Forum » Zvok in slika » Zvočna kartica best buy?
Zvočna kartica best buy?
;-) ::
Rad bi kupo zvočno, ker me intergrirana zabava na XP, ne dela mikrofon, v nastavitvah pa ne kaže gumba advanced (posledica tega vsega je da mic dela sam v windowsiih ne pa na TS ali Xfire itd.).
Kero zvočno predlagate tam do 50€ ali manj, sam da je čimbolj simpl not utaknt pa da bo mic delal in ko bom naložol software hočem met pod mikrofonom v lastnostih gumb ADVANCED da bom lahk uporabo BOOST mic...
Kero zvočno predlagate tam do 50€ ali manj, sam da je čimbolj simpl not utaknt pa da bo mic delal in ko bom naložol software hočem met pod mikrofonom v lastnostih gumb ADVANCED da bom lahk uporabo BOOST mic...
Ted ::
Če ne rabiš nič drugega potem kako od Geniusa. Sicer bi pa pogledal v Jae za Club3d zvočne.
Mah...
;-) ::
heh sm kupo eno od geniusa za 16€ pa je čist kul...sam 2 uri sm se trudo da je prišel zvok iz nje
Fizikalko ::
Z veliko prednostjo je best buy za ta denar nakup rabljene Audigy 2 ZS, če jo kje dobiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fizikalko ()
danix1 ::
SB Audigy (osnovno verzijo) ali SB Live dobiš za cca. 50€. Če uporabljaš povezavo
PC na ojačevalec, bo tudi zvok boljši kot pa z kakšnimi Genius, Trust ipd. karticami
Ali pa kakšno rabljeno boljšo Audigy kot pravi Fizikalko.
Edino pri vgraditvi pazi na statiko. Sam sem pred leti že eno SB uničil z statiko in sedaj vgrajujem raje z rokavicami (pa ne z zimskimi....)
PC na ojačevalec, bo tudi zvok boljši kot pa z kakšnimi Genius, Trust ipd. karticami
Ali pa kakšno rabljeno boljšo Audigy kot pravi Fizikalko.
Edino pri vgraditvi pazi na statiko. Sam sem pred leti že eno SB uničil z statiko in sedaj vgrajujem raje z rokavicami (pa ne z zimskimi....)
RejZoR ::
Mislim da je čas Audigy 2 nekako mimo, čeprav je še vedno solidna izbira. Al vzemi rahlo dražjo X-Fi Xtreme Music/Gamer al pa Club3D Theatron (C-Media OxygenHD čip). Sploh Theatron lepo pade v tvoj cenovni razred, istočasno pa ponuja odličen zvok, ki se brez težav kosa z Audigy 2 ZS, istočasno pa nima resampling problemov kot jih imajo vse kartice nižje od serije X-Fi. Realnočasno kodiranje digitalnega signala v Dolby Digital Live! zna bit dodatni plus če imaš še kakšno zunanjo železnino ala reciever. Premisli.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Fizikalko ::
>>SB Audigy (osnovno verzijo) ali SB Live dobiš za cca. 50€
Ne ga kvačkat. Live je vreden največ 15, Audigy 1 pa 20 EUR. Audigy 2 ZS dobiš za 40-50 EUR, kar je znatno manj kot dobre izvedbe X-Fi. Slabše X-Fi so pa itak pofl.
Ne ga kvačkat. Live je vreden največ 15, Audigy 1 pa 20 EUR. Audigy 2 ZS dobiš za 40-50 EUR, kar je znatno manj kot dobre izvedbe X-Fi. Slabše X-Fi so pa itak pofl.
nokia6310 ::
Kako pa veš kakšne so slabše in bolše X-Fi?
Zanima me, kateri modeli so bolši vsaj oznake in katere odsvetujete?
Včasih je bila tista za bivših 30 jurjev edina interna od X-Fi serije pa priznam, da sem malo zaostal na tem področju.
Zanima me, kateri modeli so bolši vsaj oznake in katere odsvetujete?
Včasih je bila tista za bivših 30 jurjev edina interna od X-Fi serije pa priznam, da sem malo zaostal na tem področju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18779 (11115) | sash69 |
» | Katero zvočno za Logitech Z-5500?Oddelek: Kaj kupiti | 2031 (1410) | __Devil__ |
» | Zvočna- Koliko veliko bolje?Oddelek: Zvok in slika | 1658 (1366) | macgajver |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6726 (5193) | strumf666 |
» | Katera zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 2332 (1750) | Fatboyslim |