» »

GeForce 8800 GTS 320mb za 340eurov

GeForce 8800 GTS 320mb za 340eurov

1 2 3
4
5

Pesimist ::

jah heh sem mel doma ze 215TW pa je bil prevec neodzivni zaj pa dobenmu lcdju ne zaupam vec. Pol tega da je mel 6 mtrivh pixlov :\

chucki ::

Jugecu tud noben ni zaupu,zato so pa BMW je nardil. ;)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

sej me mika tisti tanovi set 22 colskih lcdjev samo se nisem vido da je kako spodobni review na temu input laga bil oz trenutno edini ki mu zaupam da je igricarski je NEC 20wgx2 samo je pa dragi za svojo velikost.

jype ::

Ej, saj DVI output ima tudi pine za analogni VGA priključek... Tisti adapter ni nič kunštnega, tako da se ni treba bat ali sramovat CRTja. Dobri CRTji so še vedno uporabni, če jih le imaš kam postavit.

:P sej se ne sramujem sem ponosem na tega 19 colsega 959 samsunga :D

nic od graficne dans sevedno. Oblubo pa mi jo je vceraj ah ;(

Turtle ::

@Turtle: ti bi lahk mal govoril izven interesa svojega podjetja in raje kaj forumašem koristil kot pa take bedaste bedarije kvasil. Prvo, za Club3D je več uvoznikov kot samo eden. Drugo: avtera ima skoraj najboljši servis, prav tako drugo podjetje ki uvaža Club3D ima odličen, če ne vrhunski servis. Tretje: 8800GTS so delane vse v isti fabriki, so referenčne kartice.

bedarije kvasijo uni k to priporočajo, ker moćno dvomim,da majo vpogled v poročila o tem kok se kake firme kvarijo....(jaz namreč mam... ).... Kdo je reku da morš kej pri meni kupit, če tkole razmišlaš raj vidm, da ne....

Avtenta servis je potop, šrot in še kaj bi lahko rekel, vem tako osebno kot preko firme....nazadnje so mi ruter menjaval 24 dni ....Drugo podjetje je Izid in ima zaposlenega 1 človeka na reklamcijah (Boštjana) in če gre ta na dopust (kar sem tud osebno že doživel) ni reklamcij....eno plato smo tko čakal 49 dni....:\ :\

@Cingular.... grafa je pršla? Jest sem osebno za domov vzel 8800 od XFX in lahko rečem SUPER....probu sem na ARMA in WOWu....Napjalnik sem sicer mogu menjat, ampak je blo vredno....

kaj te rabis servisera za grafo. ce crkne tak crkne in ze nebojo sli prelotavat zadev lol.

rabiš nekoga ki jo bo zamenjal....prodajalec je ne bo....:\ .... Lejte pač povem iz izkušenj....XFXe prodaja kup štacun, da ne boš mislu...Najbolj RMA ma pa itak ASUS, potem BFG,...amapk cena pač nardi svoje pri popularnosti....

49dni si caku....zgleda da ne poznas zakona dober. Pa vesde jih steram nekam ne pa,da cakam 49dni pol se pa vzamem plato nazaj. 8-O

to je njihov problem kdo jo bo zamenjo. Jaz jo nesem tam ko sem jo kupo oni pa so mi dolz garancijo uveljavit.

no sej jo nisem pol vzel nazaj, sem drugo z doplačilom....pr nas je na žalost to mal teži ker smo firma....kokrkol....vsak ma svoje izkušnje, kle pa govorimo o 8800GTS.....te pa upam, da se še ne kvarjo....:))

Po 45 dneh bi vzel denar nazaj pa kupil drugje. Zaenkrat moja bfg 8800gts dela super. Sicer je imela 70C ko si cel dan igral,vendar sem to resil tako,da sem usmeru en vent v njo tako,da dobiva hladen zrak in temp. je padla na 60C pr full load.

Za take frekvence 500+ GPU, ram 1500+ Mhz....po moje 60c ni nič strašno...

