» »

Avto tema Kaj je bol nabavit Renault Clo Rip Curl ali Opel Corso novega ???

Avto tema Kaj je bol nabavit Renault Clo Rip Curl ali Opel Corso novega ???

«
1
2 3

Yoxi ::

No torej ....
Kupujem nov avto n sicer izbiram med ta novim Cliam Rip Curl in ta novo Opel Corso, pa me zanima kerga bi se bol splačal, kaj vi mislite o tem....
Glede kak bi bil pa...3 vraten in 1.2 16V ( 75 km)


Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)

Sba ::

Jaz sem vzel Clia, ker se na Corso čaka po 4,5 mesecev. Če pa ne naročiš v tem mesecu, pa se zna zgoditi, da jo dobiš šele naslednje leto(to so mi rekli prejšni teden v AH Moste), kar se mi zdi predolgo, glede na to, da sem sedaj brez avta.

Clia pa dobim v začetku julija, morda že konec junija. Pa za Rip Curl baje ni možno avtomatske klime naročit.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sba ()

KandazaR ::

Jaz bi vzel corso (obvezno 5v, ker je 3 vratni za moje pojme grd). Pojdi malo povprašat v AH glede čakanja. V nasprotnem primeru pa poglej še med ostale "malčke" kot so grande punto (70% ima iste dele kot corsa), ford fiesta,...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KandazaR ()

Yoxi ::

Ja jst grem jutr gledat še Corso, pa da eno testno vožnjo dam skos pa bomo vidl kako pa kaj. Vizuelno sta mi oba všeč, zanima me pa še sama vožnja, ter notranje udobje. PA cena seveda...:D
Poročam k kej več zvem.
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)

Yoxi ::

Sej pr Cliu Rip Curl mi je zelo včeš sama notranjost,kr se pa klime tiče mi je pa za enkrat še vseen ali ima ročno ali avtomatsko sam da jo ima :D
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)

DimmniBurek ::

Nobenega:D
Če ni vsaj 2.0 pol ne;)
There Is No Stronger Drug Than Reality

koyotee ::

Corsa nerab bit 2.0, OPC je 1.6t 192KM ;)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Yoxi ::

2.0 motor za kaj že ? 1.8sekunde do 50, naprej pa rajš ne kr so prevelke kazni...ne hvala:D jst mam tistih 75 konjev čist dovolj.
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)

krho ::

Corso, če boš pri njih vzel lizing za 13mesecev, boš dobil okoli 2,5k€ popusta... aja zadnji obrok (13) lahko plačaš skupaj s 12tim, tako je avto na njih pisan samo 1 leto. BTW 1.3 CDTI 90KM 6pr rula :)
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

IceIceBaby ::

Takšna vprašanja so vedno precej mimo :) Pojdi na testno vožnjo s cliotom, potem še s corso in se odloči kateri ti bolj ustreza. Vsi tehnični podatki in oprema ne pomenijo dosti, če se v avtu ne počutiš dobro.

Sem bil pred kratkim v isti dilemi. Corsa se mi je zdela predraga za to kar ponuja, v cliu se ne počutim dobro, se mi zdi precej utesnjen. Na koncu sem se odločil za Suzuki Swift :)

username ::

Glede cliota le eno opozorilo: 1.2 motor bo verjetno prešvoh. Imam prejšnjo generacijo cliota z 1.4 motorjem (98 KM), ki je za tako velikost in težo avta optimalen. Novi clio je pa še večji in težji in je še bolj pametno vzeti 1.4 motor.
Ena prijateljica je kupila novega cliota z 1.2 motorjem in stoka, da ji nikamor ne gre...
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Yoxi ::

Ja sej kar se motorja tiče morm še sprobat kr na testni vožn sm mel 1.4 16v ( 98 km ) Cliota, bi še 1.2 16V ( 75 km ) sprobu da vidm da nebo pol kazga jamranja.

Sm pa šel prej gledat Opel Corso 1.2 16v (80 km) pa mi je od zunaj lepa za videt ampak not mi pa ni pol tolk udobna k Clio. Pa še Renault ma za moje pojme bolš ponudbe fianciranja kot pa Opel.

