» »

Project gotham racing 4 (xbox 360

Project gotham racing 4 (xbox 360

lcujez7 ::

A kdo ve kako spremeniti jezik pri tej igri! Čao

pcatozzo ::

Po screenu press Start izbereš Options->General->Language :))

WarpedGone ::

Tale reč vsebuje tudi nov Tesla Roadster.

Možno dobit kake screenshote in report kak občutek je furat to reč v simulaciji? Baje so se fejst trudl, da ujamejo občutek in zvok ta prave zadeve, ki prihaja.
Zbogom in hvala za vse ribe

Mavrik ::

Preizkuso sem demo, pa sem bil precej razočaran. Prvi mrzel tuš so bili grozni nepregledni menuji, potem pa še izredna arkadnost, ki je skoraj hujša kot v NFS. Občutek vožnje je preprosto zanič. Grafika je okej (recimo Forza zgleda precej lepše), zvok je tudi kul.
The truth is rarely pure and never simple.

matjash ::

Zame pa je trenutno ena boljših iger ki mi kar solidno krajša čas s preigravanjem multiplayerja. Team Battle zahtevajo že malo taktičnih zamisli. Na žalost so motorji overpowered zato jih je bolje na začetku v kak zid stisnt.

Ne moreš pa pgr primerjat s nfsjem. Bistvo pgr-ja je da se naučiš posamezne proge in vsakega ovinka ter s pravo hitrostjo odpeljati čimlepši corner za kar te igra nagrajuje s kudosi. Velikokrat lahko zmagaš tudi s slabšim mestom če imaš lepši stil vožnje (več kudosov). Vremenski efekti so trenutno eni najlepših in zelo poživijo igralnost. Skratka od kar je igra zunaj sem jo preigral vsaj že 50+ ur, večinoma multiplayer pa še zmeraj nisem naveličan in se z veseljem vračam h njej.

Za menije pa se ne moram strinjati da so komplicirani. S 3-emi kliki lahko začneš dirkat, če pa si hočeš izbrati vozilo pripiši temu še 2 klika. Preprostejši shop bi tudi težko obstajal tako da res ne vem od kje zgleda tebi nepregledno. Za moj okus je še malo preveč poenostavljeno.

PS: Glede grafike pa se ne bi strinjal da zgleda forza lepše in v vseh reviewih omenjajo PGR kot trenutno najlepšo dirkačino. Pa tudi drugače ne primerjat PGRja s forzo. Poskusi samo Nurburing v snegu pa boš videl razliko v igralnosti obeh iger. Forza te sili k previdni in počasni vožnji medtem ko pri PGRjau prav uživaš v divji vožnji celih 10 minut kolikor traja en krog.
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjash ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero konzolo kupiti? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Konzole
15826637 (23215) Pesimist
»

PS3 vs. XBOX 360 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Konzole
110993339 (40082) XsenO
»

Gran Turismo 5 prihaja 'že' poleti?

Oddelek: Novice / Igre
364235 (3083) PrimozR

Prihodnost pc iger (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
995802 (3636) Mavrik
»

"Must" igrice za X360?

Oddelek: Konzole
211904 (1262) roli

Več podobnih tem