Forum » Igre » BioShock Infinite
BioShock Infinite
Bor H ::
Sam tele fore s ključi imajo ponavadi samo Bioshock Infinite, dam raj še 5€ več na GMG in dobim XCOM, Bioshock + še 1 špil, ni hudič da se ne da strejdat naprej.
oo7 ::
Niti ene slabe ocene pa več kot pol jih je 10/10
Jaz imam to igro prednaročeno že od Februarja 2012pri Mantisu.
Jaz imam to igro prednaročeno že od Februarja 2012pri Mantisu.
kmetek ::
Get your free VPN goodness here.
http://incloak.com/demo/
It works a treat. Just tested.
You install OpenVPN, copy the provided config folders into the OpenVPN\config folder.
Make sure to run OpenVPN as administrator or it will connect but not actually be reflected within Steam.
It's showing the game as being available in 1 hour.
http://incloak.com/demo/
It works a treat. Just tested.
You install OpenVPN, copy the provided config folders into the OpenVPN\config folder.
Make sure to run OpenVPN as administrator or it will connect but not actually be reflected within Steam.
It's showing the game as being available in 1 hour.
Upam,da bo vredu delal na GTX 470.Crysis 3 in Far Cry 3 so delali normalno na tej grafični edino orng se je začela segrevat pa zelo glasna je postala
Bananovec ::
Sam tele fore s ključi imajo ponavadi samo Bioshock Infinite, dam raj še 5€ več na GMG in dobim XCOM, Bioshock + še 1 špil, ni hudič da se ne da strejdat naprej.
http://www.steamtrades.com/forum/07E9Q/...
???
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
http://www.steamtrades.com/forum/07E9Q/...
???
Zanimivo, sam so trenutno na Steam marketu keyi za 1.7€, tko da se ne splača, ne da se mi jih pa lovit po trejd straneh.
Če kaj me mika GMG akcija ali pa preko muve.pl za 30/35€ pa dobiš namest TF2 kapic raje kar taprav špil.
Ja, isto kot Steam (sam da je 15€ cenej in namesto kapic dobiš igro "po izbiri", Bioshock 1 in XCOM dobiš tudi na Steamu.
kmetek ::
ahac ::
xcom na GMG ni več hehe
BioShock Bonanza - 3 free games when you pre-purchase BioShock Infinite
Hm, v tekstu piše, da je XCOM zraven, ampak med igrami ga pa ni...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Primoz78 ::
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
Ce kdo rabi kljuc Bioshock ali steam gift naj me kontaktira pa bom vidu kako vam lahko pomagam...z minimalno provizijo seveda.
Lp Primoz
steam ID primoz1978
Lp Primoz
steam ID primoz1978
Kurzweil ::
Odlično zaenkrat, danes sem igral nekje 3 ure, sem se pa precej pasel naokrog, tako, da sem ravno do Elze prišel.
Od vseh iger, ki sem jih zadnja leta tako pričakoval kot BioShock Infinite, so me povečini vse razočarala s svojo povprečnostjo, ali celo še čim slabšim.
Pogon igre dela super, brez težav, bi rekel da kar lepo optimatizirano, zaenkrat je igra dinamična, tudi grafika in zvoak sta super, za zgodbo pa še moram kakšno uro odigrat, da vidim, pa tudi nebi preveč govoril da ne zaspojlam komu kakšnega detajla.
No sej, glede na to koliko so pokurili denarja pri razvoju in produkciji igre bi bilo kaj manj od tega tudi težko pričakovat. Nekak mi neda mira, da se kakšen detajl tu pa tam preveč podobno Falloutu izcimi...
Nebom pa preveč hvalil stvari, bo treba še kakšna urica gameplaya. Je pa tole floating mesto res malce nerodno ker mape sploh ni, je pa tista puščica ki ti kaže kam it, kar je verjetno nekakšna konmpenzacija.
Mogoče tudi kakšen element RPG igre nebi bil odveč, že recimo samo to, da lahko vse samo žreš, nemoreš si pa shranit, recimo hrane in podobno, pa imam občutek da bom glede na razvajenost od Borderlandsa in Fallouta in podobnih zadev tule malce razočaran dejansko brez inventarja in samo parimi pokalicami.
Od vseh iger, ki sem jih zadnja leta tako pričakoval kot BioShock Infinite, so me povečini vse razočarala s svojo povprečnostjo, ali celo še čim slabšim.
Pogon igre dela super, brez težav, bi rekel da kar lepo optimatizirano, zaenkrat je igra dinamična, tudi grafika in zvoak sta super, za zgodbo pa še moram kakšno uro odigrat, da vidim, pa tudi nebi preveč govoril da ne zaspojlam komu kakšnega detajla.
No sej, glede na to koliko so pokurili denarja pri razvoju in produkciji igre bi bilo kaj manj od tega tudi težko pričakovat. Nekak mi neda mira, da se kakšen detajl tu pa tam preveč podobno Falloutu izcimi...
