» »

Zvočna kartica best buy?

Zvočna kartica best buy?

;-) ::

Rad bi kupo zvočno, ker me intergrirana zabava na XP, ne dela mikrofon, v nastavitvah pa ne kaže gumba advanced (posledica tega vsega je da mic dela sam v windowsiih ne pa na TS ali Xfire itd.).

Kero zvočno predlagate tam do 50€ ali manj, sam da je čimbolj simpl not utaknt pa da bo mic delal in ko bom naložol software hočem met pod mikrofonom v lastnostih gumb ADVANCED da bom lahk uporabo BOOST mic...:D

Ted ::

Če ne rabiš nič drugega potem kako od Geniusa. Sicer bi pa pogledal v Jae za Club3d zvočne.
Mah...

;-) ::

heh sm kupo eno od geniusa za 16€ pa je čist kul...sam 2 uri sm se trudo da je prišel zvok iz nje:D

Fizikalko ::

Z veliko prednostjo je best buy za ta denar nakup rabljene Audigy 2 ZS, če jo kje dobiš.

Zgodovina sprememb…

danix1 ::

SB Audigy (osnovno verzijo) ali SB Live dobiš za cca. 50€. Če uporabljaš povezavo
PC na ojačevalec, bo tudi zvok boljši kot pa z kakšnimi Genius, Trust ipd. karticami
Ali pa kakšno rabljeno boljšo Audigy kot pravi Fizikalko.
Edino pri vgraditvi pazi na statiko. Sam sem pred leti že eno SB uničil z statiko in sedaj vgrajujem raje z rokavicami (pa ne z zimskimi....)

RejZoR ::

Mislim da je čas Audigy 2 nekako mimo, čeprav je še vedno solidna izbira. Al vzemi rahlo dražjo X-Fi Xtreme Music/Gamer al pa Club3D Theatron (C-Media OxygenHD čip). Sploh Theatron lepo pade v tvoj cenovni razred, istočasno pa ponuja odličen zvok, ki se brez težav kosa z Audigy 2 ZS, istočasno pa nima resampling problemov kot jih imajo vse kartice nižje od serije X-Fi. Realnočasno kodiranje digitalnega signala v Dolby Digital Live! zna bit dodatni plus če imaš še kakšno zunanjo železnino ala reciever. Premisli.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Fizikalko ::

>>SB Audigy (osnovno verzijo) ali SB Live dobiš za cca. 50€

Ne ga kvačkat. Live je vreden največ 15, Audigy 1 pa 20 EUR. Audigy 2 ZS dobiš za 40-50 EUR, kar je znatno manj kot dobre izvedbe X-Fi. Slabše X-Fi so pa itak pofl.

nokia6310 ::

Kako pa veš kakšne so slabše in bolše X-Fi?
Zanima me, kateri modeli so bolši vsaj oznake in katere odsvetujete?
Včasih je bila tista za bivših 30 jurjev edina interna od X-Fi serije pa priznam, da sem malo zaostal na tem področju.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14018779 (11115) sash69
»

Katero zvočno za Logitech Z-5500?

Oddelek: Kaj kupiti
162031 (1410) __Devil__
»