Forum » Strojna oprema » GeForce 8800 GTS 320mb za 340eurov
GeForce 8800 GTS 320mb za 340eurov
Čmrlj ::
Zame Leadtek,XFX ipd. Nforce 570 sucks za core2duo, pa razlika med ddr2 667 in ddr2 800 ni majhna.667 ima 5300mb/s prepustnost, 800 pa 6400mb/s,kar je dobrih 20% več prepustnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Čmrlj ()
MEDENA ::
čmrlj
registriran:
16.01.2007 Poslano: 22.02.2007 08:06:50 | odgovori
Jst jo dobim enkrat drug teden iz USA za 250 $+ 20$ poštnine
umiral bomo od smeha ko te bo carinik opilil....
registriran:
16.01.2007 Poslano: 22.02.2007 08:06:50 | odgovori
Jst jo dobim enkrat drug teden iz USA za 250 $+ 20$ poštnine
umiral bomo od smeha ko te bo carinik opilil....
Turtle ::
okol 310€ je kle ti boš pa plačal 250US + 20% DDV + carina + 20 poštnina.... se pravi ....okol 350-380 US...Prosim sporoči kok je blo točno, ker me res matra.....aja pa drž pesti da ne crkne kej.....
gruntfürmich ::
je tista slika testov sploh merodajna za razlikovanje procesorjev z istimi karticami?
na tomshardware pri testih sploh nimajo zapisanega končnih 3D točk, ampak samo SM 2.0 in SM 3.0 točke, tu pa imajo kar končen rezultat.
ni to zavajujoče?
na tomshardware pri testih sploh nimajo zapisanega končnih 3D točk, ampak samo SM 2.0 in SM 3.0 točke, tu pa imajo kar končen rezultat.
ni to zavajujoče?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
250$ je karta+8% carine+20ddv+20$ poštnina= 340$=258 eur
Medena še vedno bom prišparal cca 50 eur, in vedi da sem se prej pozanimal če se mi splača.
Medena še vedno bom prišparal cca 50 eur, in vedi da sem se prej pozanimal če se mi splača.
Pesimist ::
bos vido kak se ti bo splacalo ko bos garancijo rabo. Iz amerike z veseljem posiljajo poskodovane produkte ker vejo da je dosti tezje z garancijo . Drugac me pa vseeno zanima ki si ti za 250$ najso ker jaz samo duple cene vidim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
McGregorSLO ::
zakaj ze nf570 ni dobr za core 2 duo? (e6600)
Pa če je prepustnost med rami 667 in 800 20% je hitrost po testih v igrah dos bolj na 2-5%
Pa če je prepustnost med rami 667 in 800 20% je hitrost po testih v igrah dos bolj na 2-5%
Join the dark side!
mtosev ::
HEHE XFX ma 1800Mhz ram POV pa 1900Mhz
EDIT sn gledal za GTX
EDIT sn gledal za GTX
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Dr_M ::
hm, no ja, pri teh drazjih niti ne. pri graficnih karticah, ki so delane po referencnem dizajnu, niti ni tok problemov.
problemi nastanejo, kadar se nek proizvajalec odloci nardit graficno, za kar ni dizajnirana (navadno so to AGP verzije) in zato ne uspe vedno, tako kot bi moral.
prvic, manjse serije, drugic mn testiranja in tut mn vlozenega denarja za razvoj. zato si pac firme, ki se delajo AGP kartice in le te nardijo bolj povrso, nardijo slabo ime. zdej veste kaj je krivo za to.
problemi nastanejo, kadar se nek proizvajalec odloci nardit graficno, za kar ni dizajnirana (navadno so to AGP verzije) in zato ne uspe vedno, tako kot bi moral.
prvic, manjse serije, drugic mn testiranja in tut mn vlozenega denarja za razvoj. zato si pac firme, ki se delajo AGP kartice in le te nardijo bolj povrso, nardijo slabo ime. zdej veste kaj je krivo za to.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
TechBeats ::
Evo za sladokusce nvidije...
