» »

25 fps vs. 60 fps

25 fps vs. 60 fps

sthep ::

Se spomnite neskončnih debat glede neke podobne teme (sem poskušal najdtu vednar mi ni uspelo) okrog fps-jev.
Na gametrailers so naredili sledeč prikaz kako deluje igra na 25fps in kako na 60fps;
http://www.gametrailers.com/player/user...

Vidite razliko???>:D

'FireSTORM' ::

Komaj opazno na tem videu.
Ampak ko sem še igral AA, tam se pa res opazi razlika v fpsih. Sploh na koncu ko so prikazali 15FPS mi nekako ni zgledalo 15fps, zgledalo je preveč smooth. V AA si pod 30 FPS imel dobesedno slide show.
Tudi v Counter-Strike. Tam se spomnim večnega problema. Da je v dimu padel FPS za polovico. Torej na prostem si imel recimo 60 v dimu pa samo 30. Razlika je bila opazna takoj.
Tukaj na videu pa se nekako ne opazi.

Ampak vseeno. I still pwned with 25FPS :D

Aja, just for fun. Zdaj mi AA na laptopu laufa z 3-5FPSev. To je šele zabava igrat :D
Those penguins.... They sure aint normal....

dxx ::

Problem ni nikoli bil da igre ne bi bile igralne na 20FPS, najbolj te motijo nihanja, ko pade iz npr. 70 na 30, to se najbolj čuti in je zelo moteče.

dukenukem ::

kaj pa rečete za call of duty multiplayer ,tam pa low fps pomen smrt :D

Tac20 ::

Tole mi je malo sumljivo, primerjava filmčka ker igrata obadva indentično (premikanje itd), kako so to izvedli enkrat na 24 in drgugič na 60 fps? In kakor kaže je 24fps igralno normalno za večino igric, lahko pa da se igrica pri višjih fpsih obnaša drugače glede premikanja itd. ne zatikanja same slike in zato potrebujejo nekateri 100 fps

Tilen ::

Ne vem kaj hoče avtor te teme povedat?

Naj zasuče film na 2:28 mu lepo piše. >:D

Da niti ne omenjam testiranja za zbuganem Quake pogonu, ampak sploh nima veze. Samo na 2:28 zasučite.

Lp
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Pyr0Beast ::

Če so s frapsom snemal, se ne čudim, da ni razlike.

Grey ::

Ni realen test. Razlika je v realnosti zelo velika in močno opazna.

stock ::

No res bo blo lepo najt tisto staro temo... tm smo navedli kr dost stvari za in proti temu ali je ali ni igralno.

Uglavnem... z 25fps je še kako igralno... problem je v tem da ponavadi ko ti pade na 25fps te jebe procesor.. in ti takrat ne vidš da ti šteka ampak čutš... zaznaš da ko si premaknu miško da se le ta ni premaknla.

Komot bi naredil en test, tako, da bi en res močan računalnik, ki je zmožn npr. (ptri tej res.) 120fps in bi jih "fizično" omejili na 25... pol bi vi vidl da sploh ni take panike!

Hočm povedat, da sm 2let nazaj (kot sm napisu že v tisti temi) ownu COD2 z fx5200 na 1024x768 ~14 max 20fps! Fora je bla u tem, da sm meu athlona 3000+ in 768rama! (tud net mi je dobr delu 25pinga). Sepravi da se če se zna! omejuje te najprej procesor.. in šele pol grafična(FPS)!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Grafična kartica HD6850 - Pomoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7912284 (11983) dzinks63
»

Filmi s 60 fps? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7920485 (18642) Tarzan
»

'FPS-ji' so pomembni (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Igre
15014761 (11623) MrStein
»

30 FPS vs 60 FPS (strani: 1 2 3 )