Forum » Zvok in slika » Ni slike
Ni slike
_D_u_H_e_C_ ::
Mi lahko plz pomagate.
Noben predvajalnik mi ne kaže več slike... Zaženem film prek kergakoli predvajalnika pa se sliši samo zvok od slike ni pa nič... A ma kdo kak predlog za kake kodeke al morem kaj druga nardit? Tnx :)
Noben predvajalnik mi ne kaže več slike... Zaženem film prek kergakoli predvajalnika pa se sliši samo zvok od slike ni pa nič... A ma kdo kak predlog za kake kodeke al morem kaj druga nardit? Tnx :)
- polepsal: OmegaBlue ()
jperc21 ::
Instaliraj si k-lite mega pack in ti mora vse delat.
LP
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
Gwanaroth ::
Ne inštaliraj teh codec packov, ker ti naredijo samo štalo.
Odstrani VSE codece, rebootaj mašino ter nato inštaliraj ffdshow.
Odstrani VSE codece, rebootaj mašino ter nato inštaliraj ffdshow.
Lights often keep secret hypnosis..
Na novo si instaliraj winse in nato ene kodeke.
In ti bo delalo.
LP
In ti bo delalo.
LP
Na tega sem pa čisto pozabil. Mogoče ti bo predvajalo z vlc playerjem , ja.
LP
LP
boych ::
Sem imel isti problem, po vseh enomesečnih mukah sem sformatiral Winse in zdaj dela normalno...
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
michel ::
Ja s temi kodeci je hudič.
Ti povem iskreno, jst že kakšno leto uporabljam K-lite codec pack in Media Player Classic in še nikoli se ni zgodilo da kaj ne bi delalo.
Ti povem iskreno, jst že kakšno leto uporabljam K-lite codec pack in Media Player Classic in še nikoli se ni zgodilo da kaj ne bi delalo.
windowsow mi ni glih za menjevat s5 :)
me pa čudi da je vse delalo tipi topi zdaj pa kr na 1x ni več slike pm...
me pa čudi da je vse delalo tipi topi zdaj pa kr na 1x ni več slike pm...
jan01 ::
A si sploh probal s vlc? Če ne dela, je najverjetneje kriv driver od grafične. Katero grafično in katero verzijo gonilnika zanjo imaš?
tut na vlc playeru je sam zvok brez slike :S
nvidia geforce 6800 GT
gonilnike pa sm potegno najnovejše iz nvidi-ine strani
nvidia geforce 6800 GT
gonilnike pa sm potegno najnovejše iz nvidi-ine strani
jan01 ::
Pa, ko si posnel nove, a si tastare pravilno odstranil(pravilno=uniinstall+v safe modu čiščenje s driver cleanerjem in pri tem vsakokrat preklical čarovnika)?
ok pri meni se dogajajo čudne stvari :D sem pogruntal foro...prvo zaženem en video fajl z wmp in je samo zvok brez slike :) pol odprem magari isti video fajl z kakim drugim predvajalnikom in je zvok + slika :D in lahko wmp zaprem pa dela vse tipi topi :)
zna kdo to razložit zakaj je to tak??
zna kdo to razložit zakaj je to tak??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59289 (14437) | BaRtMaN |
» | kodekiOddelek: Zvok in slika | 3251 (2270) | matmel |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17403 (10288) | GrimReaper |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12608 (10463) | Jst |
» | problem s predvajanjem ... ali so kaki kodeki krivi al nevem .... mah ... help plsOddelek: Zvok in slika | 1162 (1085) | jan01 |