če mate kašno bol zajebano grafično od 7900 naprej (da okusite vse čare AA, HDR, MOTION BLUR -z max nastavitvami), vsekakor sprobajte tale test oz. vizualizacijo, prava paša za oči , s pomočjo winamp oz windows media playerjem... screenshoti in opis
se splača sprobat da vidte kaj je zmožna vaša grafa.... jst sm seveda stestiru na 8800gts ...
zdownloadaj me
kle res pridejo u švič - unified shaderji (v vsem svojem čaru hehe )
če mate kašno bol zajebano grafično od 7900 naprej (da okusite vse čare AA, HDR, MOTION BLUR -z max nastavitvami), vsekakor sprobajte tale test oz. vizualizacijo, prava paša za oči , s pomočjo winamp oz windows media playerjem... screenshoti in opis
se splača sprobat da vidte kaj je zmožna vaša grafa.... jst sm seveda stestiru na 8800gts ...
zdownloadaj me
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TechBeats ()
Cingular ::
imam možnost dobit club3d in XFX, obe za ceno 290Eur. katero bi vzeli vi? za club3d sem čital par testov in se fajn navijajo. kaj pa xfx? jo ima kdo od vas?
Intel E4300@3.3GHz, Asus P5B, 2x1Gb OCZ Gold XTC, WD 400Gb SATAII 16Mb,
Nvidia 8800GTS 320Mb@650/1000, Nec 3540&Lite-On LS, Logitech Z5400,
22" LCD Samsung 225BW, MS Vista Bussines
Zheegec ::
DiGiTaL DopE: geoforms je bil dejansko narejen za test 7900 serije, že preden je bila 8800 serija zunaj, tako da to še ni vse kar Dx10 zmore
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
BoLhCa ::
Tale "test" jih sploh ne podpira, btw...
In meni so vsi ti "high-tech" predstavitveni testi čisto ogabni, od tega do Nali in Ruby pa do zadnjega za 8800... kr neki so.
Tale "test" jih sploh ne podpira, btw...
In meni so vsi ti "high-tech" predstavitveni testi čisto ogabni, od tega do Nali in Ruby pa do zadnjega za 8800... kr neki so.
ja sej tud zdejše špile s to grafo poganjajo unifiled shaderji ane, lol
sam hitrej dela vse, pa bl izkoriščn če ti še ni jasn...
k z 7900 ne morš tok izkorist ta demo k so grafo, da maš vse do konca uklopln, pa da ti kul gladko laufa...
sej zato se pa imenujejo unifild shaderji
a si sploh polafu da take odjavlaš, da so ogabni, tko vsaj vidš kok je potenciala u grafi, k jih še današne špilke ne izkoristjo...
sprobi demo pa pol povej
aja alien sej nism reku, da je to kar grafa zmore sam, kako zmore to delo...
sam hitrej dela vse, pa bl izkoriščn če ti še ni jasn...
k z 7900 ne morš tok izkorist ta demo k so grafo, da maš vse do konca uklopln, pa da ti kul gladko laufa...
sej zato se pa imenujejo unifild shaderji
a si sploh polafu da take odjavlaš, da so ogabni, tko vsaj vidš kok je potenciala u grafi, k jih še današne špilke ne izkoristjo...
sprobi demo pa pol povej
aja alien sej nism reku, da je to kar grafa zmore sam, kako zmore to delo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TechBeats ()
Kenpachi ::
"geoforms je bil dejansko narejen za test 7900 serije, že preden je bila 8800 serija zunaj, tako da to še ni vse kar Dx10 zmore"
V bistvu 7900 _sploh_ ne podpira dx10, tako da v testu ni niti Dja od DirectX 10.0.
Edit: slovnica
V bistvu 7900 _sploh_ ne podpira dx10, tako da v testu ni niti Dja od DirectX 10.0.
