Forum » Omrežja in internet » Telemachova "poslovnost"
Telemachova "poslovnost"
ender ::
Za vse, ki se odločate med telemachom in ADSL: izberite ADSL, bo hitreje in manj boleče. Pred pol leta (konec septembra) sem na Telemach povprašal, kakšna je možnost priključitve na kabelski internet. Naslednji dan so poslali naročilnico, ki sem jo izpolnil in takoj vrnil. Teden kasneje je prišel nekdo pogledat, če je priključek možen (in ugotovil, da je). Nato pa nič. Po kakšnem mesecu sem poklical, kaj se dogaja, in dobil odgovor, da naj bi dobil pogodbo s predračunom v dveh tednih. Čez dva tedna isto. Pred 14 dnevi mi je prekipelo in sem se osebno oglasil v njihovi pisarni, kar je imelo za posledico, da so naslednji dan spet prišli ugotovit, da je priključek na internet možen (in naj bi ga v isti ulici tudi že imeli). Pogodbo naj bi (tokrat res - karkoli že to pomeni) dobil v dveh tednih. Danes so me klicali, da imajo 50% velikonočni popust, če podpišem pogodbo do petka, 14:30, torej sem se spet oglasil pri njih. Tam pa hladen tuš - "Žal, prišlo je do pomote, na vašem naslovu priključitev še ni mogoča." - z drugimi besedami - če si lahko čakal pol leta boš pa še malo dlje...
Jutri se naročim na ADSL
Jutri se naročim na ADSL
Brane2 ::
Par stvari o Telekomu:
1. Že več kot eno leto in pol čakam na ADSL. V tem letu in pol je stalno isto- pokliči naslednji teden, bomo videli. Aja, prošnjo sem seveda oddal...
2. Malo več kot mesec dni nazaj sem dobil pogodbo s SIol/Telekoma in panične klice, da naj jo podpišem, poštempljam in pošljem čimprej nazaj, da pridejo zmontirat.
3. Stvar izpolnim in priporočeno pošljem nazaj in... nič...
Končno mi prekipi in pokličem pač informacije, kako je z mojim ADSLom.
Tip se ne morejo zmenit, kje je moja pogodba končala, (Telekom ali Siol), tip ki mi jo je poslal in pogodba sta mrknili. Sploh ne vedo, kdo je to bil. Še več, naše centrale zagotovo nimajo v planu za naslednja dva mesca...
1. Že več kot eno leto in pol čakam na ADSL. V tem letu in pol je stalno isto- pokliči naslednji teden, bomo videli. Aja, prošnjo sem seveda oddal...
2. Malo več kot mesec dni nazaj sem dobil pogodbo s SIol/Telekoma in panične klice, da naj jo podpišem, poštempljam in pošljem čimprej nazaj, da pridejo zmontirat.
3. Stvar izpolnim in priporočeno pošljem nazaj in... nič...
Končno mi prekipi in pokličem pač informacije, kako je z mojim ADSLom.
Tip se ne morejo zmenit, kje je moja pogodba končala, (Telekom ali Siol), tip ki mi jo je poslal in pogodba sta mrknili. Sploh ne vedo, kdo je to bil. Še več, naše centrale zagotovo nimajo v planu za naslednja dva mesca...
epilog: danes so me priključili na Telemach...
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
do pred pol ure (ko so me omejili na 512/128) sem - 270kb/s.. zdaj pa "ubogih" 64 kb/s :)
Uporabnik ::
kire modeme pa kej dajejo zdej?
pa a si plaču samo 22k sit al še modem zraven...( namreč včasih so mel bl jasn cenik)
pa a si plaču samo 22k sit al še modem zraven...( namreč včasih so mel bl jasn cenik)
modem je DOXport 1110, plačal nisem še nič - še niso poslal položnice (naj pa bi bilo 29900 modem + 11000 priklop - velikonočni popust)
kondor1 ::
Tisti ki izgubljate telekomove pogodbe vam svetujem da poklicete Blaza Zupana na telekom. To je nek faker ki dost hitr vse spedena.:P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 48745 (18985) | solatko |
» | Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23987 (12851) | smash |
» | T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Omrežja in internet | 271909 (68124) | beta1 |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19510 (8953) | Nejc Pintar |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3015 (1784) | kleDo |