Forum » Zvok in slika » M-audio microtrack 24/96
M-audio microtrack 24/96
nokia6310 ::
Pozdravljeni,
Ima morda kdo ta snemalnik ali pa ga vsaj pozna?
Zadeva se mi zdi zelo zanimiva, ker ima možnost snemanja direktno na flash kartic in ni omejena na interni spomin, kot nekateri snemalniki ravno tako, pa ima možnost snemanja v wav in mp3 formatu, kar mnogi nimajo.
Edina pomankljivost, ki sem jo zasledil je ta, da ima interno baterijo, ki je ne more zamenjati uporabnik sam.
Obstajajo zunanji USB packi, ki lahko ko se interna baterija sprazni vzdržujejo microtrack pri življenju.
No, če kdo pozna to napravico ali pa, če jo celo ima naj malo pokomentira zadevo.
Fino se mi zdi, da ne podpira samo wav in drugih profi audio formatov, kot je recimo bfw ampak, da ko je posnetek posnet, ga lahko direktno prekopiram na komp in ga poslušam takoj brez dodatnega pretvaranja in posledično izgube kvalitete.
Mnenja na forumih so različna.
Eni ga zelo hvalijo, drugi pravijo, da ima preveč šuma oz hiss-a samo za ceno 375 € pri nas se mi zdi še najbolša izbira.
V slo ga uporablja kar nekaj radijskih postaj torej zadeva le ne more biti tako slaba.
Še link za vse, ki vas napravica zanima:
http://www.m-audio.com/products/en_us/M...
Ima morda kdo ta snemalnik ali pa ga vsaj pozna?
Zadeva se mi zdi zelo zanimiva, ker ima možnost snemanja direktno na flash kartic in ni omejena na interni spomin, kot nekateri snemalniki ravno tako, pa ima možnost snemanja v wav in mp3 formatu, kar mnogi nimajo.
Edina pomankljivost, ki sem jo zasledil je ta, da ima interno baterijo, ki je ne more zamenjati uporabnik sam.
Obstajajo zunanji USB packi, ki lahko ko se interna baterija sprazni vzdržujejo microtrack pri življenju.
No, če kdo pozna to napravico ali pa, če jo celo ima naj malo pokomentira zadevo.
Fino se mi zdi, da ne podpira samo wav in drugih profi audio formatov, kot je recimo bfw ampak, da ko je posnetek posnet, ga lahko direktno prekopiram na komp in ga poslušam takoj brez dodatnega pretvaranja in posledično izgube kvalitete.
Mnenja na forumih so različna.
Eni ga zelo hvalijo, drugi pravijo, da ima preveč šuma oz hiss-a samo za ceno 375 € pri nas se mi zdi še najbolša izbira.
V slo ga uporablja kar nekaj radijskih postaj torej zadeva le ne more biti tako slaba.
Še link za vse, ki vas napravica zanima:
http://www.m-audio.com/products/en_us/M...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba mp3 v cd kvalitetoOddelek: Zvok in slika | 9655 (3862) | kuall |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22424 (15862) | kamuee |
» | digitalni sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9206 (6751) | 6151 |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76927 (32625) | M.B. |
» | Kako musko iz DVD (koncert) na CDOddelek: Sedem umetnosti | 2218 (1933) | AtaStrumf |