Forum » Igre » COD2 - nekatere mape štekajo!?! in restart pc!
COD2 - nekatere mape štekajo!?! in restart pc!
Pingonix ::
Imam pač 1 problem ki mi gre že resno na živce in 1 bi ga rad rešiu če se da z tem pc-jem.
No imam AMD Athlon xp Processor 1800+ 1.53 GHz 512 MB RAMa in grafično NVIDIA GeForce4 MX 440 . In pač pri cod2 mapah kot so ruske(zimske), Matmata, St. Mere Englise(in nekatere mape ki so bile dodatno narejene s strani drugih ljudi) mi štekajo in FPSji mi padejo 10-15 fpsjev in seveda zelo težko je na njih igrati. In seveda se potem teh map izogibam. Toda, če je le možnost da se "štekanje" preneha bi bilo lepo vedeti odgovor.
Potem pa še problem, ki mi gre na "živce"! Če hočem igrat cod2 grem seveda na xfire in pogledam ker server bom in grem igrat. Seveda use normalno dela, toda učasih pa se zgodi to da se mi sredi igranja računalnik resetera! Pogledau sem pod biose če mam nastavljeno da se mi pod določeno temp. resetera, vendar nimam nastavljeno. Isti problem se zgodi tudi pri GTA: SA, vendar kakor sem sedaj opazil samo ko je xfire prižgan zato GTA: SA igram brez xfireja prižganega. Toda pri cod2 je pa čisto useno al je prižgan al ne! in seveda me spet zanima zakaj se to dogaja in kako se da to rešiti razen, če je pri tem kriva starost pc-ja.
V naprej se vam zahvaljujem za odgovore in upam da bodo rezultati pozitivni
No imam AMD Athlon xp Processor 1800+ 1.53 GHz 512 MB RAMa in grafično NVIDIA GeForce4 MX 440 . In pač pri cod2 mapah kot so ruske(zimske), Matmata, St. Mere Englise(in nekatere mape ki so bile dodatno narejene s strani drugih ljudi) mi štekajo in FPSji mi padejo 10-15 fpsjev in seveda zelo težko je na njih igrati. In seveda se potem teh map izogibam. Toda, če je le možnost da se "štekanje" preneha bi bilo lepo vedeti odgovor.
Potem pa še problem, ki mi gre na "živce"! Če hočem igrat cod2 grem seveda na xfire in pogledam ker server bom in grem igrat. Seveda use normalno dela, toda učasih pa se zgodi to da se mi sredi igranja računalnik resetera! Pogledau sem pod biose če mam nastavljeno da se mi pod določeno temp. resetera, vendar nimam nastavljeno. Isti problem se zgodi tudi pri GTA: SA, vendar kakor sem sedaj opazil samo ko je xfire prižgan zato GTA: SA igram brez xfireja prižganega. Toda pri cod2 je pa čisto useno al je prižgan al ne! in seveda me spet zanima zakaj se to dogaja in kako se da to rešiti razen, če je pri tem kriva starost pc-ja.
V naprej se vam zahvaljujem za odgovore in upam da bodo rezultati pozitivni
- zaklenil: Mavrik ()
Golnar ::
da bo štekanje prenehalo moras menjat vsaj graficno kartico, najbolje pa kar kompleten racunalnik ;)
T-h-o-r ::
to je meni delalo.... pa sm novo grafično vrgel not pa je delovalo normano :)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Pingonix ::
Mah sej vem! Sej šparam zanouga
Tnx anyway
Tnx anyway
[img]http://shrani.si/files/pingobanne16m24.jpg[/img]
pro gamer ::
ce rabis ti prodam 7600gs agp 256 rama za 90e (nova 115)
grafa je bila rabljena skoraj nic (1 tedn pa se to niso bile igre) stara je 3 mesece
zravn ti dam se skoraj 2letno gar., skatlo, ubistvu use.
grafa je bila rabljena skoraj nic (1 tedn pa se to niso bile igre) stara je 3 mesece
zravn ti dam se skoraj 2letno gar., skatlo, ubistvu use.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74823 (17589) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71556 (13461) | oo7 |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11148 (7121) | hojnikb |
» | Cod 2-------->fps-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17656 (9926) | DiaMonDer |
» | Cod 2 problem pri grafikiOddelek: Igre | 1456 (1193) | Marc` |