Forum » Strojna oprema » Test 105 napajalnikov za pc
Test 105 napajalnikov za pc
slon ::
Na tej STRANI so preizkusili 105 napajalnikov za pc. zadeva vredna ogleda. stran je napisana v francoskem jeziku.
lp
lp
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
iMark ::
ShARk63 ::
Corsair me je presenetu. Nisem vedu da delajo tako kakovostne napajalnike. Vsekakor na mojem spisku za naslednji pc.
OChack ::
dokler ti LC odlično dela in se poleg tega da navit PC in še kr vedno dela je napajalnik za svoj denar super, oziroma na 1. mestu glede cena zmogljivost
Int€l inside, IDIOT Outside
JutriPS3 ::
problem tukaj je to da razni vrli a debeli geeki primerjajo napajalnik za 10k s tistim za 40k bivših tolarjev.
Povprečnega kupca zanima price/performance razmerje! in tukaj je LC zmagovalec! Nesporen. Veliko boljši od raznih no name napajalcev za 4 čuke in malce slabši od onih za 3x ceno.
Meni delata 2 LCa odlično, kakor tudi berem forum folk tudi z LCjem lahko BP nafrizira razne C2D na 3.5ghz in več.
Razni ekstremni "držim boga za jaja" in arogantni navijalci tule in tam v franciji pa jasno da vsepovprek priporočajo razne napajalce v stilu "kupujem PC za 600EUR kateri napajalc mi priporočate -> priporočam enermaxa za 150eur LOL". Za vse je nekaj dobro.
99% folka bo bp zadostoval LC (mimogrede dobiš LCje v več verzijah), za tistih 1% ekstremnih navijalcev pa naj kupijo razne 200 evraše. Samo ne pa strašit ostalih o nekih mističnih zakonitostih (torej takih ki jih ni)
Povprečnega kupca zanima price/performance razmerje! in tukaj je LC zmagovalec! Nesporen. Veliko boljši od raznih no name napajalcev za 4 čuke in malce slabši od onih za 3x ceno.
Meni delata 2 LCa odlično, kakor tudi berem forum folk tudi z LCjem lahko BP nafrizira razne C2D na 3.5ghz in več.
Razni ekstremni "držim boga za jaja" in arogantni navijalci tule in tam v franciji pa jasno da vsepovprek priporočajo razne napajalce v stilu "kupujem PC za 600EUR kateri napajalc mi priporočate -> priporočam enermaxa za 150eur LOL". Za vse je nekaj dobro.
99% folka bo bp zadostoval LC (mimogrede dobiš LCje v več verzijah), za tistih 1% ekstremnih navijalcev pa naj kupijo razne 200 evraše. Samo ne pa strašit ostalih o nekih mističnih zakonitostih (torej takih ki jih ni)
gfighter ::
Aroganten zaenkrat ni nihče razen tebe, zato se malo umiri. Jasno je, da je LC odličen napajalnik za svojo ceno, ampak primerjave s tistimi iz višjega razreda pač ne zdrži. Elektronika je tam za razred boljša, se pa to ponavadi pokaže šele, ko imaš probleme z njim. Kaj pa je za nekoga smiseln nakup, pa tako vsak ve sam zase. Tako da vsakemu svoje, pa brez flamanja, prosim.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
El Barto ::
Zanimivo branje.
Zgleda sem malenkost falil pri nakupu. Ahh ... bom pa spet čez 3 leta probal zadet najbolšega.
PS
Tega prispevka ne smete pokazat Calliguli
Zgleda sem malenkost falil pri nakupu. Ahh ... bom pa spet čez 3 leta probal zadet najbolšega.
PS
Tega prispevka ne smete pokazat Calliguli
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson
Hockey ::
Lahko en da direkt link do strani kjer testi kazejo na to da LC sux? Se trudim pa mi ne uspe najt.
TOP ::
Tisti ki govorite ,da je LC Power sux malo mimo sekate.Jaz mam E6300 navit na 3,2g pa dela 24/7 BP.napajalnik pa je 6550 in že 2 leti star.Tako da ne vem kaj eni tako kritizirate ta LC saj dela normalno.Če pa vas srbijo žepi potem pa kar dajajte 40K za isto opravljeno delo.
jimyboy ::
Problem Lc-ja je, da nekateri napajlaniki delajo zlo vredu drugi pa so totalno zanič. Sam sem že imel dva in ni nobeden delu vredu, medtem ko ima kolega že dolgo Lc pa mu dela super. Prav zato si je pred kratkim ponovno kupul Lc-ja za nov komp. Komp se mu sploh ni hotel prižgati na 550W napajalniku, potem ga je priklopil na 420w Chiefteka pa je delu.
Calligula ::
Calligula vidi, da LC rikne tam nekje pri obremenitvi 530 do 550w kot jih dojema napajalec sam. Malenkost bolj ucinkovit bi lahko bil ampak ker gre za budget izdelek je tole precej impresivno v bistvu.
Calligula ne vidi zakaj bi kdorkoli potreboval vec razen za sisteme z SLI konfiguracijo, ki so ga dejansko sesuli.
Le ti imajo spet zelo omejen smisel. SLI je zelo neucinkovit nacin vecanja graficne zmogljivosti. Sploh ko gre
za porast elektricne porabe.
Za vsakega normalnega cloveka, ki nima SLI konfiguracije je LC dalec najboljsi nakup. Ce hoce kdo furat SLI mora
pac placati vec. Sam mam raje eno in toliko boljso kartico.
Ce pa kdo rabi vec pa ma tudi LC cenovno ugodne 850w napajalnike..
Ce komu ne delata 2 LCja, obstaja tudi folk, ki sta mu crknila 2 Enermaxa,..
Vse dela in vse crka. Ce se komu comp sploh ne prizge gre kdaj tudi za nekompatibilnost z plato.
Tezko rect ali je kriv napajalnik ali plata ampak oboje bi ocitno lahko bilo boljse.
Calligula ne vidi zakaj bi kdorkoli potreboval vec razen za sisteme z SLI konfiguracijo, ki so ga dejansko sesuli.
Le ti imajo spet zelo omejen smisel. SLI je zelo neucinkovit nacin vecanja graficne zmogljivosti. Sploh ko gre
za porast elektricne porabe.
Za vsakega normalnega cloveka, ki nima SLI konfiguracije je LC dalec najboljsi nakup. Ce hoce kdo furat SLI mora
pac placati vec. Sam mam raje eno in toliko boljso kartico.
Ce pa kdo rabi vec pa ma tudi LC cenovno ugodne 850w napajalnike..
Ce komu ne delata 2 LCja, obstaja tudi folk, ki sta mu crknila 2 Enermaxa,..
Vse dela in vse crka. Ce se komu comp sploh ne prizge gre kdaj tudi za nekompatibilnost z plato.
Tezko rect ali je kriv napajalnik ali plata ampak oboje bi ocitno lahko bilo boljse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri stabilen in tih napajalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10891 (7444) | kuglvinkl |
» | Q6600 in lc550Oddelek: Strojna oprema | 2088 (1290) | Pesimist |
» | Računalniški sistem tja do 700 evrčkovOddelek: Kaj kupiti | 2628 (2219) | jr. |
» | Kateri napajalnik PSU priporocate za Core 2 DUO (500-600W)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 11074 (8007) | suntrace1 |
» | LC Silent Power napajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 11989 (8131) | Alec999 |