Nebom pa preveč hvalil stvari, bo treba še kakšna urica gameplaya. Je pa tole floating mesto res malce nerodno ker mape sploh ni, je pa tista puščica ki ti kaže kam it, kar je verjetno nekakšna konmpenzacija.
Mogoče tudi kakšen element RPG igre nebi bil odveč, že recimo samo to, da lahko vse samo žreš, nemoreš si pa shranit, recimo hrane in podobno, pa imam občutek da bom glede na razvajenost od Borderlandsa in Fallouta in podobnih zadev tule malce razočaran dejansko brez inventarja in samo parimi pokalicami.
Kurzweil ::
TrOn, koliko ur zmernega gameplaya pa ima igra?
Jaz sem svoje RL posle do petka oddelal, tako da upam, da nebo danes do jutra že konec (z Elzo sva na postaji tam pri obali...) ?
Malce pogrešam malce globine, kakšen posrečen RPG element več v igri.
Jaz sem svoje RL posle do petka oddelal, tako da upam, da nebo danes do jutra že konec (z Elzo sva na postaji tam pri obali...) ?
Malce pogrešam malce globine, kakšen posrečen RPG element več v igri.
Tr0n ::
An Attempt to Understand BioShock Infinite's Brilliant and Bizarre Ending
Razlaga (oz. del razlage) konca in zgodbe v Infinite. Spoilerji of course!
Razlaga (oz. del razlage) konca in zgodbe v Infinite. Spoilerji of course!
opeter ::
Verjetno bomo enkrat dobili nadaljevanje ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
ahac ::
Hmm, cca. 6-8 ur. Ni dolg, pa sem kr dosti taval okoli.
Je pa kar kratka zadeva
Jaz sem rabil še 1x več...
Na Steamu imam 15 ur, pa če odštejem večerjo ali dve ko je špil laufal, sem še vedno pri vsaj 14 urah.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
nofaith ::
:D
sam ce ste mn kt eno uro igral zna bit spojler :D
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.
Zelo lepa igra in prekrasno mestoJaz sem učeraj začel pa sem 1 uro samo mesto gledal pa okrog hodil predno se je sploh začela akcija
nofaith ::
ja mesto je ful živo. povsod neke predstave pa podobno.
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.
Good Guy ::
Oh my fucking God....
tole pa je krasota od špila....
10/10 zaenkrat
tole pa je krasota od špila....
10/10 zaenkrat
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
mjolnir ::
Mene pa ta špil ni tako razveselil kot vse ostale. Nevem, premalo na široko je vse narejeno, prelahko in prelinearno. Izvirni bioshock je veliko boljši.
LordPero ::
Mene pa ta špil ni tako razveselil kot vse ostale. Nevem, premalo na široko je vse narejeno, prelahko in prelinearno. Izvirni bioshock je veliko boljši.
System 2 pa je biu še bolši (BTW, je na GOGu).
Glede težavnosti pa imaš 1999 način. Tudi sicer to ni pretežko, le mal več orožja pobiraš, parkrat se preoblečeš in pač ne stojiš več na sredi sobe, ko te kdo napade (kar recimo še na hard lahko delaš v večini primerov). Pa tudi tepežaški model (samo premikanje in streljanje) tako ali tako ni bilo posebno dober v nobenem Bioshocku (mogoče še najbolj v prvem).
Katero mesto vam je bolj všeč Rapture ali Columbia?
Kot mesto, mi je bil Rapture bolj všeč, drugače pa mi je pri Infinite ql, kako poveže ti dve mesti/zgodbi, kjer so majhne sestrice združene v eno Elizabetho, veliki fotri u eno kjutkano kokoš (za katero že od začetka veš, da boš videl sad death sequence), tisti dve znanstvenici (Lutice je imho boljša), plazmidi in vigorji, seveda Jack-Booker-Ryan-Comstock lik etc.
Tudi coverji modernih pesmi, ki špilajo na gramofonih & razlaga za njih so ql. Je pa tudi res, da je to večinoma to. Zgodba ni nekaj posebno zapletena/dolga/obširna, povsem linearna (niti različnih koncev ni, niti poti do tam ne -razen seveda, ali šjorca nosi ptiča ali kletko okoli vrata), sicer pa povsem OK zamišljena a predvsem lepo zaključena (nič preveč nelogičnega/nerazloženega ne obvisi). Z izjemo, manjkajočega dela v življenju tega glavnega lika. Mogoče nekoč v kakšnem prequelu.
Infinite je drugače točno, kar sem pričakoval, nič več, mogoče malce manj zaradi nerazvejanosti zgodbe, ampak vseeno ql. Da bi hotel še enkrat preigrati zadevo pa verjetno čez kakšne 4-5 let, kar tudi ni preslabo.
Also, zakaj ne naredijo robotov za proizvodnjo drugih robotov?