Kenpachi ::

Pri meni je po defaultu na 67-70°C, ventilator pa na 60% hitrosti (ok. 1570RPM). Ni ji hudega.
Zaraki Kenpachi.

Čmrlj ::

Tisti ki ste dvomili v to da bom dobil 8800gts from usa.Evo dons sem jo dobil EVGA 8800 GTS 320 Mb, in prišla me je točno tok kot sem rekel 258 eur:P .Zdaj čakam samo še na e6600 in asus commando pol pa lets bench>:D

Čmrlj ::

Prejšni sistem sem prodal in sem trenutno na enem ušivem a xp 1700+,z asrock plato k7s41gx,512ram,9000radeon tko da je nimam trenutno niti kam vtaknit,sva pa pri modelu probala če dela in vse to.Kar se pa garancije tiče se pa nerabte sekirat sem se pošteno zmenil z človekom in nemislim zdaj razlagat.Uglavnom če crkne dobim novo na kratko povedano.Pričakujem pa enkrat drug teden,če bo vse po sreči še e6600 +Commando:) ,pol pa medena in podobni nič bat bojo vsi scori ipd. prikazani.

Cingular ::

turtle: dobil Club3d in sem prezadovoljen. navitega mam trenutno na 650/1000. dela bp. greje se nekje do 73C. čuje se je ne.

evo en rezultat na 3dmark2006 pri 650/1000 in E4300@3.3GHz

Intel E4300@3.3GHz, Asus P5B, 2x1Gb OCZ Gold XTC, WD 400Gb SATAII 16Mb,
Nvidia 8800GTS 320Mb@650/1000, Nec 3540&Lite-On LS, Logitech Z5400,
22" LCD Samsung 225BW, MS Vista Bussines

gfighter ::

Dajte se vzdržat offtopic postov, prosim...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

jaz se pa vedno nisem dobo mojega jau popizdo bom. Vceraj sem klical pa je reko da je blo poslano in nevem zakaj se ni prislo. Nekaj je reko tudi kot da je blo kao poslano od Mariborske trgovine. Ja pizda ce bi jaz vedo da majo tam te bi sel sam pojn a ko sem jo klical pa vprasal ali majo je rekla ne nic. Potem pa se upam da mi nebojo 420evro uturili ker tip mi je oblubo za 380 glede nato da je orginalna cena na netu vseeno 430. Ah jebano pac. Toti laptop mi pa tudi kre posteno na jetra pa se napajalnik bo crkno vsak cajt ;(

Upam do govorip o 640MB, ker je cena taka....A je kdo probal razilo med 320MB in 640MB v kakem 3D marku?....pozabite tole sem ze najdu v novicah test....:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Turtle ()

Saeed ::

Tudi mene zanima, če je kdo naredil primerjavo med različico 320 in 640.

GaS ::

OC-Lab povezava. Zaenkrat ni fore kupovat 640, razen ce spilate na 16x12+. Ko pa DX10 spile dejansko pridejo, se pa zna zgoditi nova zamenjava grafe>:D

Tr0n ::

Dvomim. Se pac ne bo igralo na 12xAA in 8xAF, ampak mogoce 4x. Ni sile po mojem. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

GaS ::

DX10 spile bos takrat bolj malo igral na 4x AA..:)

srko75 ::

sem tisti "en serviser" (v resnici smo trije) z Izida. Kaj dosti ne bom komentiral, ker se mi ne da kregat. Napisal bi samo da nekateri ljudje na tem forumu dejansko lažejo ali si izmišljujejo podatke. Ne bom pisal kdo (če boste malo napeli možgančke boste že vedeli). Je pa verjetno res, da to počno zato (kot je že nekdo pred mano ugotovil), da bi koristili svoji firmi oz. brandu, ki ga prodajajo... VERJETNO....

