Forum » Programska oprema » Skupinsko preimenovanje besedila znotraj celic v OpenOffice Calc
Skupinsko preimenovanje besedila znotraj celic v OpenOffice Calc
Bajsi ::
Helou!
V OO Calcu zelim spremeniti besedilo znotraj več 1000 celic z nekaj dodajanja in nekaj odvzemanja.
Da ne dolgovezim, iz tega:
bi rad naredil tole:
Na spletu sem sicer našel plačljivi addin, vendar samo za MS Excel.
Hvala, Bajsi
V OO Calcu zelim spremeniti besedilo znotraj več 1000 celic z nekaj dodajanja in nekaj odvzemanja.
Da ne dolgovezim, iz tega:
bi rad naredil tole:
Na spletu sem sicer našel plačljivi addin, vendar samo za MS Excel.
Hvala, Bajsi
- zavaroval slike: Mavrik ()
Bajsi ::
Helou!
Ah, kurc, nekaj igranja z ukazom "Najdi in zamenjaj" sem se naučil sam.
Prosto ko' pasulj!
Če koga zanima lahko zadevo opišem. Vendar se mi zdajle po skoraj celemu dnevu iskanja informacij in seveda polurnem nadrkavanju omenjenega ukaza ne da več nič.
Pa, lahko noč in hvala morebitnim odgovarjalcem, Bajsi
Ah, kurc, nekaj igranja z ukazom "Najdi in zamenjaj" sem se naučil sam.
Prosto ko' pasulj!
Če koga zanima lahko zadevo opišem. Vendar se mi zdajle po skoraj celemu dnevu iskanja informacij in seveda polurnem nadrkavanju omenjenega ukaza ne da več nič.
Pa, lahko noč in hvala morebitnim odgovarjalcem, Bajsi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Danes in jutri prihajajo utrinki!Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7885 (4291) | c3p0 |
» | Doma narejen projektor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 71675 (21378) | Šolar |
» | LD PC-V8 Sestava.... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14061 (9213) | Xserces |
» | Okužen USB-ključ okužil ameriške vojaške računalnikeOddelek: Novice / Varnost | 5832 (4396) | poweroff |
» | 120mm fan!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1354 (1059) | Macro |