LordPero
yayo ::
Jaz sem sicer šele na začetku ampak zaeenkrat je igra ena zelo zelo linearna streljačina, kjer prvo počistiš mapo od sovražnikov in potem iščeš power-upe in neke druge malenkosti. Upam, da se bo vse skupaj še razvilo v kaj zanimivejšega, ker,če ne, bo povsem jasno, da so recenzije plačane, oziroma, da leta 2013 v igričarskem žurnalizmu prevladujejo kretenčki .
vaščan ::
Mest je lep samo si kr mal preveč ninja že koj od začetka. Nč se mi ne tresejo hlače koga bom srečal ali da bi se kaj posebej pripravljal na močnejše sovražnike pač pobijaš folk ki navalivajo v kr konkretnih trumah in pleniš robo. Zaenkrat nič posebnega razen res lepo in izvirno narejenega mesta
LordPero ::
Še enkrat glede tistih, ki se pritožujete nad težavnostjo (na hard) -današnja rulja pač rada igra samo igre, ki jih končaš enako kot instalacijo programov, tako da klikaš [Next], [Next], [Next], [Next] etc., kar je težje, folk ne kupi igre.
Za vse normalno razvite gamerje: v meniju kliknite 'Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, (Cancel), (Confirm)' (deluje na PC & konzolah) in imaste možnost začet igro v '1999 Mode', ki naredi igro normalno težko & vsake toliko moraš mal razmišljat, kako ostati živ (nič zares posebej težkega, igro naredi mal bol vzdušno in malce majn pasivno spremljaš vse skupaj, samo vseeno se je treba kdaj skrit za zaščitami in si vsake toliko preoblačt kakšen kos obleke, da ti ne zmanka municije/soli/zdravja).
Za vse normalno razvite gamerje: v meniju kliknite 'Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, (Cancel), (Confirm)' (deluje na PC & konzolah) in imaste možnost začet igro v '1999 Mode', ki naredi igro normalno težko & vsake toliko moraš mal razmišljat, kako ostati živ (nič zares posebej težkega, igro naredi mal bol vzdušno in malce majn pasivno spremljaš vse skupaj, samo vseeno se je treba kdaj skrit za zaščitami in si vsake toliko preoblačt kakšen kos obleke, da ti ne zmanka municije/soli/zdravja).
LordPero
vaščan ::
Sej ni tolk problem v težavnosti ampak vse skupaj mi ne deluje tako vzdušno kot prvi.
Takrat je bilo to res nekaj impresivnega špil je očaral v vseh pogledih. Zdej je pa pač še en bioshock v zraku. Lahko rečem da je špil stagniral ubistvu v nekaterih pogledih celo malo nazadoval glede na izvirnik. Razen mesta v zraku in lepe okolice, ne najdem veliko izboljšav da bi rekel no ta igra je pa napredovala napram prej.
Škoda za bioshock ker je res sp igra in sem upal da bodo zadevo bolje zrihtali raba raznih vigorejv in robe za še kaj drugega kot masovno pobijanje bi bilo dobrodošlo. Mogoče kakšne hude stranske misije bolj raziskovalne ki nagradijo z zgodbo o karakterjih ali mesta bilo kaj. Konkretno ubadanje z orožjem predelovanjem po svoje in menjavanje le tega na avtomatih in še in še kar bi igro lahko naredilo boljšo. Imam občutek kot bi zadevo prehitro izdali. Sej dost gremo izdat folk bo kupu v naslednjem se bomo pa potrudil še ostalo vključit kar bi morali že v tega.
Takrat je bilo to res nekaj impresivnega špil je očaral v vseh pogledih. Zdej je pa pač še en bioshock v zraku. Lahko rečem da je špil stagniral ubistvu v nekaterih pogledih celo malo nazadoval glede na izvirnik. Razen mesta v zraku in lepe okolice, ne najdem veliko izboljšav da bi rekel no ta igra je pa napredovala napram prej.
Škoda za bioshock ker je res sp igra in sem upal da bodo zadevo bolje zrihtali raba raznih vigorejv in robe za še kaj drugega kot masovno pobijanje bi bilo dobrodošlo. Mogoče kakšne hude stranske misije bolj raziskovalne ki nagradijo z zgodbo o karakterjih ali mesta bilo kaj. Konkretno ubadanje z orožjem predelovanjem po svoje in menjavanje le tega na avtomatih in še in še kar bi igro lahko naredilo boljšo. Imam občutek kot bi zadevo prehitro izdali. Sej dost gremo izdat folk bo kupu v naslednjem se bomo pa potrudil še ostalo vključit kar bi morali že v tega.
mgermo ::
Jst sem nekje na pol...igra je fajn, ampak ni grozljiva. Lahko da na to pač niso ciljal ampak pri bioshocku si se na momente vsral. Soundtrack je dober.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bioshock 4Oddelek: Igre | 5775 (415) | oo7 |
» | BioShock (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 44333 (7434) | FireSnake |
» | We Happy FewOddelek: Igre | 5213 (1090) | oo7 |
» | Najboljše igre tega desetletja ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13383 (11429) | jype |
» | Bioshock 2Oddelek: Igre | 3823 (1735) | dronyx |