» »

Problem z Necom AD-7203A pri peki image-ov

Problem z Necom AD-7203A pri peki image-ov

YdoIPonU ::

Teden dni nazaj sem nabavu zgoraj navedeni RW in danes prvič probal zapeči "image", nakar vidim, da mi noče zaključiti DVDja. Pride na 100% brez problema, potem pa kr naenkrat Nero freezne in lahko še samo dam hard reset, ostalo ne deluje. Torej ravno ko bi moral čuti še samo zvočni klik, da je uspešno zapekel DVD, men zamrzne vse skupaj. Tako mi je danes zakuril 4 DVDje, ko sem testiral peko image-ov pri različnih hitrostih, tako da ne more biti zgolj naklučje. Če dam pa normalno DVD-ROM (ISO), pa peče brez težav na vseh hitrostih in lepo zaključuje. DVDji so Verbatimovi DVD+R 16x. Ve kdo mogoče kaj bi lahko bil problem, al bo treba na servis dat oz. zamenjat? Hvala za odgovore!
  • spremenil: YdoIPonU ()

YdoIPonU ::

Sem dal zdej novejšega Nerota gor, pa mi image lepo peče. Je pa spet nov problem. Ko si snemam serije al pa filme, mi pri gledanju tega DVDja na svojem DVD-playerju (Pioneer) pri vsakem drugem zapečenem DVDju prehiteva slika ali zvok, podnapisov pa sploh ne zagrab oz. jih ne prikaže, čeprav je seveda isto ime in vse. To se mi s starim pekačem ni dogajal, tako da ne more bit kriv DVD-player. Nekaj sumljivega se po mojem mnenju dogaja z mojim Necom oz. kot vse kaže ga bom mogu zamenjat. Še kdo mel mogoče podobne probleme? Mogoče kakšen nasvet? Hvala!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zapisovalnik ni prisoten

Oddelek: Pomoč in nasveti
351848 (1471) TechBeats
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22077968 (20104) CaqKa
»

Kako posneti film iz digitalne kamere?

Oddelek: Zvok in slika
375504 (4332) m1h4
»

nec nd-2500a peče počasi ali pa še to ne

Oddelek: Strojna oprema
191815 (1584) CaqKa
»

Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
656498 (5114) pingo76

Več podobnih tem