Forum » Izdelava spletišč » logo request..
logo request..
blazius ::
zdravo!
bi bil kdo tok prjazn, pa mi naredu en leet logo? :>
na njem naj bi pisalo fusion.si (pikica vmes bi bla svetlo zelene barve, črke bele (črno obrobljene)), ozadje belo z mal barve mogoče, slika pa naj bi bla v velikosti 640 * 480. pa kakšen znakec zravn, bi bil tud kul (v svetlozeleni in beli barvni kombinaciji), pač sprostite domišljijo pri znakcu =)
res ful hvala,
lp blaž.
bi bil kdo tok prjazn, pa mi naredu en leet logo? :>
na njem naj bi pisalo fusion.si (pikica vmes bi bla svetlo zelene barve, črke bele (črno obrobljene)), ozadje belo z mal barve mogoče, slika pa naj bi bla v velikosti 640 * 480. pa kakšen znakec zravn, bi bil tud kul (v svetlozeleni in beli barvni kombinaciji), pač sprostite domišljijo pri znakcu =)
res ful hvala,
lp blaž.
gregy ::
sprostiš domišljijo tudi pri plačilu?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | George R. R. Martin - knjige (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 68091 (1127) | Lonsarg |
» | Plasti dip-barvanje vratnih letvic na avtomobilu?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5593 (4652) | D-PaX |
» | Nov Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 15616 (10093) | Jst |
» | HiFi Internet Radio Unit [IRU] (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4829 (4043) | Nejc Pintar |
» | vsi mahnjeni na slo-tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8322 (7051) | luni |