Forum » Zvok in slika » Video in podnapisi skupno
Video in podnapisi skupno
marko1000 ::
Zdravo!
Sedaj bi pa prosil za nasvet, če ga kdo ima. In sicr, naredu sm podnapise za en video, in bi rad naštimal tako, da bi podnapisi za vedno vneseni notr v video, kot da bi bil neki posnemano in bi se zraven posneli še podnapisi. Ubisvu si želim te podnapise dati tako v video, da bom lahko dal pol ta video na youtube, ampak more bit zravn podnapisi. Tako da bodo podnapisi pa video združeni skupno... ko zuploadam to na youtbe in dam to predvajat, da se pol vidijo podnapisi še zraven...
Hvala za vnaprej
Sedaj bi pa prosil za nasvet, če ga kdo ima. In sicr, naredu sm podnapise za en video, in bi rad naštimal tako, da bi podnapisi za vedno vneseni notr v video, kot da bi bil neki posnemano in bi se zraven posneli še podnapisi. Ubisvu si želim te podnapise dati tako v video, da bom lahko dal pol ta video na youtube, ampak more bit zravn podnapisi. Tako da bodo podnapisi pa video združeni skupno... ko zuploadam to na youtbe in dam to predvajat, da se pol vidijo podnapisi še zraven...
Hvala za vnaprej
dzinks63 ::
Lepo bi prosu če bi mi kdo po funkcijah povedu kako naj prilepim podnapise na video tako da bojo že postali del videa, ker se bojim da nebi kaj zalutau...
jan01 ::
Najenostavnejše z odličnim, a free avidemux(med instalacijo ne pozabi obkljukati qt4-veliko boljši izgled...). Video boš moral prekodirat(vzame nakaj časa odvisno od procesorja, kavliteta videa pa bo v najboljšem primeru le nekaj slabša-ne glede na program s katerim boš to delal, postopek bo isti(prekodiranje). Za video kodek izberi xvid(zaželjeno z 2-pass). Nato pa izberi filters->subtitles...
joj stem avidemux-om so sami problemi, raj nebi meu posla znjim. kako kodiranje, pass 2, xvid ni nikjer možno izbrati, kašn pass 2, pa kadr kliknm filter mi nč neodpre, avdio mi ne predvaja, video mi gre kr po hitrem postopku (??????), a je rak kaki drugi način, ker stem avidemuxom je sama muka
#000000 ::
Izberi Virtual DUB ali Virtual DUB MOD, ter subtitler filter z malo poglobitve v problem in branjem te teme KLIK bo tvoj video k pušeljc. LP
jan01 ::
n00*! Če bi samo malo pogooglal http://www.pcbypaul.com/absolute/progra... http://www.avidemux.org/admWiki/index.p... Kako da ni možno izbrati xvid? Pri video namesto copy izberes mpeg-4 asp (xvid)! Sam pogooglaj zakaj 2 pass. Preprosto daš v nastavitvi kodeka na two pass final size in daj kolikor si prej imel velik film. Pa raje uporabljaj gršo gtk verzijo, ker ima qt4 še nekaj bugov... No lahko delaš tudi po tistem prej omenjenem vodiču z slabšo kavaliteto...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24404 (11480) | Alessio983 |
» | mkv to aviOddelek: Zvok in slika | 3244 (3032) | KoMit |
» | Pretvorba posnetka zajetega s tv kartico v .aviOddelek: Zvok in slika | 1423 (1423) | gruntfürmich |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3289 (2685) | gruntfürmich |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3436 (2339) | teoo |