Tko da prec k sm frej grem še v Celje gledat če majo 1.2 16v Cliota za testno vožnjo, da vidm kako se obnese zadeva.
Je pa res da je velik in težak avto in da vprašanje kak se obnese tistih 75 konjev, kr do sedaj iz moje prakse k sm mel Cliota l.96/98 s 75 konji in zdej k mam Polota l.97/98 1,4 60 konjev je zame čist dovol. Če se bo pa ta novi avto slabše odzival k je težji pa večji bo pa kr mal kriza za teh 75 konjev.
Tko da komi čakam da ga sprobam.

No sporočim prec k dam testno vožnjo čez....
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)

OldSkul ::

Jst mam 1.2 cliota in povem, da je prednost pomoje 1.4 motorja samo v boljših pospeških. Clio pač ni narejen za hitrosti... nad 140km/h je že bedno glasno v kabini. Vsaj tastar Clio. Tanov je verjetno boljši v tem in dejansko je 1.4 motor boljši deal.

Liker ::

Stari klio je tehtal med 930kg in 980kg (odvisno od motorja, opreme).
Novi tehta od 1080kg do 1200kg. Tako da ja, 75KM je rahlo podhranjeno za 1,1 tone :P

PTW (Power To Weight) razmerje mora bit cca vec od 0,08 KM/kg da se avto se odziva solidno. Ce pa prilezes nad 0,11 pa je ze kar sportno dozivetje (po mojih izkusnjah seveda)
Vozil sem pa vse od vozil z 60KM in 840 kg do vozil ki imajo 200KM in 1,5 t.

Drugace pa bi odsvetoval vse povezano z Renault-om. Od soseda zeni je na semaforju (dobesedno) razpadla desna polosovina, na par mesecev starem Cliu 8-).

Konco gledano pa je tako in tako pomembno samo to kako se TI pocutis v avtu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Liker ()

DimmniBurek ::

Tisto z 2.0 je bilo mišljeno da ne kupovat avta s 31KM, ker ti bo pil miljone, šel pa nikamor. Če hočeš dobro porabu kupi Dizla s ene 100-115KM. Doma imamo Stilota JTD 1.9 s 115KM in je poraba(ob moji vožnji, zeloooo šparovni bla samo 4.8litra) Drugače ob mal hitrejši(na ravninah nekje do 130-140km/h pa je borih 5.5litra na 100km)
There Is No Stronger Drug Than Reality

Liker ::

J**em Ti Dizla (JTD). Ja, toliko o njih pove druzinski prijatelj, ki ima pooblasceni servis za FIAT, AR in Lancia.
Rekel je tudi da dokler deluje je vec kot super, ko pa crkne je pa bolje kar cel avto menjat >:D

ivanuscha ::

Pojdi testirat se tanovga Puntota, imajo tud popuste zdej.

IceIceBaby ::

Sej popuste majo povsod in vedno :)

DimmniBurek ::

Liker, se strinjam:D

karkoli kupiš novega, ne kupit Fiata, tale Stilo je tak jajc da kr res ni, pa nima več kot 120k km. Več problemov s Stilotom v 60k km(tolk je mel ko smo ga kupli) kukr pa s Tipotom(TD 1.9, 90KM) v 300k km.
There Is No Stronger Drug Than Reality

dzinks63 ::

:)) Vsi ti avti, ki ste jih naštevali so več kot dovolj za naše ceste, tudi avtoceste. Z nobenim od njih ne boste oviral prometa na normalnih cestah, na avto cesti pa tud gredo vsi ti čez 150km/h ,kar je tud dovolj. So pa tudi taki vozniki, ki se požvižgajo na vse predpise in tem ni dovolj ne 100KM, še 200KM jim je premal. Takim pač ni pomoči. Za normalno vožnjo si pa kup en udoben avto v katerem se boš dobro počutil in ne boš zmatran , ko boš stopil iz njega. Torej en povprečen motor in avto z dobro uravnanim podvozjem ,da ne čutiš vsake luknje, ki jih je pri nas več kot dovolj. Za mene je boljš za en razed večji avtomobil z normalnim motorjem, kot pa mala neudobna nabrita piksna.

