Forum » Igre » WoW Key
WoW Key
povso ::
No, danes sem ponovno use inštaliral, a mi napiše da je Authentication Key že zaseden! Imam original od prijatelja, od katerega sem seveda igrico kupil... kaj storiti? A lahko zdaj kupim gamecard pa bom lako normalno igral?
OldSkul ::
Prijavi se z prijateljevim accountom, saj je v tem accountu njegov ključ oz. key od igre!
]Fusion[ ::
Ja rabiš njegov username in password... Novega si ne boš mogo nardit brez da kupiš v trgovini.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
John Abruzzi ::
Zažgi igro, ker ko boš začel igrat te bo zasvojila, postal boš ultra geek, ne boš naredil šole, zgubil boš prijatelje, ne boš si najdel ženske, zredil se boš za 30 kil, dobil boš visoko dioptrijo, izgubil lase. Potem boš mel na izbiro dve stvari: štrik ali cesta. Zato ti svetujem: NE ZAČNI IGRAT WoW, pejt rajš na sladoled.
Good Guy ::
@john
eni pomoje vedo kje je meja
nismo vsi tok ubrisani na igranje kot ti...
eni pomoje vedo kje je meja
nismo vsi tok ubrisani na igranje kot ti...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
ahac ::
Ampak WoW nisi niti probal ker se bojiš, da boš izgubil RL zarad tega?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
c00L3r ::
John Abruzzi, če je to tvoje resno mnenje potem nimaš pojma. Poznam veliko ljudi, ki igrajo in so igrali WOW in so še vedno normalni. Tudi sam sem igral 3 mesece, potem pa sem naredil pavzo in se osredotočil na fax. Zdaj poleti pa bom spet podaljšal in dalje igral.
Zresni se malo, ali si mogoče še v vrtcu?
Zresni se malo, ali si mogoče še v vrtcu?
Pesimist ::
Jaz sem probo to igro na trial 10 dni ze 2x pa me ni pritegnila. Drugace se pa tak vsega navelicas v enem letu. Tak da ce zgubis 1 leto who cares :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Mavrik ::
Nazaj na topic prosim. Topic o tem, kako beden je WoW imamo drugje.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | World Of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Igre | 226958 (7648) | oo7 |
» | World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 61424 (14454) | kr?en |
» | Age of Conan (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9682 (4984) | Buggy |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7971 (5208) | pr0sac |
» | WOW (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9680 (7268) | Rotaidal |