Forum » Omrežja in internet » Imam en mega internet snema pa z 5 do 10 mega ali več...
Imam en mega internet snema pa z 5 do 10 mega ali več...
Scorpia ::
Stvar je taka da mi snema z precej višjo hitrostjo kot jz plačujem. Sicer me nč ne moti, ampak vse skupaj mi je sumljivo oz. čudno kako je možno da pri kabelski doseže 1300kb/s?? Na njihovi strani od kabelskega operaterja ki imajo internet prek volja oz. tuša je največ 4 mega paket. En fajl 1.4 giga mi posname v 25 minutah. Ampak to mi samo počne prek ruterja drgač pa ne če je računalnik direkt na modem. Z firefoxom mi je ponavadi snemal z tisto hitrostjo kot jo jz plačujem no zadnje čase pa je tud on prešaltal na 200kb/s ali več. Pa še to prej če sem hotu snemat z višjo hitrostjo re treba bilo sam ruter restartat. No zdej še to več ne. Tiste precej višje hitrosti dosežem samo z torrenti.
Tko da nč me tukaj ne moti, sam zanima in si ne znam razložiti kako je pri kabelski možno doseči tako hitrost? Od kje pa sem, pa ne bom povedal da ne bo še kej narobe.
Tko da nč me tukaj ne moti, sam zanima in si ne znam razložiti kako je pri kabelski možno doseči tako hitrost? Od kje pa sem, pa ne bom povedal da ne bo še kej narobe.
sidd ::
Zakaj pa nebi bilo takšnih hitrosti na kabelski? Ali misliš da ni sposobna? Uživaj dokler traja...na kabelski se tu pa tam to zgodi, ja. Poznam nekaj primerov.
lp
lp
no idea for signature
signed
I
signed
I
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kabelski internetnet VS. ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7164 (5485) | Soprano |
» | ADSL ali kabel (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4815 (3994) | marjanX |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10125 (7807) | flipflop |
» | siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9839 (6898) | AlienRex |
» | Kateri dostop naj vzamem???Oddelek: Omrežja in internet | 1809 (1495) | Pat_MaGroin |