Forum » Pomoč in nasveti » Izpadanje povezave
Izpadanje povezave
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Dogaja se mi, da kar na enkrat izgubim povezavo - npr. pri MSNju se mi izpiše in začne ponovno vzpostavljanje povezave, LimeWire pa mi zaradi tega ne deluje, saj ne more ostat povezan. Ima kdo kakšno idejo, preden spet kličem na siol?
LP
Dogaja se mi, da kar na enkrat izgubim povezavo - npr. pri MSNju se mi izpiše in začne ponovno vzpostavljanje povezave, LimeWire pa mi zaradi tega ne deluje, saj ne more ostat povezan. Ima kdo kakšno idejo, preden spet kličem na siol?
LP
snoopy20 ::
edward dvomim da boš kaj dosegel, če boš klical na siol!?
imel enake težave kot ti, preklopil na amis v upanju da bo kaj boljše!
Na žalost enako, kličem jih že 2 meseca in nonstop isto: bomo posredovali zadevo sistemskim administratorjem!
upam da ti bo uspelo odpravit napako!
imel enake težave kot ti, preklopil na amis v upanju da bo kaj boljše!
Na žalost enako, kličem jih že 2 meseca in nonstop isto: bomo posredovali zadevo sistemskim administratorjem!
upam da ti bo uspelo odpravit napako!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIOL tujina down? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 22103 (5895) | MacGyver141 |
» | Paket Siol Trio in monopolni TelekomOddelek: Omrežja in internet | 4032 (2198) | Reycis |
» | Kreteni na Siolu - 6.2.2004 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5414 (3572) | DMouse |
» | Vem, da danes bo srečen dan... (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5549 (5549) | Dami |
» | ADSL URADNE SIOL CENE (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5679 (4118) | Reso |