IceIceBaby ::

Zato pa mora vsak probat avto pred nakupom, ker vsem ne pašejo velike in počasne ladje.

Vožnja z močnejšim avtom je bolj udobna, ker lahko normalno in varno prehitevaš, brez skrbi se vključuješ na avtocesto, ni treba stalno menjat...

username ::

Z nobenim od njih ne boste oviral prometa na normalnih cestah, na avto cesti pa tud gredo vsi ti čez 150km/h ,kar je tud dovolj.
Ni. Po mojih izkušnjah mora biti avto sposoben hitrosti vsaj ene 170-180 km/h, če se hočeš kolikor toliko normalno udobno peljati 130 kmh po avtocesti. Če se manj pogosto voziš po AC, to seveda ni tak problem.

Za mene je boljš za en razed večji avtomobil z normalnim motorjem, kot pa mala neudobna nabrita piksna.
To je pa res.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Goldee ::

Se še js pridružujem - raje kot 1.2 vzemi 1.4 oz. 1.6 16v. Saj že res, da je pri mali kubituri poraba majhna, ampak le v idealnih pogoj in predvsem mestni vožnji. Ko boš v 1.2 mašini peljal punco pa dve prijateljici in polno pritljage na morje, zraven pa imel vžgano še klimo, kar pozabi na obljubljenih 5L/100km.
Pa ne mislim ti zdej solit pameti, samo svetujem. Ti že veš kaj je dobro zate in kaj si lahko privoščiš. ;-)
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Vantage ::

Corso vzami 1.7 dizl, ce pa ze cliota pa 1.5 dci

DimmniBurek ::

Ah to folk preveč gledate na porabo... Vzameš neki da gre, tista 2 litra več na 100km pa že plačaš. Saj ni vse v dnarju, kaj pa vožnja? Jest nebi mogu nonstop nergat kako mi avto ne gre nikamor... Ali motor>:D , no v motorju mi ne manjka ne pospeškov, ne končne(111KM/200kg+pilot >:D )
There Is No Stronger Drug Than Reality

djordjevic ::

Prej sem imel cliota letnik 01 1.2. Za mesto kul, vse kar je nad magistralko pa katastrofa. Enostavno je bil podhranjen. In zdaj si predstavljaj 200 kil težji avto. Zdaj vozim cliota 05, še prejšnji model. Motor je 1.5 dci 82 KM. Avto ima v primerjavi s prejšnjim sulica pospeške in tudi ob vključeni klimi ni opaziti večjega manka moči. Aja, zadnji tank mi je spil ob mešani vožnji malo na vikend, malo po mestu in od MB do LJ pet litrov. Kar se pa tiče kvalitete. Prejšnjega sem zvozil do velikega servisa, torej nekaj nad 90k km, brez problemov, če pač izvzamem ene 8 žarnic za kratke luči. Pri tem mam dobrih 50k km, pa še ni bilo nobenih težav. Skratka, eni pač majo smolo. Navsezanje ti lahko tud na dve leti stari bemfi poči blok motorja. Ma kolega izkušnjo ... Btw. kaj pa novi 207? Okej, saj vem, pravijo, da je babji avto, ampak če vzameš onega s športnim lookom, po mojem ne moreš falit. Je za moje pojme lepši od cliota, corse in punta. Še zdaj ne morem pozabit šoka, ko sem ugledal merilnike novega punta. Ko da gledaš 9 let staro bravo ...

Zgodovina sprememb…

DimmniBurek ::

Kupte si japonca;)
There Is No Stronger Drug Than Reality

ru7 ::

japonci itak 8-) V tej mali klasi je Swift alpa Yaris super izbira. Jst bi Yarisa če bi izbiru (1.3 VVTI).

