Forum » Programska oprema » Shranjevanje pogovorov Messenger
Shranjevanje pogovorov Messenger
Scorpio23 ::
Je možno kako nastaviti v MSN Messengeru, da se pogovori shranjujejo nekje na server in jih lahko kasneje pogledaš iz kakšnega drugega compa?
Hvala!
Hvala!
jan01 ::
Keyloggerji(vsaj plačljivi) imajo tako funkijo.
Poglej še za dodatek messenger plus live, če ima kako tako skripto link
Poglej še za dodatek messenger plus live, če ima kako tako skripto link
urbybaby ::
V meniju orodja/sporočila nastaviš kam se ti shranjujejo pogovori. Pregleduješ jih pa itak lahko z brskalnikom.
Scorpio23 ::
Hvala za usmeritev.
Rabil pa bi to recimo v takšnem primeru...
Sem nekje veni in uporabljam notebooka, pogovor pa se mi shranjuje na stacionarni PC, ki se nahaja doma.
Rabil pa bi to recimo v takšnem primeru...
Sem nekje veni in uporabljam notebooka, pogovor pa se mi shranjuje na stacionarni PC, ki se nahaja doma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Tor Messenger Beta za anonimno sporočanjeOddelek: Novice / Varnost | 5690 (4096) | Jupito |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76333 (16974) | tilinho20 |
» | Google Wave prihaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14224 (10382) | G-man |
⊘ | Kako zakleniti datoteko!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5468 (4087) | imagodei |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8634 (5185) | Gandalfar |