» »

Ne morem dostopati do ruterja

Ne morem dostopati do ruterja

Edgar ::

Zivjo,

vceraj sem odprl nastavitve ruterja, ker sem zelel odpreti en port. Med odpiranjem so nastavitve enostavno zmrznile in povezava je odpovedala. Nisem mogel vec obuditi nastavitev, zdaj pa niti dostopati ne morem do njih. Vpisem pravi IP in enostavno ne morem priti v svoj ruter, pa tudi povezati se ne morem prek njega. Če se povežem direktno z modemom povezava deluje.

Ruter je sicer Linksys WRT54GC in do sedaj nisem imel težav z njim. Sem pa na kabelskem omrežju. Mi zna kdo pomagat kako dostopat do tega ruterja?

Poskusil sem že z resetom in celo dodeli mi IP, a še vedno povezava ne deluje, pravtako pa ne morem dostopati do njega. Ima kdo kakšno idejo zakaj je prišlo do tega in kako spet priti v nastavitve ruterja?

bluefish ::

če se ne motim je to brezžičen model? Si ga že poskusil povezati z računalnikom preko UTP kabla (direktno na računalnik) in potem dostopati do nastavitev?

boych ::

Linksys router na default resetiraš tako, da držiš reset tipko pritisnjeno 30 sec, potem pa ga odklopiš iz elektrike in čez 10 sec priklopiš nazaj...
Če to ne pomaga, najdeš na njihovi strani en software, ki ti omogoča direktni prepis firmwara(seveda pazi na garancijo)...če še to ne pomaga pa bo verjetno zrel za servis.
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1832594964 (8491) viktor_007
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

372355388 (55844) ignats
»

sinope568+in linksys WRT54GL

176149 (5839) dreamtheater
»

Cisco Linksys WRT54GH - problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
132067 (1800) AAndr0
»

težava z ruterjem, T2