» »

Borderlands

Borderlands

dzinks63 ::

:)) Pripravlja se nova prvoosebna streljačina, vse skupaj diši po Bad Maxu: trailer , grafika bo lepa, pa saj kaj drugega že biti ne more, smo pač že malo postali razvajeni, kako bo pa z vsebino in igralnostjo , bo pa treba še počakati.

Gr0unD Zer0 ::

it's mad max...

in vse kaj ma ta špil skupnega z mad maxom je ona banda na zacetku trailerja...

ne zgleda nic kaj posebnega, kaj šele impresivnega... tresenje svinca v očitno zelo velike nasprotnike


i might be wrong although

Berserker ::

Pričakuje kdo to igro ? meni zgleda kr dobro mal fps/rpg stil pa risankasta grafika kr dobro izpade.

miteq ::

Seveda pričakujemo.

Berserker ::

Konec koncev je to neke vrste rage in fallout z risano grafiko in manj resno temo oz z več humorja.

miteq ::

Berserker ::

Hehehe

opeter ::

Haha, ta video je nadmočen.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

dronyx ::

Tole bo izgleda predvsem MP naslov, čeprav bo konkurenca na tem področju huda, saj čez mesec dni pride ven MW2 in Borderlands bo hitro pozabljen.

PaX_MaN ::

Vredno ogleda!

PR BS.

destroyer2k ::

onyx

Veliko igralec se je odločilo preklicati cod prednaročilo in dati na bordelands.

Tukaj je pa review od igre:
http://www.shacknews.com/featuredarticl...

Tr0n ::

Veliko "igralec" se bo odlocilo igrati obe igri. :)

destroyer2k ::

Tr0n

PC gamerji ne. Jaz sem sedaj preklicav igro, ker onstavno ne mislim imeti console shit style in pinga ogromno. Da povem zakaj dejansko sovražim to, IW je anredi IWnet in bojo dali public serverje in sedaj public serverji so vsi lagali veliko pri meni in če se bo pa naredilo private mach bo pa od uporabnika linija se uporabila in kje je težava sedaj, tukaj da z 1mb povezavo ne moreš nič mogoče 4x4 igro.

Berserker ::

Men izgleda coop dober, ravno to sem pogrešal pri fallout 3, sodelovalni modus.

dronyx ::

The most basic of features, the ability to turn your microphone off, is missing. There is no way to adjust the booming default volume of another's voice. They can't be muted.

Tole pa ne maram. Že pri L4D mi gre na živce, ko kakšen igralec pozabi, da ima prižgan mikrofon in potem slišiš, kako se med igro baše s čipsom.

Sicer sem malo upal, da bo Borderlands podoben Stalkerju, ampak kot kaže ne bo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

destroyer2k ::

onyx

To je že potrjeno, da ko izzide patch bodo to funkcijo dali notri.

g. Oden ::

Pa to je neki navadn drek.

Berserker ::

Glej bolje da igraš z kakšnim kolegom, z random igralci je kr nekaj.

Tr0n ::

Rotaidal ::

Haha.. zadeva zgleda ql:))

Bor H ::

Ravno končal, zelo solidna reč. Porabil sem precej ur, prifural precej daleč in mi je en boljših naslovov kar sem jih igral. Sicer sem naletel na kakega hrošča ali dva ampak ni panike, ima igra ene par takih fajn prijemov, da se lahko odkupi za občasno razvlečenost. Verjamem pa da komu dojadi.

Berserker ::

Hja jaz sem prvič dosegel level 37 potem pa sem začel ponovna sam so sovražniki močnejši in precej težje je igrat samo ti pa da XP. Probal bom še DLC upam da je vredu.

Bor H ::

Jst sm tut nekje do levela 36 prišel in mislim da bom zadevo brisal preden me spet zagrab 8-)

Berserker ::

Sicer sem šel jaz na coop kar je seveda bolj zabavno kot sam.

dronyx ::

Borderlands ni slaba igra, ima pa po moje kar nekaj pomanjkljivosti. Trenutno sem nekje pri 28 LVL in skupaj sem porabil za to že 15 ur (igram tudi vse stranske misije). O zgodbi ne vem povedati niti dve besedi, za kaj se sploh gre. Denar je v igri povsem brez veze, ker ga imaš vedno bistveno več, kot ga res potrebuješ (kupujem itak samo medkite in včasih kakšne naboje). Tudi orožja so večinoma samo nepotrebna krama, ker igram od LVL 13 praktično z isto puško. Po moje bi bilo boljše, če bi bilo orožji manj, bi pa se jih dalo nadgrajevati za denar.

Berserker ::

Ja denar je seveda za respawn ki stane vedni več, primer: če jaz umrjem v igri bom dal lepo že 1 miljon $, medkite si jaz nikoli nisem kupoval , pravtako ne nabojev, vse mi je lepo updgrejdan turret gun dal , ko sem ga postavil se mi je municija in zdravje samo povrnilo. Igrati z eno puško, je pač tvoja stvar a ne, tudi jaz sem MW2 obrnil skoraj z uporabo enega orožija pa jih je kr nekaj v igri. Vsak sovražnik, naj bo bandit ali tiste ogromne zuzelke vsaka je na kaj odporna, včasih navadno strelivo ne naredi nič, vedno je treba imet kombinacijo z različnimi elementi (ogenj, kislina, elektrika, eksploziv) vsako bitje je na kaj odporno(sicer pa rula moja automatska šibrovka x4 fire 7x 256 damage). Omenit je še potrebno podpoklice katere najdeš med navadno kramo ali pa jih kupiš ti so recimo suport gunner, leader, heavy gunner, itd.. vsak ti da določene lastnosti, recimo za suport gunner se ti naboji sami povrnejo, pri nekaterih klasah se ti poveča kapaciteta nabojnika ali bobna. Fora igre je tudi v tem da najdeš čim bolj močnejša orožija, probaj nadjt alien weapons z 20000 damage.

dronyx ::

Glede respawna pa kar malo dvomim, ker potem bi se ti teoretično lahko zgodilo, da v nekem trenutku sploh ne moreš več nadaljevati igre, ampak lahko začneš od začetka.

