Forum » Omrežja in internet » Težava s povezavo
Težava s povezavo
SeeN000 ::
moj problem je, da ko se s prenosnikom priklopim na prezžično povezavo, mi napiše povezava vspostavljena, signal je do konca, potem pa odprem google ali pa kaj drugega in mi po nekem času napiše strani ni mogoče odpreti. Zanimivo je tudi msn, pogovarjam se lahko določen čas, potem pa napiše da sem presegel stevilo poslanih sporocil, endar datoteko ko mi ker pošlje jo pa vseeno lahko prejemam. Težavo sem probal rešiti ko sem prišel domou (to mi je sicer delalo v stanovanju kjer študiram), vendar je bilo doma isto (doma imam pa kabel nimam brezžičnega). A gdo mogoče ve kaj je za narediti in kje je problem? Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 344139 (44595) | ignats |
» | Call of Duty 2 Multiplayer- ProblemOddelek: Igre | 1894 (1590) | Dober dan |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76446 (17087) | tilinho20 |
» | Gmail ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 6343 (4989) | KoMar- |
» | Verjetno virus, samo kateri - nujno!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 931 (788) | djgregec |