Pišem pa tudi iz lastnih izkušenj, ne kar nekaj na pamet:
Danes "BRAND" nič več ne pomeni. Vse grafike so narejene iz riževega sranja ki ga delajo na Kitajskem, samo da nekdo čez to sranje nalepi nalepko Gigabyte, nekdo Saphire, spet tretji Club 3D. Dejansko v računalniški industriji ni več "Mercedes-ov" in "BMW-jev".
Ko sem decembra menjal comp sem tri tedne samo plato iskal: včasih sta bla DFI in ASUS zakon. Zdaj jih na vseh forumih pljuvajo da dol padeš. MSI: včasih zakon, danes ena čist povprečna plata. Gigabyte, EPOX.... vse je retalo "kar nekaj".
Da pa še zaključim tako, da bo prav: Na IZIDu reklamacije z grafičnimi karticami rešujemo tako, da staro kartico zamenjamo z novo v večini primerov že takoj na pultu. Še posebej, če jo reklamira kakšno podjetje za katero vem, da je grafo stestiralo preden jo je prineslo k nam. Če pa slučajno identičnega artikla ni na zalogi je pa treba počakat da se ga dobi - logično. Je pa res, da to včasih zaradi nedobavljivosti lahko traja tudi cel mesec. V primeru, da gre za kakšno bolj dvomljivo zadevo pa grafiko seveda prej testiramo in reklamacijo rešimo v nekaj dneh.
Tako da, fantje, prosim, ne valjat preveč buč in nehajte navijat grafike - tega se ne dela ;-)

mtosev ::

Ne navijat graf. :D

Eni tudi bios na kartah moddamo. :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

hehe....eni pa res lažejo potem po telefonih....

...Danes "BRAND" nič več ne pomeni..... unim ki ga ne prodajajo...

Firma..........................Mil. dolarji..........procent glede na prodajo
Seagate Technology..............127m ...........1.5%
Western Digital Corp...........54.8m...........1.2%
Maxtor Corp.....................$190m...........5.0%

hehe 4x več maxtorji ckujejo....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Turtle ()

TechBeats ::

DX10 spile bos takrat bolj malo igral na 4x AA..:)

Ja koko pa veš kašna bo scena z dx10... laho da se bodo (oz se bojo) texture čist po drugačni logiki vnašale v spomin notr, pa potem drugi triki z manipuliranjem textur, itd..

Lahko si preberete DX10 technical brief na Nvidijini strani,.. tm vse piše kakšne fore se bojo uporabljale ( textures arrays - ena ogromna textura za prikaz sveta npr. brez lowdanja...)

men trenutno sedaj WOW teče na 8xAA, prej na 2x (7900GS)....men se zdi da se kr pozna....pa to sploh še ni DX10....

BoLhCa ::

A dej nehi no.. WoW, lol no. Zakaj nisi dal primerjave Age of Empires II ?

eDDi ::

WOW, loool. To je za umret. Jst sem testiral z Solitaire ampak ne navadni, temveč SPIDER Solitaire.

Pa kje ste zai diske v to temo navlekli, ti Turtle si res as, če ne bi vedel da si lastnik enega podjetja, bi si mislil da si star tlinajst let.

aja.....a je kdo probal drgač ....ja pri WOW dela 8xAA , ki prej ni, razlika pa je .....ne vem zakaj bi to bilo smešno, sem tud pri ARMA in COD II probal, pa tam ni bilo razlike....aja....

eDDi...ti si pa že dokazu da si 13.., SPIDER Solitaire, namreč ne podpirajo AA, a ti vse s tem testiraš?.....

aja za skpetike prejšnih postov.....za 2006 podatki

RMA

Ehm, ce si 8800GTS zverino kupo zato, da bos WoW igral z 8xAA, potem ti ni pomoci.

Seriously ppl, WTH? :\

ahm....preberi prejsni post se 1x...

Kenpachi ::

His money, his choice. Kaj more vsak nekaj pizdarit... Js sm kupu 8800GTS za hitrejše risanje v mspaint. In kaj zdaj. Kak butast komentar plz?
Zaraki Kenpachi.

Izi ::

Tako je, RedArmy je dobro povedal.
Večina Ferrarijev in podobnih sanjsko dragih avtov iz omejenih serij se kupi samo zato, da stojijo v garažah in so bolj za okras. Nihče se z njimi ne vozi naokoli.