Podpoklice sem v igri sicer dobil, samo sem mislil, da veljajo samo za MP in sem jih takoj prodal, da mi ne zavzemajo prostora.:'(

Drugače pa od take igre pričakujem, da me sama prisili, da začnem razmišljati o taktiki, kako neko situacijo rešiti. Borderlands do sedaj mi tega ne nudi, ker gazim vse pred sabo. Meni bi bilo zanimivo to, da v nekem trenutku naletim na težavo, ki samo z golo silo ni rešljiva in se moram odpraviti po nakupih ustrezne opreme. Tako pa so denar in prodajalne v igri bolj same sebi namen (po moje).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

dronyx ::

Ali mogoče kdo ve, kako se da igro nadaljevati od začetka potem ko prideš do LVL 36 in ubiješ tistega (pip)? Baje lahko začneš od začetka delat misije z istim likom, samo da so težje, ampak jaz te opcije ne vidim nikjer.

Bor H ::

Kot da bi nadaljeval igro klikaš po menijih sam da bi ti pred loadanjem mogl ponudt kater playthrough bi rad.

Kenpachi ::

Bweh, konec igre je pa tako razočarajoč, da glava peče...
Zaraki Kenpachi.

Bor H ::

To je res, pa tudi ko nardiš vse misije je tak čudn občutek, ko nimaš drugega kot da greš iz začetka spet.

Kenpachi ::

Sej nekako razumem, ok, planirajo nadaljevanje oz. pač če bodo hoteli pomolsti še kaj denarja, izdelavo nadaljevanja. Ma tole "cliffhangerstvo" je dandanes v igrah tako razširjeno, da ni ničemer podobno.

Kurc, tale konc niti cliffhangerski ni, je glup za popizdit. Nobenega zadoščenja ni. Američani imajo eno dobro frazo v teh primerih: "I want my money back!"
Zaraki Kenpachi.

dronyx ::

Bweh, konec igre je pa tako razočarajoč, da glava peče...

Jaz konec igre razumem kot črni humor na račun raznih badass šefov recimo iz Resident Evila.

Meni je bilo smešno tudi to, da v kioskih prodajajo orožje, ki stane celo premoženje, a isto ali celo še precej boljše orožje pada samo na tla od ubitih sovražnikov in moraš prav paziti, da ga ne pobereš, ker imaš potem samo nepotrebno delo z urejanjem inventarja in primerjanjem pušk med sabo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Kenpachi ::

Ma nič ne rečem na šefa, je zakon.

Zgodbovno pravim... Kastracija piscev bi bila na mestu.

Orožje pa itak moraš pobrat vse, da ga lahko prodaš. Sej pri vseh RPGjih je tako. In ko zrolla premium item v kiosku, potem lahko odvržeš tistega pol milijona za uber orožje.
Zaraki Kenpachi.

Bor H ::

Mene glede pobiranja orožja zmotil predvsem to da ko si dobil teste backpack nadgradnje (za dodatna 3? mesta) si jih mogu pol še kliknt in uporabt, niso sami po sebi delal, kar je neumnost glede na to da so kolk, 500 vredni?

dronyx ::

Ma nič ne rečem na šefa, je zakon.

Zgodbovno pravim... Kastracija piscev bi bila na mestu.


Igra, v kateri alien išče aliene (Na Pandori je menda Zemljan tudi alien) in pri tem naredi genocid nad lokalnim prebivalstvom (favno) planeta Pandora, pač ne more imeti neke močne zgodbe. Pa tudi ne bi imel časa spremljati neko globoko zgodbo, ker je potrebo ves čas uničevati zalego in pobirati denar po tleh.

Je pa Borderlands, kar se mene tiče, po urah gledano najbolj igrana igra leta 2009. 2 krat playthrough, 1 krat second playtrhrough, pa še Zombi island of Dr. Ned. Sicer bi zmagala v tej kategoriji Left 4 Dead 2, samo sem jo začek igrati šele pred kakšnim tednom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

J3nc ::

če si sam je dost nezanimiva saj zame, Coop je čisto druga zgodba :D

Berserker ::

če si sam je dost nezanimiva saj zame, Coop je čisto druga zgodba :D


+1 Sploh zakon je ko igrate štirje , težavnost se poveča, res pa je da morate bit vsi podobni ali enaki level. Orožija so zakon, sploh ko dobiš tist alien gun z 10 000 damage ali več, pa še nabildaš lika za vsako klaso orožija pa nabaviš ščite. Za denar sploh ni potrebno skrbeti saj ga je na pretek. Zunaj je že drugi dlc zanima me če ga je kdo igral in o čem se gre.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
43250654 (2596) oo7
»

Left 4 Dead (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
17313195 (2749) Horas
»

Borderlands 2 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12915639 (4728) oo7
»

Wolfenstein: Youngblood (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11313718 (9389) PH03N1X
»

Resident Evil 5 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
775308 (3454) kmetek

Več podobnih tem