Forum » Igre » BioShock
BioShock
Buggy ::
Ce prav berem, naj igra ne bi imela multiplayer nacina. Morda kdo kaj ve, ce mislijo to dodali z kaksnim addonom ali patchom? Se mi zdi, da ko kupis original ima igra potem vecjo uporabno vrednost, kot ce je samo SP, nekako tako kot se vedno z veseljem igram HL2 team deathmatch.
Tr0n ::
Ni multiplayerja in zaenkrat ni planov, da bi ga dodali. Bi pa definitivno pasal (kombinacije orozij in plasmidsov FTW).
Onemogoca samo vec kot dvakratno aktivacijo, instalacija je ok. Sicer pa tudi na tem problemu delajo pri 2k.
Vir.
Vir.
OChack ::
ja in nekateri jezni kupci bojo vračal špilo ter šli na arburetum varjanto
Int€l inside, IDIOT Outside
psygoat ::
nekak se mi je dozdevalo da bo tako in zgubu bom živce, v mantisu nimajo špila, igabiba nima špila in do ponedeljka se mi bo zmešal...mogoče kdo ve kje bi se ga dalo še dobiti?
lp
lp
e6600/Asus P5B E-plus/Patriot 800mhz, 2x1giga/8800gts 320mb/19" samsung 971p
Rotaidal ::
Daj no. Do ponedeljka ne moreš zdržat brez igre al kaj? Tisti ki pa ga sploh nemoremo igrat pa se tak lahko obesimo ne Malo heca.
ma eni smo prevec hardcore system shock fani in res sem čakal to igro 3 leta !! tak da ja mal je zoprn :P bojo pa baje baje dobil v 3dsvet jutr tak da ce kdo tut nima nej klice pa si rezerivra
ma sej to mi je čist jasn, sam sej si kdaj že kej čakal, ta teden se mi je vleku k svija :) in dons sm si frej vzel od šihta pa vse in bam nič :/ cena bo baje 50€
frudi ::
psygoat... Steam. Plačaš, downloadaš in igraš. No, če ti jo uspe zagnati.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
ma sej vem samo bi prvo mogu nekje kreditno dobit pa 6giba download bi trajal do nedelje :P
Tilen ::
Zato, ker Bioshock ni zastonj. Steam kot client sicer je, za dolpoteg Bioshock-a preko steama je pa potrebno plačat. klik
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
macgajver ::
Končno sem uspel preigrati demo sicer na drugem računalniku ampak ok Demo mi je full uredu grafika je lepa unreal engine pač podobna kot že v r6vegas Samo dela veliko bolj tekoče najbol sem vesel zaradi te svežine v igri lokacija oseba zgodba je vredu zastavljena dost bol zanimivo kot je že nekdo omenil igre fps Ameriški vojak ,ameriški marinec, vojak vojak specialni agent fbi delta force vojak vojak hud vojak še hujši vojak policaj samo ribič Mogoče še kdaj terorist potem se pa izvirnost fpsjev zaključi. Razn izjem bioshoc pa še kkšna bi se najdla samo se je ne morm zdej spomnt.
tenstan krompir je pa zakon
dukenukem ::
hmm zakaj ni opcije za naklon okoli stene ,zakaj se nada uležat na tla ,če tega ni ,me zlo moti v multiplayer varianti ,da si omejen samo na hojo okol in kak skok ,mi je pač glupo, za nove igre
Saladin ::
Multiplayer? Bioshock?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
emilo ::
Jaz se počutim kot Eric Cartma v South Parku, v tistem delu ko je pričakoval XBox360!!! Tisti, ki ste ga gledali boste že razumeli!!!
eni jamrajo da ima ful eno debilno zaščito, da lohka samo 5x v celem lajfu inštaliraš špil a je to res?
jamiroq ::
bioshock se obnaša kot katerakoli steam igra, tako da aktivacije (s serijsko) ni. dvomim tudi, da namesti securom, saj nobena 3rd party igra ni, do sedaj, namestila nobene dodatne zaščite.