(Sem si izračunu un faktor 0,14 :D )

username ::

Ah to folk preveč gledate na porabo... Vzameš neki da gre, tista 2 litra več na 100km pa že plačaš. Saj ni vse v dnarju, kaj pa vožnja?
Hja, 2 litra na 100 km... če na leto delaš recimo 20.000 km, to torej pomeni dodatnih 400 litrov... in ker je dizel še vedno cenejši, to pomeni okoli 400-450 EUR letno. Teden počitnic v Grčiji recimo...

Btw. kaj pa novi 207? Okej, saj vem, pravijo, da je babji avto
Ah, sploh ne. Prejšnji model (206) je bil res, tale ta nov je pa recej bolj hud po izgledu. In ja, od teh tanovih "malčkov" je 207 res najlepši. Vsaj kar se videza tiče, definitivno s tem ne sfališ.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

DimmniBurek ::

@username, meni pa tanov 207 sploh ni všeč, tak babji avto je, 206 mi je bil lep, ta je pa krneki... (vsak ma svoje mnenje)

Glede porabe pa: zračunaj kolk živcev ti požre tak avto, pa kolk let manj boš živel zaradi straha pri prehitevanju(bo al ne bo), še bi lahko naštevali...
Poleg tega pa dvomim da avto s 70Km dost manj spije kot en z 90KM, več goniš-več pije, unga pa ni treba gont(tolk)
There Is No Stronger Drug Than Reality

Fizikalko ::

Sej zato maš pa rajš dizla s 130KM. ;)

Liker ::

Ali pa s turbino opremljenega bencinarja, ki, pri skromnih 9,4l/100km po mestu in 6,7l/100km na relaciji, proizvede lustnih 200KM. Meni vec kot ustreza.

Samo to je offtopic.

Se enkrat povem, osebno bi vzel Opla.
Sam sem pred leti vozil Vectro karavana cca. 3 leta in sem bil zelo zadovoljen.

jype ::

Zato greš raje s kolesom :)

krho ::

Novi Swift je totalni plastik fantastik znotraj.
BTW: si kaj razmišljal o Polotu... tile s si paketom opreme imajo približno enako ceno kot Clioti..., čeprav pa kakor vem je akcije konec lahko pa vprašaš, če je še kaj ostalo na zalogi.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

JamesBond ::

Čestitam vsem, ki kupujete nove klieke, res ste carji, klanjam se vam :D :D

Raje kupim to za 1.5 mio, če bi že rad mali avto, razliko med kliekom novim mam za benz, avto z linka bo pa samo še pridobival na vrednosti ker so redki, kliek pa za par let ne bo za drugo kot za prešo. Ljudje z novimi klieki so mi res največji carji od vseh. Kaki stroj bi lahko dobil za ta denar.. res super avto (pa ni mus da neko raketo) dobiš poa največja jajca kar jih je.

dzinks63 ::

:)) > avto z linka bo pa samo še pridobival na vrednosti
Seveda bo pridobival na vrednosti, saj ga boš kar naprej popravljal in dajal nove rezervne dele v njega

JamesBond ::

O ja, ti bi že vedel. Pomoje se prej kaj na novem klieku pokvari.. Novi deli na gornjem avtu pomenijo edino, da bo gledal večino ferarijev lambotov in porš v špeglu :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: JamesBond ()

jype ::

JamesBond, po moje je najbolje, da si omisliš


Manj žre kot tisti audi, pa prednja stranska okenca zgledajo precej bolj športno!

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: jype ()

JamesBond ::

Nisi smešen in zgrešil si point. Pa tisti audi tudi ne žre glih 20l če ne divjaš.

jype ::

JamesBond> Nisi smešen in zgrešil si point. Pa tisti audi tudi ne žre glih 20l če ne divjaš.

Ne. Clio pa žre precej manj, tudi zato ker je manjši. Manjši avto pri isti porabi tudi precej hitreje pospešuje. Če potrebuješ velik avto, kupiš velikega, sicer je pa nakup velikega avtomobila metanje denarja skozi okno.

