Forum » Omrežja in internet » asus rx 3041
asus rx 3041
nevednicaxy ::
Hay!
Lepo prosim za pomoc!
Na rac. imam win.98 in kabelski internet..kupila sme ruterja d abi se en racunalnik povezala na internet,vendar stvar ne deluje.Ko se zelim preko explorerja povezat na ruterja (vpisem ip-192.168.1.1) s emi niti ne odpre tisto okence,v katerega bi naj potem vpisala uporabnisko ime in geslo.V trgovini so mi rekli,da je treba vse prejsnje nastavitve v rac.zbrisat-ip naslov,dns...a tud ko sme to nardila,mi ne gre...A mi lahko prosim kdo tocno pove kaksne morajo biti nastavitve za protokol,da mi bo to delovalo?Kable mislimd aimam vse pravilno povezane in tud lucke na modemu in ruterju mi utripajo tako kot bi morale...Sem dalec od strokovnjaka za rac.,tako d aje morda zadeva za koga cist banalna..lepo prosim za pomoc!
Lepo prosim za pomoc!
Na rac. imam win.98 in kabelski internet..kupila sme ruterja d abi se en racunalnik povezala na internet,vendar stvar ne deluje.Ko se zelim preko explorerja povezat na ruterja (vpisem ip-192.168.1.1) s emi niti ne odpre tisto okence,v katerega bi naj potem vpisala uporabnisko ime in geslo.V trgovini so mi rekli,da je treba vse prejsnje nastavitve v rac.zbrisat-ip naslov,dns...a tud ko sme to nardila,mi ne gre...A mi lahko prosim kdo tocno pove kaksne morajo biti nastavitve za protokol,da mi bo to delovalo?Kable mislimd aimam vse pravilno povezane in tud lucke na modemu in ruterju mi utripajo tako kot bi morale...Sem dalec od strokovnjaka za rac.,tako d aje morda zadeva za koga cist banalna..lepo prosim za pomoc!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 574269 (1138) | A_A |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 344518 (44974) | ignats |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5392 (4073) | Mikec17 |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 6005 (2988) | OmegaBlue |
» | Remote Desktop preko Routerja !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5185 (3257) | matto87 |