Forum » Zvok in slika » Ekvivalent HD570
Ekvivalent HD570
Matek ::
Trenutno uporabljam Sennheiserjeve slusalke HD201, s katerimi sem relativno zadovoljen, edina stvar, ki me moti, je udobje. Po dolocenem casu namrec postanejo prevec motece. Nedavno sem imel priloznost preizkusiti HD570, ki so se mi zdele bozanske, a po krajsem iskanju opazam, da gre za starejsi model, ki se ga ne da vec dobiti pri nas. Zato bi prosil, da mi priporocate kaksne podobne Sennheiserjeve ali druge slusalke, ki so predvsem po udobju primerljive z omenjenim modelom.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
frudi ::
Najbolj primerljiv model v novi družini (HD5x5) bi bile HD555. Pod pogojem, da jih dobiš za primerno ceno (~110€); cene Sennheisercam pri nas nerazumljivo navijajo in ravno cena za HD555 je v preteklosti zelo variirala (od 110 pa do 150€).
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
UNIVERZUM ::
Še en glas za 595. Če imaš možnost nakupa v tujini jih dobiš dosti ceneje. Jaz sem jih iz Nemčije dobil za 124€ pri nas so bile okoli 190€.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Matek ::
Hmm, kako je pa kaj z glasnostjo? Model, ki ga trenutno uporabljam, ima 2x manjso impedanco (sicer se ne spoznam ravno na te zadeve, tako da lahko kdo razlozi, ce sem zajebal), pa ga ponavadi navijem do konca, ko mi zapase aktivno poslusanje glasne glasbe. Ne bo zadeva pretiha, ce jo vkljucim samo v racunalnik?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naglavne slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27945 (17740) | jaot |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 5572 (2688) | Primorec |
» | Slušalke Sennheiser (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11736 (9695) | delfinus |
» | [Hi-Fi] - Debata: Dobre slušalke ali dobri zvocniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 12998 (10581) | Trancedeejay |
» | Sennheiser, kje?Oddelek: Kaj kupiti | 1446 (1066) | Spy |