» »

prehod iz 7900GTO na 8800GT?

prehod iz 7900GTO na 8800GT?

miranpozar ::

Crysis. Dovolj povedano...
Razmišljam torej o nadgradnji grafične kartice. Trenutno imam MSI nVidia 7900GTO (512MB DDR3). Ostanek sistema je Core2Duo E6400, 2GB DDR2 667 v dual channelu, plata je Gigabyte 965P. 3DMark 2006 pri 1280x1024 mi postreže s 5200 točkami.
Zamenjal bi samo grafično, ker se mi obeta nabava 8800GT preko dobre veze in s prodajo 7900GTO ne bi rabil preveč doplačati.
A mi da kdo kakšen link, kjer bi si pogledal primerjave. Pa ni mi rečt, naj googlam, ker sem probal, a nimam časa brskat po tisočih straneh...
Če koga zanima 7900GTO, veste kje bi se jo dalo dobiti.
Hvala in LP.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

crush ::

ti nimas casa, drugi pa naj bi ga imeli zate?
lp

Djz3l3 ::

bos pa kr malo poguglu al pa mal po slotechu pobrsku nevem zakaj bi ti k rit nosil

miranpozar ::

Ej to pa je postal res en forum pičk! Včasih se je dalo komu vsaj napisati en copy/paste kakšnega linka v odgovor. Vsaj meni se je dalo mnogokrat. Pred mnogimi leti, ko sem bil med prvimi moderatorji na teh slo-tech forumih in ko sem paglavcem delil nasvete, zato, da se zdaj tu neki kurčite. Takrat sem bil študent s preveč časa in mi je to država tudi plačevala. Danes delam za davke za to državo, zato da vam plačuje šolo. Danes imam delo in dinar, nimam pa časa, da bi brskal po tonah forumskega smetja, ki ga določeni osebki generirate. Zato konstruktiven odgovor, ali pa odjebite.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

bluefish ::

...s prodajo 7900GTO ne bi rabil preveč doplačati...

kaj potem še čakaš?

dzinks63 ::

:)) To je grafična namenjena za igranje iger in lahko kamot ostaneš na tej, ki si jo lastiš sedaj. Primerjava je tuki. Niso točno tvoje grafične, da ti pa vseeno občutek v kakšnih odnosih so si med sabo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kupujem novo grafikuljo

Oddelek: Kaj kupiti
6927 (796) PRST
»

Help! kupujem nov pc (strani: 1 2 )

584025 (3130) delpier
»

Katero matično, procesor, napajalnik in ohišje? (strani: 1 2 )

955611 (4155) T-Majo
»

7900GTO (strani: 1 2 3 )

1038149 (5123) Čmrlj
»

Ima GeForce 7900 GTO veliko prostora za navijanje?

Oddelek: Novice / Grafične kartice
284378 (3062) Primoz78

Več podobnih tem