Forum » Pomoč in nasveti » Unauthorized Distribution of the Copyrighted Motion Picture Entitled ???
Unauthorized Distribution of the Copyrighted Motion Picture Entitled ???
drejko78 ::
Očitno je zadeva že stara, ker sem zasledil, da so te zadeve krožle že leta 2005 in mogoče še prej.
Skratka dobil sem zanimiv mail v angleščini, da sem "širil" prek P2P en film (ki BTW ni vreden ogleda v kinu, kaj šele nakupa DVDja). Skratka, ta organizacija SafeNet, Inc. (pošiljatelj MediaSentryCopyrightEnforcement) mojemu ISP naroča, da mi ukinejo račun in storijo vse ukrepe v zvezi s tem.
Je kdo že dobil kaj takega? Že dolgo tega? Pa kaj se je zgodilo?
Sem na Arnesu, pa so mal tečni glede takih reči ... enkrat mi je nek spam ratal pošiljat pa so me odklopili. Tokrat so mi pre-poslali ta mail. Seveda niso nič napisali, internet pa mi še dela. Tako da sedaj ne vem kaj si naj mislim. NO dobil sem ob 19:30 zdej je ura že 21:15 in še vedno srfam po netu ...
Kak komentar na to? Nasvet? Karkoli ... če komu ni jasno kaj sem dobil, nej mal pogoogla ;-)
Skratka dobil sem zanimiv mail v angleščini, da sem "širil" prek P2P en film (ki BTW ni vreden ogleda v kinu, kaj šele nakupa DVDja). Skratka, ta organizacija SafeNet, Inc. (pošiljatelj MediaSentryCopyrightEnforcement) mojemu ISP naroča, da mi ukinejo račun in storijo vse ukrepe v zvezi s tem.
Je kdo že dobil kaj takega? Že dolgo tega? Pa kaj se je zgodilo?
Sem na Arnesu, pa so mal tečni glede takih reči ... enkrat mi je nek spam ratal pošiljat pa so me odklopili. Tokrat so mi pre-poslali ta mail. Seveda niso nič napisali, internet pa mi še dela. Tako da sedaj ne vem kaj si naj mislim. NO dobil sem ob 19:30 zdej je ura že 21:15 in še vedno srfam po netu ...
Kak komentar na to? Nasvet? Karkoli ... če komu ni jasno kaj sem dobil, nej mal pogoogla ;-)
Dr_M ::
dobil ze dolg nazaj od telemacha, pa so me pac samo prosil, ce zbrisem film. ukrepov ni blo nobenih.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kazni iz tujine? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17713 (2476) | BadgerSkin |
» | Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 75875 (16861) | scipascapa |
» | Kje dobiti AutoCAD 2000-2008?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16783 (15123) | strojix |
» | spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 120428 (51769) | r3dkv1c4 |
» | Ali je http://www.mlacom.si/ stran sigurna ?Oddelek: Kaj kupiti | 2109 (1511) | mat xxl |