Edit: slovnica
Zaraki Kenpachi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kenpachi ()
Zheegec ::
Ja, malo čudno sem se izrazil
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Pa dobro, kaj vi delate v šoli? Mater morm 3-4 prebrat, da sploh dojamem kaj ste hotel napisat Katastrofa. Ja sm jih pogledal nič bat in ja še vedno trdim, da so brezvezni.
Zaman čakaš,ker jst sem to vzel prek ene trgovine kle pri nas,ker je šefe naročil par teh graf, pa sm se še jst uštulil.MEDENA kaj te jst tok motim, da skoz drezaš vame, če ti kaj ni prav mi to povej na zs ali pa še raje kar v živo.
gfighter ::
Brez žaljenja, prosim...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
msms ::
Vsaj 128MB sistemskega pomnilnika poču od smeha
Tako prodajo več kartic kot če bi pisalo vsaj 1024MB.
@čmrlj ne sekiraj se, medena se v vsakega zapiči, ki kupi kako komponento ki je drazja kot njegova. Samo še en pravi slovenec...
cole-22 ::
Nehite se spet kregat
Raje povejte kolk se vam, kaj navijajo in kakšne temp. imate.
Moja gre 630\2080 Res da je 640MB ampak nima veze.
Raje povejte kolk se vam, kaj navijajo in kakšne temp. imate.
Moja gre 630\2080 Res da je 640MB ampak nima veze.
sajmonmofo ::
eem, imam eno vprašanje...
kaj shader clock se dviguje sorazmerno z core clock ali to ni povezano?
nikjer namreč nisem zasledil da bi lahko navijal shader clock posebej ?
kaj shader clock se dviguje sorazmerno z core clock ali to ni povezano?
nikjer namreč nisem zasledil da bi lahko navijal shader clock posebej ?
Ja to sm tud jaz opazil, ko sem jo navil na 580 mhz se mi je shader clock povzpel na 1350mhz, ram sm pa navil na 900mhz (1800mhz ddr), pa dela vse kul. Imam pa od Leadtek gpu 320mb verzijo...pa lahko bi jo še navil ker se sploh ni nič grela, čeprav sem imel vent na auto, tam do 63°C.
eDDi ::
@Turtle: ti bi lahk mal govoril izven interesa svojega podjetja in raje kaj forumašem koristil kot pa take bedaste bedarije kvasil. Prvo, za Club3D je več uvoznikov kot samo eden. Drugo: avtera ima skoraj najboljši servis, prav tako drugo podjetje ki uvaža Club3D ima odličen, če ne vrhunski servis. Tretje: 8800GTS so delane vse v isti fabriki, so referenčne kartice.
Cingular ::
turtle, če ti ne paše avtera, pa imaš še tu izid.
komaj čakam, da jutri končno dobim grafo.
komaj čakam, da jutri končno dobim grafo.
Intel E4300@3.3GHz, Asus P5B, 2x1Gb OCZ Gold XTC, WD 400Gb SATAII 16Mb,
sajmonmofo ::
trenutni scori: 3dmark03 25k , 3dmark06 9k, nenavita evga 8800gts 320mb na c2d 6400@3200
PCplus ma tudi Asusko za 380 € ne samo leadteka sem lih naroco sej mi je 6600gt odpovedala for good.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
kaj majo te karte se sploh VGA priklucke zaj lih gledam Asusa ko ma samo 2 DVI lol kak kurac nej zaj monitor gor vklopim jau!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kdaj pridejo ven graficne serije 8600?? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6227 (4210) | opeter |
» | Najcenejša 8800gts 320mb (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5899 (3565) | Tr0n |
» | Cenejše kartice iz serije 8000 prihajajoOddelek: Novice / Grafične kartice | 3623 (2549) | Mr.B |
» | katero 8800gts 320mb ?Oddelek: Kaj kupiti | 2061 (1281) | chucki |
» | Testi NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB grafične karticeOddelek: Novice / Grafične kartice | 7018 (5479) | McGregorSLO |