Forum » Pomoč in nasveti » Zvočna kartica (driverji) sesuvajo sistem! pomoč [8-O]
Zvočna kartica (driverji) sesuvajo sistem! pomoč [8-O]
Al_Cojone ::
Pred kratkim sem kupil nov disk WD2500jb in nanj naložil xp-sp2. Po končanem sem inštalirau driverje za zvočno Genius Sound Maker Value 5.1 in ponovno zagnal sistem, ampak ni prišel v Winse.
- po končanem loadanju Winsov zaslon ostane črn, nato moram v Safe-mode
zbrisati driverje od zvočne in ponovno zagnat sistem da dela
Sedaj sistem dela normalno (z integ. zvočno - NISEM ZADOVOLJEN!!), zvočne Soundmaker pa ni v kompu.
Nevem kaj bi blo narobe ker sem probal že "vse"......brez uspeha
Izvedeti moram al so krivi driverji, Xp-ji, matična, zvočna al kaj drugega. Nujno!
moj sistem : matična asus a7v8x-x, athlon 2600+, 1gb ram-a, Nvidia 6600gt, Maxtor 80gb & WD2500jb in integrirana zvočna
(zvočna soundmaker je v omari :P)
PROSIM odgovorte čim prej ... ~LP~
- po končanem loadanju Winsov zaslon ostane črn, nato moram v Safe-mode
zbrisati driverje od zvočne in ponovno zagnat sistem da dela
Sedaj sistem dela normalno (z integ. zvočno - NISEM ZADOVOLJEN!!), zvočne Soundmaker pa ni v kompu.
Nevem kaj bi blo narobe ker sem probal že "vse"......brez uspeha
Izvedeti moram al so krivi driverji, Xp-ji, matična, zvočna al kaj drugega. Nujno!
moj sistem : matična asus a7v8x-x, athlon 2600+, 1gb ram-a, Nvidia 6600gt, Maxtor 80gb & WD2500jb in integrirana zvočna
(zvočna soundmaker je v omari :P)
PROSIM odgovorte čim prej ... ~LP~
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5504 (3854) | fulgur |
» | Genius SoundMaker Value 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1237 (1114) | max00slo |
» | Katera zvočna za proizvajanje MIDI glasbe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3143 (3143) | Djuro |
» | ADI1986A zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 887 (793) | Twister_ |
» | Pokvarjen računalnikOddelek: Strojna oprema | 1077 (849) | puda |