8800GTS pa sploh ni najvišji razred ampak je za 70k starih SITov kartica srednjega razreda, tako, da so gornji komentarji hudo neumestni.

Čez pol leta bomo itak že vsi igričarji imeli vsaj 8800GTS pa čeprav samo za igranje Minolovca :D

jype ::

Če ma kdo grafično za 15 jurjev, ki spodobno poganja ArmA, jo menjam za 8800GTS :)

A ze ni cas pocasi da nvida fukne ven ostale karte kot 8600, 8900 etc?

kixs ::

Pocaki na konec marca oz na april...

winchester ::

So bo potem mogoče cena 8800GTS spremenila?

>>><<< ::

8800 Gts potem več ne bodo prodajali, doh. :\
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

vrjetno bo šlo tm do 200€ potem pa vn iz prodaje...tko nekak te kartice srednjega razreda ponavad končajo.....

Po zadnji novici na STju sodec, bodo 8400 in 8600 sele aprila in maja. Looooong wait...

Ponavadi najprej pride naslednik preden gre kakšna kartica iz prodaje.
In vedno morajo biti kartice vseh treh cenovnih razredov.
Trenutno nVidia sploh nima nižjega cenovnega razreda v 8. generaciji.

8800 GTX je kartica višjega razreda
8800 GTS je kartica srednjega razreda
8600 in 8400 bodo pa kartice nižjega razreda

Dokler v srednjem razredu ne bo naslednika bo 8800 GTS verjetno ostala v prodaji.
Tako bomo po moje 8800 GTS gledali na policah še vsaj celo leto, dokler ne pride naslednji srednjega razreda kakšna 8900 GTS ali GT

Cena za 8800 GTS pa po moje ne bo kaj bistveno padla, mogoče največ do 250€ pa še to šele čez kakšnega pol leta.
Ker cena 200€ je verjetno že rezervirana za 8600, ki bo moral vedno imeti vsaj 50€ ali več nižjo ceno kot najcenejši 8800

jaz nisem dobo 8800GTSja od PCplusa. Je reko tip baje je pokvarjena in so meli zadno bla bla :\ . Whatever zaj sem si za silo 7600GT nabavo tak da lahko pocakam do naslednih kart stem mislim predvsem 8900GT in mogoce celo docakam ATI release :D pol pa celi sistem menjat.

IVo ::

Od kdaj so pa postale kartice ki stanejo 300€ in več srednji razred? Kvečjemu nižji segment visokega razreda... Srednji razred so vedno bile tm okrog 200€ ala 7600GT, 1900GTO ipd. :\

IVo, ker se najvišji razred močno dviga z vsako generaciji se tudi ostali razredi raztegujejo bolj navzgor :D

Poglej malo po cenikih. Opazil boš kartice višjega razreda za 630 € :P
In če višji razred sega do 630€ potem mora biti polovico nižja cena nekje v sredini srednjega razreda.

Najcenejša kartica trenutno je 70 €, najdražja pa 630€. Se pravi 560€ razpona moramo razdeliti na 3 enake dele in dobimo tole:

Nižji razred 70€ - 257€
Srednji razred 257€ - 444€
Višji razred 444€ - 630€

Čista matematika.
Vsi razredi morajo biti popolnoma enako veliki, kot že od nekdaj. Je pa žalostno dejstvo, da je višji razred za večino ljudi vedno bolj nedosegljiv. Celo srednji razred bo kmalu za marsikoga nedosegljiv :(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

ker se vsako generacijo cena posameznih razredov dvigne. Ce se ne motim je vcasih bil najvisji razred 70k :D danes pa kr 155k wtf.
1 2 3
4
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kdaj pridejo ven graficne serije 8600?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
616256 (4239) opeter
»

Najcenejša 8800gts 320mb (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
675946 (3612) Tr0n
»

Cenejše kartice iz serije 8000 prihajajo

Oddelek: Novice / Grafične kartice
193644 (2570) Mr.B
»

katero 8800gts 320mb ?