hyphh ::
Bioshock Performance DX 9 & DX 10
System Setup
Intel Core 2 Extreme X6800
EVGA nForce 680i SLI motherboard
ASUS P5W DH Deluxe (for Radeon cards)
2GB Corsair TWIN2X2048-6400C4
ATI Radeon HD 2900 XT 512MB
Diamond Viper Radeon 2900 XT 1GB
ATI Radeon X1950 Pro 256MB
8.401.1 Bioshock_hotfix driver
NVIDIA GeForce 8800 Ultra
NVIDIA GeForce 8800 GTX
NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB
NVIDIA GeForce 8800 GTS 320MB
ForceWare 163.44
300GB Western Digital Caviar SE
Windows Vista Ultimate 32-bit
System Setup
Intel Core 2 Extreme X6800
EVGA nForce 680i SLI motherboard
ASUS P5W DH Deluxe (for Radeon cards)
2GB Corsair TWIN2X2048-6400C4
ATI Radeon HD 2900 XT 512MB
Diamond Viper Radeon 2900 XT 1GB
ATI Radeon X1950 Pro 256MB
8.401.1 Bioshock_hotfix driver
NVIDIA GeForce 8800 Ultra
NVIDIA GeForce 8800 GTX
NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB
NVIDIA GeForce 8800 GTS 320MB
ForceWare 163.44
300GB Western Digital Caviar SE
Windows Vista Ultimate 32-bit
Tilen ::
Všečno! Tudi v DX10 zadovoljivo, kar presenetljivo. Prave resolucije za gaming, kaj bi človek še hotel? Da bi vse igre delale tako solidno v obeh načinih pa tudi jaz ne bi več na G90 čakal. AMD me je malce razocaral ampak zadeve se ocitno premikajo na bolje, v obeh taborih. Sicer v oči bode dejstvo, da GTS outperforma 2900XT z 1GB GDDR4, ter drži svojo prenavito ceno že ohoho časa.
Vsaka čast. Dobra prodaja se obeta, čestitke za BioShock! Naj bo za zgled vsem ostalim igram, ki še pridejo.
Vsaka čast. Dobra prodaja se obeta, čestitke za BioShock! Naj bo za zgled vsem ostalim igram, ki še pridejo.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Spil totalno pwna v vseh kategorijah.
Go buy it, NOW!
Go buy it, NOW!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Pesimist ::
3D streljacina z scifi temo v singleplayer. Ima vse aspecte ki jo naredijo not interesting v moji knjigi
Bedno naziganje pac ala Doom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
frudi ::
Ne vem ali hočeš namerno zanetiti flamewar, ali pa res nimaš pojma o BioShocku. Doom3 ni niti približno podoben temu. Niti nobena druga streljačina, razen System Shock.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
destroyer2k ::
No to je malo bedna izjava da doom3 ni fajni, ker je fajni ima zelo veliko fanov in tudi film je bil narejen. Tako da tisti doom3 ni bedni za bioshoch je pa veliko bolši ker je bolša zgodba bol te poglobi v igro.
T-h-o-r ::
a tu se vedno sam plaziš okrog??
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Samo se kr pozna, ce namesto brute force malce razmislis in uporabis plasmids in okolico na pameten nacin.
Big Daddyja lahko dokler izi premagas na hmm "defenziven" nacin (security mole, enrage), kot pa da ga direktno napades.
Big Daddyja lahko dokler izi premagas na hmm "defenziven" nacin (security mole, enrage), kot pa da ga direktno napades.
T-h-o-r ::
ampak jaz prevec igram cod
ne vem kaj je to defenzivno napasti nekoga :P
ne vem kaj je to defenzivno napasti nekoga :P
Why have a civilization anymore
_Enterprise_ ::
Nekako ga napadeš, mu zatežiš (ga ustreliš al neki) in potem spizdiš stran, on pa za tabo(verjetno, da bo nesrečnež Big Daddy, druge je moč ubiti na druge načine). Potem narediš zasedo in se branš njegovega napada, torej si v defenzivi. Fora dela tud v kakšnem AoE-ju, Titan Quest-u in drugih, kjer pamet ni ravno zapletena .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Enterprise_ ()
DrCain ::
Legalno lahko 5 krat inštaliraš, kam inštaliraš pa je menda tvoja lastna izbira, ali ne?
Mus je samo srat pa scat
ke ke ::
v visti so najbolše možnosti... samo kai ko polovica starejših iger v visti sploh ne deluje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bioshock 4Oddelek: Igre | 5656 (296) | oo7 |
» | BioShock Infinite (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 23042 (4584) | oo7 |
» | Bioshock 2Oddelek: Igre | 3800 (1712) | dronyx |
» | Medal Of Honor Airborne (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10384 (5683) | MKC00 |
» | DX 10 ali DX 9 grafa? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 38923 (23142) | macgajver |