Forum » Omrežja in internet » Yahoo in pozabljeno geslo!
Yahoo in pozabljeno geslo!
jernejrave ::
Pozabil sem geslo na Yahoo-ju,
Poskušal sem pridobiti novo geslo in zadeva ne funkcionira. Vpišem vse podatke pravilno, dam GET NEW PASSWORD, potem se pa nič ne zgodi.
Ima kdo kakšne izkušnje s pridobitvijo novega gesla na Yahoo-ju
LP
Jernej
Poskušal sem pridobiti novo geslo in zadeva ne funkcionira. Vpišem vse podatke pravilno, dam GET NEW PASSWORD, potem se pa nič ne zgodi.
Ima kdo kakšne izkušnje s pridobitvijo novega gesla na Yahoo-ju
LP
Jernej
Jernej
jedateruk ::
Tudi jaz imam problem s prijavo na Yahoo, vendar pa mislim, da je geslo isto, kot je bilo prej. Vem, da sem geslo nazadnje spremenil 28. aprila (to imam napisano tudi v sporočilu na mojem drugem email naslovu, ki so mi ga poslali ob tej spremembi gesla) in tudi na profiles.yahoo.com mi piše, da je bil moj zadnji update na ta datum.
Odgovor na vprašanje, s katerim bi dobil novo geslo, sem pa že zdavnaj pozabil.
Ima kdo kako idejo, kaj bi to lahko bilo?
Hvala
Odgovor na vprašanje, s katerim bi dobil novo geslo, sem pa že zdavnaj pozabil.
Ima kdo kako idejo, kaj bi to lahko bilo?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na internet pobegnilo 773 milijonov elektronskih naslovov in gesel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19538 (13347) | MrStein |
» | Nujno prosim. Yahoo! helpOddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (613) | Riff |
» | A še komu nagaja Yahoo Mail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 763 (620) | solatko |
» | Yahoo uvaja šifriranje e-pošte in ukinja geslaOddelek: Novice / Varnost | 10762 (8917) | Glugy |
» | Facebook, varnostno vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 5492 (5301) | sirov_burek |