Nekateri sicer kupujete avtomobile za šminkiranje, večina jih pa očitno potrebuje zato, ker je naš javni potniški promet počasen, drag in posledično zelo neučinkovit. Ti ljudje vsekakor ne želijo s seboj tovorit dveh dodatnih metrov in dodatne tone pleha s seboj, ker jim bo v napoto.

Liker ::

Če potrebuješ velik avto, kupiš velikega, sicer je pa nakup velikega avtomobila metanje denarja skozi okno.


Se ne bi mogel bolj strinjati!

Sedaj ko je poletje in veselo kolesarim po mestu (sluzba in opravki), se kar ne morem nacuditi koliko ljudi se prevaza samih v avtomobilih ranga 4,5m+
Glede na to da je vecina polna denarja (ocitno glede na avtomobile), bi bilo mnogo bolje da bi si za po mestu nabavili se en mini avto, razne twingote in podobno vrstekarijo, ali pa celo kaj manjsega (axiam, piaggio).
Saj imam tudi sam avto ki je velik, a ga uporabljam kadar gremo z druzino kam, ali pa ko grem na daljso pot (medosna se pozna pri udobju). Za po mestu ponavadi pajznem zeninga, ki je precej manjsi.

Okolje ne more sprejeti se enega udarca "for the team", kot se rece.

J. Bond, Ce ze rabis hiter avto, potem se bolj splaca v eno bolho zmontirat kaksen kompresorsko podprt chevy V8, in dobit kaj takega. Bos imel vec od svojega denarja, kot pa pri tistem gnilem audiju...

PARTyZAN ::

Ameriski avti so razred zase, ja. 6 litrov prostornine pa 130KM. Rajsi ne bom komentiral :)).

Yoxi ::

Vdim da je tale moja tema malce zgrešila svojo smer a vseeno....
Sprobu Opel Corso in se mi ne dopade pa pika.

Šel k Malgaju vidu in rezerviru Clio Rip Curl 1.4 16V metalno črnega :D dobu popust>:D tko da sam še papirje uredim pa bo...brum brum brum

Pri Rip Curl mi je všeč sama udobnost ter notranja opremljenost in estecki videz ki je kombiniran z črno in rdečo :-) Res lep...
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)

DimmniBurek ::

JEst bi neki vprašu, zakaj kupujete nove avte? A ni bolj pametno vzet enega z malo kilometri, servisno knjižico in lepo očuvanga?
There Is No Stronger Drug Than Reality

OldSkul ::

pametno je ja

dzinks63 ::

:)) Samo nekdo pa mora nov avto kupit, da lahko kdo drug potem rabljenega. To je vse povezano zakaj avto rabiš. Če si ga kupiš za daljše obdobje, 10 ali več let , je kar smiseln nakup novega. Če ga lepo vzdržuješ točno veš kaj imaš . Če pa kupiš rabljenega je pa čista loterija kaj dobiš. Če res vse 100% štima in je OK, potem je je tudi nakup rabljenega vozila dober nakup. Samo zelo veliko ljudi je imelo pri nakupu rabljenega vozila smolo, (so jih nategnil po domače) in ti si rečejo nikoli več rabljenega avta, in mislim, da takih je celo večina. Je še pa ena vrsta ljudi , katerim je izpod časti kupit rabljen avto in taki seveda kupijo novega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

JamesBond ::

Liker: Aha ok, bolha pwnz.. daj malo si poglej, kake rezultate dosega tisti "gnili" Audi na dragih, pa potem govori dalje..

Ostali: So, big deal če mali avto bolj potegne za svoje konje pa manj žre.. ma pa zato velik avto toliko več konjev, da se izenači :) Če pa nimaš za benz pa nimaš zato, ker si kupil novega klieka namesto, da bi kupil (veliko) boljši rabljen avto pa še prišparal na kešu, ki bi ga npr. lahko porabil za benz in se vozil kot gospod. Jaz nisem pizdil čez male avte na splošno, ampak novi kliek je pa res denarje metanja skozi okno. Rajši mam Audi A8 4.2Q l. 2000 za miljon pa pol (za primer), pa še dober miljon mi za benz ostane (če odšteješ razliko v registraciji) in se smejim novim kliekom skozi okno.

jype ::

Tisti iz novih kliekov se ti pa smejijo, ko delaš svoje počasne kroge, medtem ko so oni že vsi pravilno parkirani na placih, kjer tebi ne bi zneslo.

