Forum » Operacijski sistemi » Problem z Visto
Problem z Visto
Anonimnež ::
Pozdravljeni!
Ko prigžem računalnik in izberem Windows Vista (ker imam še ubuntuja), mi napiše :"bootmgr is compressed". Pritisni ctrl+alt+del za ponovni zagon...
Od tam naprej pa nemorem več prit.
Kako stvar rešit? je mel že kdo podobne probleme?
Ko prigžem računalnik in izberem Windows Vista (ker imam še ubuntuja), mi napiše :"bootmgr is compressed". Pritisni ctrl+alt+del za ponovni zagon...
Od tam naprej pa nemorem več prit.
Kako stvar rešit? je mel že kdo podobne probleme?
Scorpia ::
Slo tech pa vse slabši prijatelj? Nisem si mogel da to nebi napisal, ampak vse več uporabnikov piše eno in isto o googlu. Na koncu ne bomo več slo-tech rabili? Pa tudi če se ponavljajo ene in iste stvari, se zmeraj najde kakšna nova stvar v podobnih težavah.
Anonimnež ::
Pa res. Vse več pa ne samo na slo-tech se napiše poišči na googlu.
Pa sem prej poiskal po googlu, vendar me zanima ali ima kdo oz. je imel problem.
Ponavadi pa poišči na google napišejo tisti, ki nimajo pojma o problemu!
Tako, da je imel kdo problem, ga je rešil ?
lp
Pa sem prej poiskal po googlu, vendar me zanima ali ima kdo oz. je imel problem.
Ponavadi pa poišči na google napišejo tisti, ki nimajo pojma o problemu!
Tako, da je imel kdo problem, ga je rešil ?
lp
Highlag ::
Da slučajno ne bo:
Odpri najljubši browser
Odtipkaj Google, pritisni CTRL + Enter
Odpri najljubši browser
Odtipkaj Google, pritisni CTRL + Enter
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 333120 (3200) | BCSman |
» | Podatkovne baze podatkovOddelek: Znanost in tehnologija | 1945 (1419) | jb_j |
» | Firefox 7 opušča oznako "http://" v naslovni vrstici (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24788 (21966) | keworkian |
» | Firefox pridobiva, IE izgubljaOddelek: Novice / Brskalniki | 8322 (7395) | slitkx |
» | Ultra DMAOddelek: Strojna oprema | 2278 (1683) | amigo_no1 |