» »

Warcraft III odslej brez CD-ja

Warcraft III odslej brez CD-ja

Slo-Tech - Kalifornijska velekorporacija Blizzard Entertainment znana po svetovnih uspešnicah kot so Blackthorne, The Lost Vikings, serij Diablo, Starcraft in Warcraft z vsemi dodatki ter nenazadnje po najnovejšem glamuroznem MMORPG-ju World of Warcraft, je po šestih letih od izida strategije Warcraft III v sredo, 6. 2. 2008, izdala nov popravek z nedvoumno oznako 1.21b, ki ne prinaša sicer nobene nove vsebine, vendar odstranjuje varnostno zaščito iger Warcraft III: Reign of Chaos in Warcraft III: The Frozen Throne.



Dobro ste prebrali, zvesti kupci slednjih iger: odslej je možno udarjati po Orkih in Vilinkah, ne da bi se vaš ubogi mlinček mučil s predvajanjem zgoščenke omenjenih strategij in boste tako lahko med igranjem predvajali vašo najljubšo pesem od Saše Lendero.
Ampak to še ni vse, Karune - upravljalec skupnosti za strateški oddelek na Battle.net forumu - poroča, da se že pridno dela na nasledniku hrabrega 1.21b, ki bo prinašal dodatno vsebino, poboljšano uravnoteženost in šušlja se celo o morebitnih izboljšavah samega Battle.net-a (mogoče za prihajajočo generacijo večigralskih strategij s Starcraft-om II na čelu?).

Ironično je, da igričarje, ki so že imeli naložena orodja ze preprečevanje preverjanja prisotnosti Warcraftovega CD-ja, igra pri namestitvi omenjenega popravka lepo prosi, da igro ponovno namestijo. [>:D]

18 komentarjev

Good Guy ::

u zakon..

špil ga še zmeri seka
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

jetam ::

Tristo kosmatih ... kdaj bo ze konec tega?

Za vse, ki ne vedo kdaj nekaj izide in kdaj nekaj izzidamo: SSKJ, Evroterm in se za vse nadobudne informatike.
Error on line: Object of type SIGNATURE expected

z1ggy ::

jah zgleda da so moral nekaj nardit, ko ze nekateri drugi developerji to delajo. pa se cd v disku je povsem brezveze, ce kdo hoce scrackat ga bo. vazno je samo online, za tistega pa tako ali tako rabis cd key originalni.

pac js osebno sem zmeraj imel mini img v daemon tools nalovdan in je delovalo brez cdja. ubistvu js nikoli nisem rabil cd ali dvd od katere igre ki sem jo kupil, kupim samo zato da odprem skatlo in natipkam cd key, potem pa prodam igro. noja, vsaj posodabljajo ce ze drugega ne, samo u bliznji prihodni tako ali tako nebo vec retail diskov ampak bo kar lepo vse online ala steam in podobno... noja gotov ne tako hmalu ampak u 10 letih sigurno nebo vec skatl. sej dobro vejo da jih veliko stane izdelava miljonov dvdjev in posiljanje po trgovinah po svetu.

Gandalfar ::

jetam: hvala za opozorilo

mtosev ::

cool
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

Coinbird ::

Vi sitter här i venten och spelar lite DotA.
(I hear you man.)
:D
(In partially high-pitched voice) Feel good (9x)

Gandalfar ::

a ni hãr, ter "en lite" ? :)

(edit, vidim .. s-t ne zna pravilno umlautov pokazat)

Zgodovina sprememb…

joebanana ::

Tudi za starcraft so pred kratkim izdali patch, da deluje sedaj brez CD-ja. :D

Tr0n ::

No-CD crack any1?

R33D3M33R ::

Škoda da podoben patch ni izšel za Diablo.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

globoko grlo ::

čakčakčak

kaj pa avtorske pravice za CRACK

a si niso krekerji/hekerji prvi izmislili nocd cracke, zdej jih pa razvijalci/založbe posnemajo>:D

z1ggy ::

ja oni lahko naredijo s svojo igro kar hocejo.

ja ta cd/dvd check je brez smisla. to je bilo ucasih, ko se ni bilo cd keyev da so preverjali ce imas original igro s tem da so dal cd not. seveda ucasih, so igre tud brale file s cdja.

sedaj pa smo u leto 2008, kjer nove igre rabijo 10gb ali vec na disku da se lahko instalajo, sepravi ne rabijo nobenega dvdja u drivu, in ker je cisto vsak game scrackan je varovalka da moras imeti original dvd v dvd romu brezsmiselno. edino kar proizvalalci lahko kontrolirajo je samo ce imas originalen cd key s tem da t eprisilijo da loggas online ko zazenes game. to je anti pirate sistem ki se sedaj uporablja, cd check je prezivet.

tudi u danasnjem casu, se pojavlja vse vec iger ki jih lahk downloadamo, in sploh ne rabimo kupit dvdja u trgovini. zato tudi cd key je edini nacin da preverjajo originale.

poleg tega proizvajalce razni starforci in nevem kaksne zascite dvdjev proti scrackanjem samo stanejo veliko denarja medtem ko ne preprecijo hekerjev da scrackajo igro. se ne splaca. tako kot se hmalu nebo splacalo sploh dajati iger na dvdje, ker danasnje igre so tako velike da jih rabijo kar veliko kar stane proizvajalca. zato prehajajo na downloadable alternative.

BoLhCa ::

Glede komentarja avtorja, da nebi šou kdo res še enkrat nalagat igre, vse kar je potrebno narediti, je "na roke" (:D ) inštalirat patch...

atasmrk ::

@ziggy: Osebno se mi zdi, da avtorji iger ne izkoristijo potenciala, ki ga ima opticna enota. A mi lahko nekdo razlozi, zakaj se ena stopnja pri FarCry, Doom3 nebi mogla naloziti s DVD-ja? Igre kot sta ti dve namrec ne poznata okolja iz Obliviona ali Crysis-a, kjer program res hitro potrebuje neke podatke, ki jih DVD ni spospben dostaviti v nekem doglednem casu. Ce pa se med eno in drugo stopnjo pojavi Loading... napis pa ne vidim ovire, da se stvar nebi nalagala s CD-ja.

Se nekaj na temo: Lepo bi bilo samo se to, da bi se neka firma opogumila in ze v startu izdala igro brez zascite (ali pa se to ze dogaja, ne vem dovolj natancno), pa da bi se koncno pokazalo, ali bi prodaja zaradi tega kaj trpela.

MrStein ::

Starforce lobi je odločno proti temu.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zheegec ::

Atasmrk: Za kaj takšnega je CD/DVD res prepočasen...

Drugače pa ponosno najavljam, da sem ravnokar nabavil špil brez KAKRŠNE KOLI proti-piratske zaščite - KLIK
Lani pa Klik

Bravo Stardock!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Mavrik ::

Atasmrk: Za kaj takšnega je CD/DVD res prepočasen...


Zanimivo da na Xboxu nalagalni časi pri npr. TDU in Oblivionu niso opazno daljši od tistih na PCjih.
The truth is rarely pure and never simple.

opeter ::

Ravno to sem hotel napisat, kar je omenil Mavrik... kako to, da je DVD enota pri XBox, PS, Wii ipd. več kot dovolj za nalaganje iger? :\
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Strategy games (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
5611199 (693) mtosev
»

Starcraft II zamuja

Oddelek: Novice / Igre
294954 (2791) PrimozR
»

Blizzard odšteva (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
7010108 (6590) JutriPS3
»

Slovenski server za Warcraft 3

Oddelek: Igre
492968 (2019) MasterMind

Več podobnih tem