Forum » Hlajenje in modifikacije » BOEING-OV blok
BOEING-OV blok
Lucio ::
Tu spašujejo kaj več o tem bloku, tako da če te zanima (Boeing) jih kontaktiraj KLIK in povej kaj več.
Sej boš postal svetovno znan s temi bloki, kaj nebi kar odpru On-line trgovino:D .
Sej boš postal svetovno znan s temi bloki, kaj nebi kar odpru On-line trgovino:D .
- spremenil: Lucio ()
Dami ::
LOL, kak se matrajo da bi ugotovil za kakšen jezik pravzaprav gre:D :D
Ne vem če jim ga bo uspelo prevest. Zgleda da bomo počas mogl eno pod stran Slo-techa nardit v angleščini.
Ne vem če jim ga bo uspelo prevest. Zgleda da bomo počas mogl eno pod stran Slo-techa nardit v angleščini.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Sergio ::
Mah, jzst se lahko potrudim pa test blokov prevedem v angleščino... Pa ga razpošljem vsem svetovnim hardware sajtom.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
BC3 ::
Zgleda da bomo počas mogl eno pod stran Slo-techa nardit v angleščini.
ne me jebat no zdj bomo pa še prevajal. če so taki idioti da še enga translatorja ne morjo najdt jih pa tut kurc gleda
ne me jebat no zdj bomo pa še prevajal. če so taki idioti da še enga translatorja ne morjo najdt jih pa tut kurc gleda
OldSkul ::
mMM, ma ko gledam poste mi gre kar na smeh ko gledam kako ne znajo razvozlati naše slovenščine!8-O :O
BoO ::
Dajte jim pomagat no.
An approximate solution to the right problem is more desirable than a precise solution to the wrong problem.
tec ::
Avtor teme je ze dobil Boeingov mail in tudi kratko razlago, kje so bloki nastali. Upam, da Boeing nima nic proti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tec ()
Boeing ::
heh, pa so res, loleki... tnx Lucio, da si povedal za tole.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-tech reforma (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 10585 (5251) | Vajenc |
» | B&M vodni bloki (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7588 (5229) | Smorny |
» | kaj rajši slo-comp al slo-techOddelek: Slo-Tech | 2637 (1769) | goba |
» | Uuuuuuuaaaaaaaaaaaa!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2659 (1850) | Boeing |
⊘ | Se en vodni blok (ideja) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5555 (4249) | morphling1 |