Na servisu se serviser sicer ne smeje tebi, ampak zaradi tebe pa kljub temu.

Sodobni avtomobili nekaj stanejo, a za ta denar tudi nekaj dobiš. Če potrebuješ avto zgolj zato, da tvoj ego ne trpi, potem si se pravilno odločil, če pa potrebuješ praktično reč, v kateri se boš večino časa vozil po mestu, sam ali z enim sopotnikom, si pa kupiš Cliota, Corso, 207, Yarisa, Colta, Swifta, Puntota, Trabant kombija, ne nujno v tem vrstnem redu, in dobiš bistveno več kot pri audi A8: majhno porabo, majhen avto, poceni registracijo, daljšo življensko dobo, cenejše vzdrževanje, manjši riziko kraje ali poškodbe vozila in posledično cenejše zavarovanje, pa še mesto ti je hvaležno, ker ga zasedaš z manj pleha in smetiš z manjšimi izpusti smrdljivih plinov.

Sicer pa, zakaj si ne bi kupil velikega avtodoma? Tam not je še stranišče pa tuš, kar ziher vsake toliko časa pride prav, poleg tega pa so spolni odnosi na postelji čisto drug razred udobja kot v avtomobilu, tudi če je to A8. Tisto malo več porabe ni tak problem, saj kupiš rabljenega.

krho ::

@DimmniBurek: Iskal dizla od novembra lani ... sama jajca (od manjših gledal predvsem Clio in Corsa (stara))ali uvoz iz Italije, Nemčije, Belgije. Tako, da sem se Januarja premislil in začel iskati novega .. en razred višje.... Na koncu sem kupil novega Golfa V s si paketom opreme...

AJA, še zakaj sem šel razred višje Januarja... zamenjal sem službo... naredim nekaj več kot 100km na avtocesti vsak dan...
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krho ()

JamesBond ::

jype:

1. Nihče se ne smeji, redki redki so primeri, ko z malim avtom dobiš plac, z vlkim ga pa nebi, to se samo voznikom malih avtov tako zdi.

2. Serviser mislim, da se bo pri klieku dosti bolj smejal, malo se pozanimaj, preden pišeš. Pri A8, če ti ravno quattro ne crkne, je vzdrževanje cheap.

3. "...ne nujno v tem vrstnem redu, in dobiš bistveno več kot pri audi A8: majhno porabo, majhen avto, poceni registracijo, daljšo življensko dobo, cenejše vzdrževanje, manjši riziko kraje ali poškodbe vozila in posledično cenejše zavarovanje, pa še mesto ti je hvaležno, ker ga zasedaš z manj pleha in smetiš z manjšimi izpusti smrdljivih plinov...."

A to je bistveno več? Majhen avto si naštel med argumente... rofl. Glede majhne porabe in registracije sem že rekel, da ju ne odtehta visoka začetna cena za tak avto, kot je novi kliek. Daljša življenska doba? Rofl , pokaži mi klieka, ki gre miljon kilometrov, kot lahko gre 4.2Q, strinjam se edino glede rizika kraje. Za onesnaževanje mesta me pa prav boli k., je veliko drugih (večjih) onesnaževalcev, poleg tega pa , če so izpušni plini od avtov taka nadloga pa naj več vlagajo v raziskave alternativnih pogonov, do takrat bom pa pač vozil smrdljivca.

Smešen si.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup rabljenega avta (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
9814370 (10272) Netrunner
»

Nov avto za 15000€ (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
21462476 (46242) kljhjkhkjh
»

Prvi avto (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Na cesti
26141514 (31621) matobeli
»

Svetovanje za nakup avtomobila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
12227231 (24840) amigo_no1
»

Kateri avto za 4-5k eur? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9010242 (7812) profii

Več podobnih tem