Forum » Omrežja in internet » msn yahoo gmail invite
msn yahoo gmail invite
IgorMM ::
cao.
zanima me ce ma gdo slocajno to skripto za invite prek msn yaho gmail itd.. al pa vsaj kero od teh?
bi prosu da posle na mail. thx
zanima me ce ma gdo slocajno to skripto za invite prek msn yaho gmail itd.. al pa vsaj kero od teh?
bi prosu da posle na mail. thx
OmegaBlue ::
Invite kam?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
IgorMM ::
ja to je invite opcija, k postavs recimo na svojo spletno stran, in recimo klikns na Msn invite, se ti odpre opcija da upises svoje podatke od msnja torej email naslov pa password, in se pol usm k jih mas na kontakt listi posle email za recimo reklamo spletne trani na kateri si upisu podatke..
Gandalfar ::
Ah ne, bolj me skrbi da bo potem jok, ko mu bodo brisali accounte in bo imel tecnosti, ko bodo skripte redno crkovali in bodo njegovi IP-ji od serverja v blacklistah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127010 (107416) | Looooooka |
» | Google Wave vedno bližeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4533 (2724) | jokos |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62257 (58976) | Lery |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115352 (56129) | jvolk |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122296 (112881) | OmegaBlue |