» »

Permision ne gre spremeniti na serverju???111

Permision ne gre spremeniti na serverju???111

Luzhy ::

Ne gre mi spremeniti permision na 777 in ker je to nujno za nadaljno instalacijo je problem.

Mogoce kdo ve kaj bi lahko storil, da bi nekaj fajlom spremenu permision.

Se skrin:

jure1825 ::

Pomoje je najboljše da pokličeš/pošlješ mail adminu da ti spremeni. Lahko da je napačen user lastnik filea in ti nimaš dostopa.

jaz sem se 1x kar nekaj časa zaj****** ker mi ni hotlo spremenit permissionsov dokler nisem ugotovil da je windows server ki ne ve kaj je to chmod...

BIG_Yack ::

Zdravo!

Pomoje bi pa bilo najbolje, če si lastnoročno iz interneta "prevlečeš" brezplačen FTP klient FileZilla (katera koli verzija - lahko tudi beta, saj še bolje dela) in se enostavno povežeš na server.

V Filezilli dovoljenja spremeniš tako, da se z miško podaš do okenca, kjer so mape serverja in z desno miškino tipko klikneš na željeno datoteko/mapo - odprl se ti bo meni, izberi čisto zadnjo funkcijo File Atributes - še slikica:

rkasteli ::

Pošlji sporočilo adminu ki skrbi za server da ti da pravice da lahko spreminjaš atribute datotek,drugače se mi zdi da ne gre. Razen če imaš popoln dostop do nastavitev svojega FTP računa,potem pa poglej malo v nadzorni plošči.
rkasteli

R33D3M33R ::

Očitno je owner datoteke apache in ti ne bo pustilo spremeniti konfiguracije (imam podoben problem z eno mapo, ki jo je neka skripta ustvarila). Lahko bi preizkusil chmodat preko php skripte, ampak vseeno najbolje, če se obrneš na administratorja!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Izdelava spletišč
322252337 (27002) miko22
»

Hiter FTP strežni

Oddelek: Omrežja in internet
455783 (4850) Jin
»

FTP programi

Oddelek: Programska oprema
353524 (2464) kmetek
»

FileZilla ftp strežnik

Oddelek: Omrežja in internet
245543 (3447) vice boy
»

clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Operacijski sistemi
23016572 (8111) Gapi

Več podobnih tem