Forum » Omrežja in internet » Internet priključek - pomoč
Internet priključek - pomoč
archer ::
Torej zdajle se za eno leto vselim v stanovanje v Ljubljani, ki ima Siolov paket, ki ga je naročil prejšnji najemnik. Telefon je do sedaj bil v uporabi, vendar ga jaz ne potrebujem. Je pa v stanovanju tudi priključek za kabelsko televizijo od UPC Telemacha.
Zanima me, če se bolj splača odpovedati telefon in uporabiti razvezan dostop pri Siolu (bi ga naročil na svoje ime sedaj in imel 4 mesece brezplačno) ali je bolje vse skupaj odpovedati in vzeti še internet pri Telemachu. To pišem tudi zato, ker me zanimajo izkušnje glede kvalitete Telemachovih internetnih priključkov v Ljubljani.
Ne potrebujem IP telefonije in digitalne televizije.
Zanima me, če se bolj splača odpovedati telefon in uporabiti razvezan dostop pri Siolu (bi ga naročil na svoje ime sedaj in imel 4 mesece brezplačno) ali je bolje vse skupaj odpovedati in vzeti še internet pri Telemachu. To pišem tudi zato, ker me zanimajo izkušnje glede kvalitete Telemachovih internetnih priključkov v Ljubljani.
Ne potrebujem IP telefonije in digitalne televizije.
archer ::
Ja, saj vem...
Sem se pa prej vprašal, če odpovem zdajšnji priključek, ki je od prejšnjega najemnika in naročim internet pri Siolu, če bom lahko uporabil bonus 4 mesecev zastonj??? Ker konec koncev je isti naslov, je pa res da je naročnik drug.
Sem se pa prej vprašal, če odpovem zdajšnji priključek, ki je od prejšnjega najemnika in naročim internet pri Siolu, če bom lahko uporabil bonus 4 mesecev zastonj??? Ker konec koncev je isti naslov, je pa res da je naročnik drug.
Stihler ::
Mislim da telemach ne ponuja interneta samostonjno, rabis obvezno zravn se plačevat tv naročnino.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 605147 (19) | Han |
» | Inštalacija interneta v stanovanje - pomočOddelek: Omrežja in internet | 6111 (5366) | Spajky |
» | Sredi Ljubljane ni mogoče do interneta prek bakra (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14346 (11709) | x.sci |
» | kateri internet?Oddelek: Omrežja in internet | 2622 (2237) | Hux |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10126 (7808) | flipflop |