» »

Zakaj mi noče predvajat musk na mp3 predvajalniku?

Zakaj mi noče predvajat musk na mp3 predvajalniku?

Denisj ::

Imam težavo z mp3 predvajalnikom (kot je že omenjeno v naslovu). Muske lepo prekopiram na mp3 predvajalnik in gre vse ok. KO pa hočem muske poslušat preko mp3 predvajalnika mi pa napiše (no data) kot da ni nič musk na mp3- ju.

pupsi1984 ::

1. moznost: ce uporablas predvajalnik kot so ipodi moras imet tudi software za njih, konkretno pri ipodu Itunes (ali program ki ga emulira), ni dovolj da samo skopiras datoteke gor (npr. preko explorerja) kot pri nekaterih mp3-jih. mozno da imajo tudi kaksni drugi mp3 predvajalniki svoj software za presnemavanje mp3 v svoje formate...
2. moznost:
tvoji mp3 so v formatu ki ga mp3 predvajalnik ne prepozna (ali so v drugem formatu ali pa previsoko-prenizko kodirani)...
3. moznost:
se ne spomnem
lp

michel ::

Tudi Sonyjevi predvajalniki imajo svoj software.

@Denisj: Kateri player pa maš?

Denisj ::

sony modela pa ne vem kr nč gor ne piše,je pa v obliki kvadra

michel ::

Piši čitljivo.
Vem za precej Sonyjevih mp3 playerjev, in vsi rabijo Sonyjev software. Če sem bolj točen je to SonicStage.
Inštaliraš, povežeš z USB vmesnikom, ki si ga tudi moral dobiti zraven, in si naložiš glasbo.

binxii ::

Živjo.
Imam podobno težavo.
Pred časom se mi je sesul računalnik. Pred tem sem lahko nalagala normalno glasbo na mp3 in jo poslušala, sedaj pa sem le s težavo dosegla to, da ga je računlanik zaznal. To sem naredila tako da sem ga '' registrirala'' kot USB ključek. Sedaj lahko nalagam nanj glasbo, vendar ko jo hočem poslušat, te glasbe ni na mp3ju.
Glasba je v formatu, ki naj bi ga mp3 zaznal in imam ves software zanj...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mp3 player - kaj je trenutno top?

Oddelek: Kaj kupiti
424343 (3227) joc12
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61176993 (32691) M.B.
»

[MP3] predvajlaniki s trdim diskom

Oddelek: Zvok in slika
364375 (2764) kapca81
»

mp3 predvajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
101223 (1119) delfinus
»

iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
608812 (7710) Roadkill

Več podobnih tem