» »

mp3 predvajalnik

mp3 predvajalnik

fantasist ::

v kratkem si bom omislu mp3 predvajalnik,
zdaj pa ne vem točn kerga bi, tam do ene 20-25k SIT (lahk tud kaj ceneje še je kje kakšna akcija) nekaj sem sicer gledal v tej smeri:
MP3 predvajalnik Philips SA260 oz. MP3 predvajalnik Teac MP-111

kaj svetujete?

jRk0 ::

taki standardni 512mb okol 16k sit - Hyundai, Canyon. cist isti, samo da druga firma gor pise =) Taki crni je, kar majhen, pa zasloncek je kolko tolko. Cist ok ce nisi zahteven =)
You fuck up once, you loose two teeth.

gzibret ::

> MP3 predvajalnik Teac MP-111

Jaz imam Teac MP-200 in moram rečt, da odlično služi svojemu namenu.
Vse je za neki dobr!

pikachu004 ::

jaz imam tega in sem zelo zadovoljen. in tudi 256mb je dovolj prostora, vcasih ne vem kaj bi dal gor da bi ga zapolnu. ko mp3je uredim z Easy CD-DA Extractor mi jih pride gor tudi 90 (priblizno 6 ur glasbe).priporocam nakup. lp

Fatboyslim ::

noob :\

tega predvajalnika ne priporočam nikomur, razen tistim ki ne vedo kaj je kvaliteta, saj ti niso vredni boljšega

WTF? ::

Jst mam Sony NW-E205 in morm rect da je zakon .. baterija zdrzi 50ur (povprecna glasnost) in 30ur na fula .... Zvok je pa zakon .

bzp ::

punca ima Teaca MP-111 1G verzijo ... meni se zdi kul, ima osvetljen zasloncek, baterija dolgo zdrzi, za priklopit na racunalnik ne rabis nobenega kabla (vklopis kot navaden USB kljuc, v tem stanju deluje tudi brez baterije) ... pa se ugodno ceno ima.

delfinus ::

Kako je pa kaj tale predvajalnik, je dovolj trpezen, da zdrzi jogging in rahle udarce. Ima kdo?

kixs ::

Definitivno kupi taksnega, ki se obnasa kot USB kljuc, ima navadno AAA baterijo in cimvec spomina. Npr. MuVo V200 (ima tudi standardni USB prikljucek in ne rabis dodatnih kablov!)

Sony in razni Philips odpadejo, ker imajo svoj software za nalagat muziko in ga ne mores niti kot kljucek uporabit.

para! ::

Tale Sony z OLED zaslonom zgleda kr OK, kolk je cena?

lp
Death before dishonor!

delfinus ::

Drago 20GB - 75.000 KLIK. Tujina okrog 250 EUR.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater prenosni mp3,mp4/avi* player kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
112682 (2231) ST-777
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61177026 (32724) M.B.
»

Lastniki teac mp3 playerja

Oddelek: Pomoč in nasveti
272246 (1462) e-marko
»

Teac mp3 predvajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
51546 (1396) Klemenn
»

mp3 player