Forum » Zvok in slika » CMOS ali 3xCCD
CMOS ali 3xCCD
lprosenc ::
Pozdravljeni
Zanima me če ima kdo izkušnje ali kakšen nasvet kaj je za videokamero bolje: 3 CCD tipala ali eno tipalo CMOS?
Sama specifikacija senzorjev mi je poznana, kjer v svoj prid govori sony z CMOS tehnologijo, ampak 3XCCD vs CMOS ?
Zanimivo je tudi da sony, ki je seveda zagovornik CMOS tipal v kamere višjega cenovnega razreda ( višji za domače uporabnike cca 2500 eur ), vgrajuje po 3xCCD tipala
Sevedea se pri moji denarnici govori o kamerah cenovnega razreda nekje 1000 eur.
Zanima me če ima kdo izkušnje ali kakšen nasvet kaj je za videokamero bolje: 3 CCD tipala ali eno tipalo CMOS?
Sama specifikacija senzorjev mi je poznana, kjer v svoj prid govori sony z CMOS tehnologijo, ampak 3XCCD vs CMOS ?
Zanimivo je tudi da sony, ki je seveda zagovornik CMOS tipal v kamere višjega cenovnega razreda ( višji za domače uporabnike cca 2500 eur ), vgrajuje po 3xCCD tipala
Sevedea se pri moji denarnici govori o kamerah cenovnega razreda nekje 1000 eur.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP kameraOddelek: Kaj kupiti | 8356 (6743) | xCore |
» | Digitalna kameraOddelek: Kaj kupiti | 2499 (2312) | Tomson |
» | DVD KameraOddelek: Kaj kupiti | 1657 (1577) | Brainstorm |
» | Katero digitalno video kamero do 150K SIT?Oddelek: Kaj kupiti | 2012 (1716) | prodan |
» | kateri web cam?Oddelek: Kaj kupiti | 1130 (1039) | secerko |