Forum » Pomoč in nasveti » wireless laptop + amisov modem - kako connectat?
wireless laptop + amisov modem - kako connectat?
ekma234 ::
Hi, imam amisov internet, zdej sem pa na šihtu dobil en laptop, ki ima vgrajen wireless. Zanima me, če se da (in kako) priklopit tudi laptop na ta amisov modem, tako da bi mi na obeh računalnikih delal internet. Navaden računalnik in modem bi imel s kablom povezan, laptop pa wireless povezan hkrati na isti modem. A se da to?
Hvala
Hvala
Ted ::
Kako priklopit? Vtakneš kabel v modem, prek WLAN-a pa se ti sam poveže. Raje povej v čem je problem.
Mah...
ekma234 ::
sory, mogoče sem se mal nerodno izrazil. Mislim sem kako povezat wireless laptop (ne priklopit s kablom).
problem je v tem, da na laptopu internet ne dela, čeprav sem vklopil WLAN
zanima me ali moram na laptopu še kaj narest, tukaj imam nek Wireless Setup Network Wizard - -> a moram tukaj kakšno mrežo vzpostavit mogoče?
drugače nimam kej velik pojma...tko da bi kakršenkoli nasvet prav prišel
tenx
problem je v tem, da na laptopu internet ne dela, čeprav sem vklopil WLAN
zanima me ali moram na laptopu še kaj narest, tukaj imam nek Wireless Setup Network Wizard - -> a moram tukaj kakšno mrežo vzpostavit mogoče?
drugače nimam kej velik pojma...tko da bi kakršenkoli nasvet prav prišel
tenx
amigo_no1 ::
Poznati moraš SSID, geslo za priklop če uporabljaš wep ali wpa zaščito , ter IP routerja (default gateway) .
Wireless Setup Network Wizarda ne potrebuješ.
Wireless Setup Network Wizarda ne potrebuješ.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569477 (6306) | c23po |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52177 (23927) | simone |
» | Samsung LCD Serije6 & internet tvOddelek: Zvok in slika | 1797 (1214) | fpbs |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7840 (7186) | ArchNem |
» | pomoc pri instalaciji wireless routerja BUffalo WHR HP G54Oddelek: Omrežja in internet | 3784 (3212) | N-E-O |