Forum » Loža » Marsovski sprehajalci
Marsovski sprehajalci
zdobersek ::
Enega od njih naj bi zalotil Spirit.
Pač, stvar, ki sodi v kategorijo obrazov na Marsu, jetijev in bigfootov.
Sam menim, da je nemogoče, da se razvije nam podoben organizem na drugem planetu.
Opomba moderatorja: Ni problem človeštva, še posebej ne v obliki, ki jo je povzela debata.
Pač, stvar, ki sodi v kategorijo obrazov na Marsu, jetijev in bigfootov.
Sam menim, da je nemogoče, da se razvije nam podoben organizem na drugem planetu.
Opomba moderatorja: Ni problem človeštva, še posebej ne v obliki, ki jo je povzela debata.
- spremenilo: jype ()
Barakuda1 ::
Fajn. Mislite, da pije pivo?
Kaj pije, če pije, me sploh ne zanima .
Definitivno pa v tem oddelku ne boste smetili z šank-forami.
V nadaljevanju (glede na dejstov, da je podan kredibilen vir) pričakujem resno debato.
PacificBlue ::
Aha kredibilen vir;)Kaj pa če je slika retuširana in se samo kdo dela norce iz nas?? nekje sem že na veliko govoril o podobni stvari pa me noben ni hotel poslušati..
Samo če gledaš z vidika, da je včasih bilo življenje na Marsu..naj bi velik del Marsa prekrival ocean..so mogoče to samo ostanki starodavne civilizacije,ki je propadla zaradi bogve česa(neprijaznih vremenskih razmer?;)
Mogoče je pa na sliki Marsovski kip svobode??
Samo če gledaš z vidika, da je včasih bilo življenje na Marsu..naj bi velik del Marsa prekrival ocean..so mogoče to samo ostanki starodavne civilizacije,ki je propadla zaradi bogve česa(neprijaznih vremenskih razmer?;)
Mogoče je pa na sliki Marsovski kip svobode??
Barakuda1 ::
Aha kredibilen vir;)
No, vem da lahko o tem diskutiramo, a neglede na to, ostanimo raje na naslovni temi o.k.
Glodko ::
Bol k gledam to sliko, bol se mi zdi da je na sliki "bitje" ki gre v nedelo popldne v sproščenem pohajkovalnem stilu na pivo v gostilo na dnu doline
Pimoz ::
ok lol...najpri slika:
a ni tistole k čevl (hahahah)
um no pa prenesu sm en kvadratk iz čevla zravn 'človeka' in se vidi da je oboje neka igra senc
no pol sm še označu grebenčke in pol od tm je senca dol...mislm sej če dobr pogledate se vidi...
(a nebi blo bedno če bi biu folk enake barve k sence...mislm na tem planetu maš samo modro rdečo(rjavo) pa sivo-črno...huuuuuuuuudo :))
lp primož
a ni tistole k čevl (hahahah)
um no pa prenesu sm en kvadratk iz čevla zravn 'človeka' in se vidi da je oboje neka igra senc
no pol sm še označu grebenčke in pol od tm je senca dol...mislm sej če dobr pogledate se vidi...
(a nebi blo bedno če bi biu folk enake barve k sence...mislm na tem planetu maš samo modro rdečo(rjavo) pa sivo-črno...huuuuuuuuudo :))
lp primož
Glodko ::
No če pa sem malo ZF in filmsko navdahnjen: mogoče je blo pa miliarde let nazaj življenje na marsu pa ga je narava uničla, tko kot je dinozavre, znanstveniki itk niso izkopaval nikol na drugih planetih, tut če bi zemljo prvič vidl neb nikol vedl da so nekoč tle bli dinozavri, mogoče je tist kamn kak kip kake uničene civilizacije?
Dr_M ::
Ena teorija o nastanku zivljenja na zemlji govori o tem, da naj bi prozaprov prislo iz marsa
ce je to res nevem, ampak zakaj pa ne?
ce je to res nevem, ampak zakaj pa ne?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Volta ::
Uh, teorij o nastanku življenja na zemlji je kot smetja. Še Cerkev ima svojo Drugače pa ko sem po TV videl poročila in je voditelj ravno nekaj povedal o tem, sem se le veselo nasmehnil... Le zakaj ?
dzinks63 ::
Tudi na marsu je to igra senc in delo matere narave.
I sometimes get a curiosity itch and I am wondering how many "faces" are seen in landforms.
I sometimes get a curiosity itch and I am wondering how many "faces" are seen in landforms.
WarpedGone ::
Tudi v Loži veljajo neki standardi. Za nabijanje v prazno maste Nakladalnico.
Zbogom in hvala za vse ribe
edge540 ::
Ha, našli so skalo na Marsu. Ni mogoče!
Me zanima kaj bi si mislil nekdo, ko bi prišel na Zemljo in našel tole. Mogoče kakšen spomenik?
Me zanima kaj bi si mislil nekdo, ko bi prišel na Zemljo in našel tole. Mogoče kakšen spomenik?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NASA skrivnost Marsa (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 15011 (8902) | 111111111111 |
» | Venter bi iskal Marsovsko DNKOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10511 (8869) | nekikr |
» | NASA : voda na Marsu (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 8034 (6300) | SavoKovac |
» | Mrtev Mars ... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 27017 (19602) | drejc |
» | Življenje na Marsu?Oddelek: Znanost in tehnologija | 2750 (1991) | Thomas |