Forum » Izdelava spletišč » Varnost spletne trgovine
Varnost spletne trgovine
Groove ::
yo.
zanima me, če lahk kdo pove (izmed tistih, ki vedo), katera "spletna trgovina" je najbolj varna?
izbiram med VirtueMart (baje ful zbuggana - google), zen-cart in oscommerce (baje zastarela koda?)?
še pride katera druga v upoštev (250+ artiklov) ?
zanima me, če lahk kdo pove (izmed tistih, ki vedo), katera "spletna trgovina" je najbolj varna?
izbiram med VirtueMart (baje ful zbuggana - google), zen-cart in oscommerce (baje zastarela koda?)?
še pride katera druga v upoštev (250+ artiklov) ?
gregy ::
imamm Oscommerce in so mi v treh letih naredili samo en defacement zaradi nepravilnega CHOMD
drgač ti pa itak vse lahk heknejo .. če hočejo, odvisno kulk si zanimiv za njih
drgač ti pa itak vse lahk heknejo .. če hočejo, odvisno kulk si zanimiv za njih
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
Preseren ::
Moj oscommerce tudi deluje BP, tako da ne vem.
Poleg tega ima ful podpore in dodatkov, tako da ne vem, kako naj bi bila zastarela koda?
P.
Poleg tega ima ful podpore in dodatkov, tako da ne vem, kako naj bi bila zastarela koda?
P.
SEO na https://www.seos.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Izdelava spletišč | 53719 (20870) | Skarabej |
» | Izdelava spletne trgovine 2Oddelek: Izdelava spletišč | 4753 (2751) | IceIceBaby |
» | Spletna Trgovina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 23087 (19101) | Gandalfar |
» | Postavljalci internetnih strani POZOR - spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 3227 (1971) | Looooooka |
» | Spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 2024 (1671) | Cyberlukir |