Forum » Kaj kupiti » kaj pravite na LEADTEK grafikulje?
kaj pravite na LEADTEK grafikulje?
getz ::
Če ponovim topic: LEADTEK da ali ne?
gre za 8800GTX
gre za 8800GTX
>>>>>Vsi pametni so ze umrli... tudi jaz se slabse pocutim<<<<<
getz ::
OOO, jaz tudi! Vendar je varianta, da se jo dobi za okoli 300€ (novo seveda!)
>>>>>Vsi pametni so ze umrli... tudi jaz se slabse pocutim<<<<<
Jst ::
Meni je ravnokar Leadtekova 79gs sama od sebe med delovanjem v Winsih umrla. Niti zazna je ne več. Stara pol leta. Fizično se na njej vidi, da se je nekaj (nisem elektro-man) skurilo.
Upam, da mi priznajo garancijo.
Upam, da mi priznajo garancijo.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Pyr0Beast ::
Garancijo ti morjo priznat, če ne, pošlješ proizvajalcu (Leadtek) v RMA.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
TechBeats ::
Men je moja čist kul, še najbolj se navija od modelou (BFG, Asus, XFX) govorim za 8800gts 320mb. Pa tud najhladnejša je od teh naštetih modelou, to sem namreč prebrau u konkretnem review-ju. Za moje pomjme so mi še najboljše firme Gigabyte, Leadtek in BFG.
AciD TriP
pinx ::
Pri G80 je cooler na vseh enak. Vsaka firma ga okrasi le s svojo nalepko.
Je pa včasih bil Leadtek res med najboljšimi, kar se tiče hlajenja.
Je pa včasih bil Leadtek res med najboljšimi, kar se tiče hlajenja.
Jst ::
Upam, da mi garancijo priznajo, ja.
V kolikor pa mi ne bodo, sem pa danes malo gledal razne review-e novih nvidinih kartic osme generacije. Kar sem bil zelo presenečen je to, kako slabo se obnesejo 8600 kartice. V vseh testih slabše od 79gs. Pa sam osebno menim, da 79gs sploh ni dobra kartica, glede na to, da veliko lanskih špilov ne zmore gladko poganjati z vsemi detajli brez AA v 1280x1024 resoluciji. Recimo Splinter Cell: Double Agent, GRAW. Potem Tomb Raider Legends z vklopljeno next-gen opcijo, FPSji nihajo od žalostnih 30 pa tudi do 130. Totalno neigraljivo.
Če mi garancije ne priznajo, potem mi preostane nekako samo 8800 320MB. ATI trenutno nima prave izbire. Za 2900 bi potreboval dovoljenje Elektra, ostale izbire z ATIjeve strani ni. 8600 je razočaranje na polni črti. 8800 768 GTX se mi zdi muchos predraga, za 8800 640 ni potrebe, ker nimam monitorja, da bi gnal bi visokih resolucijah. Čeprav bo moral moj 8 let (I think) stari 17" monitor iti kmalu v pokoj. Mi pa še vedno prekleto dobro služi. Na 1280x1024 s svojimi 100Hz je v času nakupa pometel s vso konkurenco. Torej 8800 320. Ampak vseeno raje upam na uspešno uveljavitev garancije.
---
Kar se pa tiče Gigabyte. Imel sem 6600 GT omenjene firme. Bila je glasna kot hudič. Peklensko vroča. Niti navijala se ni. 15Mhz plusa pri jedru je še nekako prenesla, več pa ne. V glavnem, z Gigabyte 6600GT sem jaz imel slabe izkušnje. Je pa res, da ima osma nvidina serija različnih proizvajalcev večinoma referenčni design hlajenja, takko da sklepam, da nima takšnih problemov, kot moja bivša 66gt.
V kolikor pa mi ne bodo, sem pa danes malo gledal razne review-e novih nvidinih kartic osme generacije. Kar sem bil zelo presenečen je to, kako slabo se obnesejo 8600 kartice. V vseh testih slabše od 79gs. Pa sam osebno menim, da 79gs sploh ni dobra kartica, glede na to, da veliko lanskih špilov ne zmore gladko poganjati z vsemi detajli brez AA v 1280x1024 resoluciji. Recimo Splinter Cell: Double Agent, GRAW. Potem Tomb Raider Legends z vklopljeno next-gen opcijo, FPSji nihajo od žalostnih 30 pa tudi do 130. Totalno neigraljivo.
Če mi garancije ne priznajo, potem mi preostane nekako samo 8800 320MB. ATI trenutno nima prave izbire. Za 2900 bi potreboval dovoljenje Elektra, ostale izbire z ATIjeve strani ni. 8600 je razočaranje na polni črti. 8800 768 GTX se mi zdi muchos predraga, za 8800 640 ni potrebe, ker nimam monitorja, da bi gnal bi visokih resolucijah. Čeprav bo moral moj 8 let (I think) stari 17" monitor iti kmalu v pokoj. Mi pa še vedno prekleto dobro služi. Na 1280x1024 s svojimi 100Hz je v času nakupa pometel s vso konkurenco. Torej 8800 320. Ampak vseeno raje upam na uspešno uveljavitev garancije.
---
Kar se pa tiče Gigabyte. Imel sem 6600 GT omenjene firme. Bila je glasna kot hudič. Peklensko vroča. Niti navijala se ni. 15Mhz plusa pri jedru je še nekako prenesla, več pa ne. V glavnem, z Gigabyte 6600GT sem jaz imel slabe izkušnje. Je pa res, da ima osma nvidina serija različnih proizvajalcev večinoma referenčni design hlajenja, takko da sklepam, da nima takšnih problemov, kot moja bivša 66gt.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
pinx ::
Tudi sam sem imel Gigabyte 6600GT, zanimivo, da imam povsem nasprotne izkušnje.
Kartica je bila skoraj neslišna, tudi navijala se ni slabo, za 24/7 570/1170, za benche pa tudi 590/1190.
Kartica je bila skoraj neslišna, tudi navijala se ni slabo, za 24/7 570/1170, za benche pa tudi 590/1190.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce 8800 GT uradno predstavljena (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 12259 (12259) | PrimozR |
» | DX 10 ali DX 9 grafa? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 38892 (23111) | macgajver |
» | nVidia: GeForce 8800 GT in osvežena GTSOddelek: Novice / Grafične kartice | 5792 (4146) | Jst |
» | GF 7900gs VS GF 8600GT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9646 (7809) | macgajver |
» | GeForce 8800 GTS 320mb za 340eurov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 14363 (8250) | TechBeats |