Forum » Omrežja in internet » Menjava ISDN centrale(baze) zaradi udara strele - kako nastavim, da deluje telefon, fax internet ??
Menjava ISDN centrale(baze) zaradi udara strele - kako nastavim, da deluje telefon, fax internet ??
Satelit ::
Zaradi udara strele sem bil primoran zamenjati ISDN bazo Siemens Gigaset 4170. Vse lepo in prav, mislil sem, da bom le menjal bazo in bo vse OK. Toda, ko sem menjal bazo, sem moral menjati tudi telefon (slušalko - Siemens 4000L), ker se stara ni razumela z novo bazo. V telefon sem vpisal MSN številki ter PIN kodo baze. Na centralo imam priklopljen še analogni fax ter ADSL. Težava je v tem, da bi morala ob vhodnem klicu istočasno zvoniti fax ter prenosni telefon. Vendar prenosni telefon zazvoni samo enkrat, nato se na strani klicočega prikaže, kot da bi se nekdo javil, vendar nato šele začne zvoniti fax. In tudi ko prekinem klic, fax par sekund še kar naprej zvoni. Tudi internet ne dela. Tudi kable na bazi sem probal zamenjati, vendar brez uspeha.
Mi zna kdo svetovati kaj morem še nastaviti, da bosta telefon in fax zvonila sočasno? Zakaj internet noče delovati z novo bazo?
Mi zna kdo svetovati kaj morem še nastaviti, da bosta telefon in fax zvonila sočasno? Zakaj internet noče delovati z novo bazo?
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefonija za podjetjeOddelek: Kaj kupiti | 1909 (1289) | NeMeTko |
» | worpress nova bazaOddelek: Izdelava spletišč | 828 (762) | Ziga Dolhar |
» | ISDN več slušalkOddelek: Strojna oprema | 1626 (1509) | roli |
» | priklop prenosnega telefona na isdn linijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1914 (1734) | roli |
» | Voip TELEFONSKI aparatOddelek: Strojna oprema | 3018 (1986) | Caligula |