» »

ima še kdo težave z dostopom do AGT?

ima še kdo težave z dostopom do AGT?

charlotte ::

Naročil sem skorej vse dele za računalnik v tej trgovini, pa sem želel malo pogledat kak status ma moje naročilo in ne morem dostopat do strani AGT?:\ Pa še eno uprašanje mam, kak je kej njih odnos do strank, rečeno je blo da dobim dele v petek (dobava v sedmih dneh, pa ne vem a je tle mišleno 7 delovnih al klasičnih dni), a od trgovine v petek ni blo ne duha ne sluha (beri niso poslali mejla, niti klicali, niti odgovoril na moj mejl)i?! Res nočem met še z njimi take izkušnje kot sem jo mel z Partners, kjer sem 32 dni čakal na prenosnik:\ , za nagrado sem dobil pa (predvidevam da na pošti) totalka zdrobleno oprično miško.;(

jype ::

Večina ljudi (vključno z mano) AGT pohvali. V ponedeljek pokliči ali piši in se pozanimaj.

tilinho20 ::

Pa kaj je to narobe?
Tudi meni ne dela.

Ne vem! Če do jutr ne bo drugač jih jst gor pokličm dopoldne (ker delajo samo med tednom, se mi zdi). Že tko mi je sumljiv da na dan ko bi mogu jst stvari prevzet kar na lepem izhlapijo. :\

opeter ::

Poznate besedo "potrpežljivost"? To vam manjka... morda pa delajo kakšne popravke na spletni strani.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

To da sem 32 dni čakal na prenosnik je potrpežljivost. To da se ti ne oglasjo in nimajo zrihtanga dostopa do njih takrat ko bi mogu prevzel dele, je pa zgolj poizvedovanje kaj je narobe da se jih ne da dobit/vzpostavit kontakt.

Če kakšna trgovina prenavlja spletno stran ponavadi to napišejo.

Evo. Spet dela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AGT Računalniki, AGT Trgovina (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
785311966 (47512) igorpec
»

computeruniverse.net - kako dolgo se čaka?

425857 (3901) darkolord

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562138941 (78481) kuglvinkl
»

www.agt.si (strani: 1 2 )

9511966 (6767) dxx
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786120493 (51834) r3dkv1c4

Več podobnih tem