Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z novo grafično Radeon sapphire HD 2600 PRO
Problemi z novo grafično Radeon sapphire HD 2600 PRO
Ilidian ::
Pozdravljeni. Kupil sem novo grafično Radeon HD 2600 pro in sedaj imam probleme z igranjem igric. Grafika je vsa popačena in igrice delujejo počasneje kot prej (imel sem Radeon 9200). Nekajkrat sem že poiskusil še enkrat naložiti driverje a problem še vedno ni rešen. Prosim pomagajte mi!
LeXani ::
Zbriši stare gonilnike z driver cleaner-om, in si namesti omega drivers.
Čas prve prijave 04.11.2005
LeXani ::
Včasih pomaga, če jo iztakneš in ponovno vtakneš.Probaj jo prestavit v drug slot.
Čas prve prijave 04.11.2005
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeXani ()
OZZY ::
Včasih pomaga, če jo iztakneš in ponovno vtakneš.Probaj jo prestavit v drug slot.
Kok agp al pa pci-e slotov pa misliš da ma plata??
Če je popačena slika so drajverji ali pa je kej narobe z samo grafiko. V 2d dela lahko bp, v 3d pa pridejo problemi, saj je bolj zahteven. Vsaj ram lahko zajebava.,
Go with the flow.
Hladilnik ni vroč in nisem nič navijal. Ostaja mi samo še ena možnost in to je da formatiram komp tega pa res ne bi rad naredil ker sem se ravno ustalil na njem :P
Evo formatirou računalnik in naložu drajvrje in ugante kaj je blo ... spet isti k****. Prosm pomagejte mi ker bom pop*****.
dzinks63 ::
Daj malo bolj podrobno opiši za kaj se gre. Prideš v windows, programi delajo? , so problemi samo pri igrah? Kakšne komponete imaš, kateri OS, katere driverje si instaliral za grafično. Zadeva bi morala delat, če je nova. Vseeno pa preiskusi z kako drugo grafično, oziroma tvojo v drugem računalniku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična za serverOddelek: Kaj kupiti | 691 (568) | alen1 |
» | Računalnik ne da slikeOddelek: Strojna oprema | 713 (634) | solatko |
» | The specified service does not exist as an installed service.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1015 (836) | MrStein |
» | 2-vprasanjiOddelek: Pomoč in nasveti | 877 (704) | Fizikalko |
» | comp. mi ne zazna zvočne kartice!!??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1619) | Nia & Melody |