Forum » Omrežja in internet » Avtomatska povezava na internet
Avtomatska povezava na internet
mtic ::
Pozdravljeni,
na računalniku semi si nastavil, da se pri zagonu računalnika le-ta avtomasko poveže na internet. to sem nastavil natanko tako, kot piše v navodilih na siolovi strani; link
Vendar pa zadeva ne funkcionira, tako da moram še vedno sam vzpostaviti povezavo. v čem bi lahko bil vzrok za nedelovanje te funkcije?
na računalniku semi si nastavil, da se pri zagonu računalnika le-ta avtomasko poveže na internet. to sem nastavil natanko tako, kot piše v navodilih na siolovi strani; link
Vendar pa zadeva ne funkcionira, tako da moram še vedno sam vzpostaviti povezavo. v čem bi lahko bil vzrok za nedelovanje te funkcije?
BlazP ::
Po tistih navodilih je nastavljeno, da te vprasa za user/pass, torej moras se vedno sam vzpostaviti povezavo. Ce ne bo kljukice pri "prompt for username and password", se bo sama vzpostavila povezava (seveda v primeru, da si je racunalnik od prej zapomnil user/pass).
dolenc ::
Jst sem sam tam dal pri explorerju / tools / internet options / connection, pa maš siol povezavo kot default, pa daš never dial a connection. Pa pri routerju naštimaš tam svojo uporabniško ime in geslo pod "Internet access setup" in tkoj ko se kišta prižge si online .
mtic ::
Jeje997: sem vpisal ta ukaz, pa se nič ne zgodi; kaj pa ta ukaz naredi oziroma pove?
BlazP: sej imam tako nastavljeno, da ni kljukice pri "prompt for username and password", pa tudi za user/pass imam nastavljeno, da si zapomne podatke.
dolenc: tudi ta nastavitev je označena, tako kot si rekel, routerja pa nimam..
torej v čem bi lahko bil problem?
BlazP: sej imam tako nastavljeno, da ni kljukice pri "prompt for username and password", pa tudi za user/pass imam nastavljeno, da si zapomne podatke.
dolenc: tudi ta nastavitev je označena, tako kot si rekel, routerja pa nimam..
torej v čem bi lahko bil problem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52092 (23842) | simone |
» | Prekinjanje internetne povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1741 (1600) | Tribrzinec |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64532 (28227) | JoskoMacher |
» | samodejna vzpostavitev ob zagonuOddelek: Omrežja in internet | 1671 (1546) | DJ Hamster |
» | server 2003 problemOddelek: Programska oprema | 1463 (1305) | urosh |