Forum » Zvok in slika » Predlogi za divx, xvid, dvd itd. predvajlnik
Predlogi za divx, xvid, dvd itd. predvajlnik

_Beast ::
Zivjo, bliza se rojstni dan nekega druzinskega clana in sem mu hotel kupiti kaksen dvd/divx/xvid... predvajalnik na katerega bi gledal filme... sedaj pa si mislim, sigurno zunaj obstaja ze kaksen player, ki je na USB torej ne rabim cdjev ker po pravici povedano se mi jih ne da peci.
Torej, rabim en player, ki podpira cim vec formatov, dela na USB prenosu podatkov in po moznosti ima daljinca in omogoca podnapise, kaj priporocate oziroma kje in med čim naj sploh izbiram/iščem?
Torej, rabim en player, ki podpira cim vec formatov, dela na USB prenosu podatkov in po moznosti ima daljinca in omogoca podnapise, kaj priporocate oziroma kje in med čim naj sploh izbiram/iščem?
www.lukalavrisa.com - kreativne rešitve.
- spremenil: _Beast ()

ales85 ::
Sicer morda res že precej "zlajnano" ampak jaz stavim na Playstation 2. Sam imam vgrajen čip, povezanega v mrežo (LAN) in filme gledam preko SMS, ki pa jih dobi preko računalnika v mreži, ki je pravzaprav kot nekakšen strežnik. Seveda pa podpira tudi USB.

_Beast ::
Uporabnik je starejsi, tako, da playstation ne pride v postev saj njegova glavna funkcionalnost ne bo izrabljena... ostali predlogi prosim...
www.lukalavrisa.com - kreativne rešitve.

SimplTech ::
Poglej si Philipse, modela DVP 5960 ali pa DVP 5160. Sam uporabljam DVP5960 z naloženim firmwarom od Mitkota in stvar dela super. Poglej malo temo o Philips predvajalnikih tukaj na forumu in boš lahko marsikaj izvedel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 398665 (55161) | NejcSSD |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25504 (10118) | bizi72 |
» | PHILIPS DVP 5960 in WD Passport 2 120 GB dela ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1971 (1220) | mamlaz |
» | Emulacija USB diska preko UTP kablaOddelek: Strojna oprema | 1476 (1301) | McMallar |
» | HD televizor imamo kako izkoristiti?Oddelek: Zvok in slika | 3871 (1871) | IVo |