Forum » Pomoč in nasveti » [Philips DVD-r70] Snemanje oddaje
[Philips DVD-r70] Snemanje oddaje
Ice-Heki ::
Hei!
A mi mogoče lahko kdo pomaga - težava je v tem, da Philips DVD-r70 snema oddaje na cdje / dvdje, vendar potem te cdje lahko gledamo samo v tem predvajalniku (na računalniku in v drugih predvajalnikih mi javi, da je prazen cd)?
A mi mogoče lahko kdo pomaga - težava je v tem, da Philips DVD-r70 snema oddaje na cdje / dvdje, vendar potem te cdje lahko gledamo samo v tem predvajalniku (na računalniku in v drugih predvajalnikih mi javi, da je prazen cd)?
gameby ::
... dvd predvajalniki al playerji na compu..... ker lah da je ker drug format ...npr vcd... ker pr men je blo pa tko da sm zapeku film gor pa mi hotu z nobenim predvajalnikom opred ko sm pa v nekega philipsovega dvd predvajanlika not vtaknu je pa pol zagnal film
Ice-Heki ::
Problem rešen - kupu nov cd medij in dela :) Stari so bli očitno neki zanič (ma kdo bi vedel)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33967 (7798) | copkacopi |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325441 (50785) | cryptozaver |
» | [DivXviD] Silva Schneider predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12880 (5000) | primozzzz |
» | [DivXviD] Evertone predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 14192 (5504) | Jedi Master Yoda |
» | [divxvid] Waitec predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 5073 (2343) | steve29 |