Forum » Operacijski sistemi » Poraba CPU in Uptime v Win XP Pro
Poraba CPU in Uptime v Win XP Pro
patron ::
Zdravo!
Imam problem, ki ga ne znam rešit. Tut stric google nč pametnga ne pove al pa ne znam najdt. Uglavnem v Xpjih mi ne kaže več porabe CPUja prav tako mi ne dela več UPTIME. Ponavadi sem uptime pogledal tako da sem v cmd napisal systeminfo pa je blo. Saj izpiše vse podatke normalno samo pri Uptime pa napiše: "Čas delovanja sistema: --". CPU porabo mi kaže zdaj samo v Process Explorerju in nikjer drugje.
Naložil sem SP3 RC v. 3264 in mislim da to ni problem, ker je po naložitvi še en cajt zadeva delala. Sem ga tudi že odstranil pa še vedno ne pomaga. Ima kdo kakšno idejo?
Hvala za pomoč!
Imam problem, ki ga ne znam rešit. Tut stric google nč pametnga ne pove al pa ne znam najdt. Uglavnem v Xpjih mi ne kaže več porabe CPUja prav tako mi ne dela več UPTIME. Ponavadi sem uptime pogledal tako da sem v cmd napisal systeminfo pa je blo. Saj izpiše vse podatke normalno samo pri Uptime pa napiše: "Čas delovanja sistema: --". CPU porabo mi kaže zdaj samo v Process Explorerju in nikjer drugje.
Naložil sem SP3 RC v. 3264 in mislim da to ni problem, ker je po naložitvi še en cajt zadeva delala. Sem ga tudi že odstranil pa še vedno ne pomaga. Ima kdo kakšno idejo?
Hvala za pomoč!
patron ::
a res noben ne ve??? jah nč pol grem pa h urarju po eno ornk štoparco pa bom ročno štopov :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OS uptime rekordiOddelek: Navijanje | 6010 (3942) | kronik |
» | Kako do 100% uptima web strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 1425 (981) | SebyDiamant |
» | OS flame wars (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11834 (7157) | MrStein |
» | je dobro imeti racunalnik prizgan 24ur na dan? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8749 (5972) | Fizikalko |
» | Vedno več strežnikov z Windows 2003Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2851 (2851) | BigWhale |